Nem úgy volt, hogy a Széles Iza műsort fog itt vezetni? Mert én még egyszer sem hallottam.
troll írta: ↑2022.01.31. 21:17Lehet az a baj, hogy mertem kérdezni. Pl azt, hogy milyen műsorok lesznek? És mertem kérni, hogy nézzenek rá a hangzásra, mert a basszusnál igen csak visszarántja a hangerőt a proci.Jozsfm964 írta: ↑2022.01.31. 10:00
Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy ....
Nem lehet, hogy fordítva ülsz a lovon?! Ha valakit kipattintanak két oldalról is, annak oka van. Valószínűleg kellemetlenkedsz mindenhol.
Jozsfm964 írta:a facebook admin bakaphatja! ha annyira "cikinek" vélik, akkor csak simán törlik a kommentet és rád írnak privátban, hogy mi a baj forrása. ez így ultragáz!djlacee írta: ↑2022.01.30. 14:03 Borzasztóan szól a stream.Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy a 89.5 Tatabányán nem vagy zajosan szól, és megmagyarázták, hogy rosszul van beállítva a rádió.
ON: Nem csak a stream, de az éterben is pocsék a hangja. Hétvégén hallgattam egy 20 percet, állandóan változott az alatt a hangja. Hol több volt a magas, hol kevesebb.
mbalazs írta:DSP - Minden van, full cenzűrázatlanul ment le az előbb"Szarunk a világra simán..."k#rva, sz@r minden volt itt
djlacee írta: ↑2022.01.30. 14:03 Borzasztóan szól a stream.Ezt megemlítettem a fb oldalukon. Ki is lettem bannolva onnan. OFF: Úgy mint a Rádió 1-nél is, amikor szóvá tettem, hogy a 89.5 Tatabányán nem vagy zajosan szól, és megmagyarázták, hogy rosszul van beállítva a rádió.