RADIOSITE Fórum

• Base FM

#196269  Szerző: JuVi

Nem úgy volt, hogy a Széles Iza műsort fog itt vezetni? Mert én még egyszer sem hallottam.
 #195965  Szerző: p0tyi

A hanggal tényleg kéne kezdeni valamit, FM-en is és online is nagyon gáz.
 #195964  Szerző: Jozsfm964

almos629 írta: 2022.01.31. 22:07 Ha a fb-n is olyan stílust használ, mint a Rádió 1 topikban a Fly visszatérése utáni hetekben, akkor ne csodálkozzon, ha mindenhonnan letiltják.
Mióta Fly van, szégyen a R1.
 #195963  Szerző: Jozsfm964

troll írta: 2022.01.31. 21:17
Jozsfm964 írta: 2022.01.31. 10:00
Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy ....

Nem lehet, hogy fordítva ülsz a lovon?! Ha valakit kipattintanak két oldalról is, annak oka van. Valószínűleg kellemetlenkedsz mindenhol.
Lehet az a baj, hogy mertem kérdezni. Pl azt, hogy milyen műsorok lesznek? És mertem kérni, hogy nézzenek rá a hangzásra, mert a basszusnál igen csak visszarántja a hangerőt a proci.
 #195959  Szerző: knoskamatee

ha ez igaz, akkor tényleg nem meglepő. egyébként az emailekre szoktam választ kapni és lehetőségekhez képest egész korrekt szoktak lenni.
 #195958  Szerző: almos629

Ha a fb-n is olyan stílust használ, mint a Rádió 1 topikban a Fly visszatérése utáni hetekben, akkor ne csodálkozzon, ha mindenhonnan letiltják.
 #195957  Szerző: troll

Jozsfm964 írta: 2022.01.31. 10:00
Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy ....

Nem lehet, hogy fordítva ülsz a lovon?! Ha valakit kipattintanak két oldalról is, annak oka van. Valószínűleg kellemetlenkedsz mindenhol.
 #195953  Szerző: knoskamatee

Jozsfm964 írta:
djlacee írta: 2022.01.30. 14:03 Borzasztóan szól a stream.
Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy a 89.5 Tatabányán nem vagy zajosan szól, és megmagyarázták, hogy rosszul van beállítva a rádió.

ON: Nem csak a stream, de az éterben is pocsék a hangja. Hétvégén hallgattam egy 20 percet, állandóan változott az alatt a hangja. Hol több volt a magas, hol kevesebb.
a facebook admin bakaphatja! ha annyira "cikinek" vélik, akkor csak simán törlik a kommentet és rád írnak privátban, hogy mi a baj forrása. ez így ultragáz!

a hang olyan, mint a 103.9-é. a netes stream csak rádob. ja és a sztereo-fázis, mintha mászkálna, mert hallok fura "flanger" effektust helyenként. :gülü2:

mbalazs írta:DSP - Minden van, full cenzűrázatlanul ment le az előbb :D k#rva, sz@r minden volt itt :D
"Szarunk a világra simán..." :D egyébként Punnany Massif - Szerelem című számát sokkal inkább tartom trágárnak, mint egy darab "kurva" szócskát, ami itt elhangzott. bár tartalmát megítélve ez a DSP súlyosabb. részletkérdés.
 #195950  Szerző: mbalazs

DSP - Minden van, full cenzűrázatlanul ment le az előbb :D k#rva, sz@r minden volt itt :D
 #195949  Szerző: Jozsfm964

djlacee írta: 2022.01.30. 14:03 Borzasztóan szól a stream.
Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy a 89.5 Tatabányán nem vagy zajosan szól, és megmagyarázták, hogy rosszul van beállítva a rádió.

ON: Nem csak a stream, de az éterben is pocsék a hangja. Hétvégén hallgattam egy 20 percet, állandóan változott az alatt a hangja. Hol több volt a magas, hol kevesebb.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17