3 hónapos a Zenében első Petőfi Rádió
https://www.facebook.com/kozteveblog/po ... 2950997508
https://www.facebook.com/kozteveblog/po ... 2950997508
kondalyuk írta: ↑2022.02.01. 22:19 Nemrég vettem észre, hogy ismét előfordulnak külföldi dalok 19-21 között. Tegnap Justin Timberlake, ma Morcheeba és Linkin Park is volt a magyar zenék között. Hasonlóra emlékszem 2016-ból, akkor sem tisztán magyar zenékkel indult a Minek nevezzelek, az a Tiszttartó-érában lett tisztán magyar zenei sáv.A mostszol.hu listán két napja egy sincs. Gondolom azóta, mióta éjszaka is csak magyar dalok mennek. (sajnos)
noartist írta: ↑2022.02.02. 12:04 Közeleg a kampány, csavartak is egyet a hírösszefoglalók hangvételén. Most már Soros-szervezetezés, meg minden finomság is terítékre kerül.A hírek nekem már 2 éve eltekerős. Nem vagyok kíváncsi se erre, se úgy általában a torz médiagépezet ferdítéseire se egyik, se másik oldalon. Én nem tudom, ki bírja ezt hallgatni, de szerintem nyugtató nélkül lenyelni ezt már nehezen lehetne. Óra 3-kor visszatekerek, és ha már hallom, hogy megy az időjárásjelentés, akkor rendben vagyunk, és jöhetnek a zenék.![]()
p0tyi írta: ↑2022.02.02. 13:01 Annak viszont örülök, hogy a kritika meghallgattatik, most pl. az óra végi zeneajánló bedje már oké, és az is jó, hogy vannak elszórtan külföldi zenék is 19-21 közt.Igen, ez abszolút dicséret a stábnak, hogy hallgatnak a visszajelzésekre.
homerhamm írta: ↑2022.02.02. 04:09 Éjszaka is már csak magyar zenék mennek.Viszont ezt nem vettem észre eddig, de ahogy látom a mostszol.hu alapján ez most hétfőn éjszaka kezdődött. Remélem viszont, hogy a Hét Lemeze és Válogatott műsorokra ez nem lesz hatással, remélem ott továbbra is lesznek külföldi zenekarok lemezei és dalai.
kondalyuk írta: ↑2022.02.01. 22:19 Nemrég vettem észre, hogy ismét előfordulnak külföldi dalok 19-21 között. Tegnap Justin Timberlake, ma Morcheeba és Linkin Park is volt a magyar zenék között. Hasonlóra emlékszem 2016-ból, akkor sem tisztán magyar zenékkel indult a Minek nevezzelek, az a Tiszttartó-érában lett tisztán magyar zenei sáv.Éjszaka is már csak magyar zenék mennek.
noartist írta: ↑2022.01.28. 09:45 Abból az idei 130 milliárdból biztosan futná egy új, normális weboldalra is a már a kiadásakor is amatőr Petőfi Live helyett. (Igaz, a közmédiának nincs egy normálisan összerakott honlapja sem, talán az M4 Sport weboldala a legjobb, de az is darabos kicsit.)Nem mindenki ostoba balfasz aki a kozmedianal dolgozik. Amennyire vagom, folyton arrol beszelnek, hogy azok a feluletek is megujulnak, de hat nem piaci ceg. Gondolom nem ugy van a tervezett gazdalkodasba, hogy nekiallsz valaminek megrendeled aztan ott van. Kozbeszerzes, palyaztatas stb.