közben csendben országos lesz a rádió 1 pár nap múlva. ma került ki a múlt heti jegyzőkönyv

knoskamatee írta: ↑2022.02.02. 19:20 a Fly logikát nézve nem tudom megérteni, hogy egy "Doja Cat - Woman" vagy egy "The Weeknd - Sacrifice" miért nem fér bele a playlistbeTávol áll tőlem, hogy védjem ezt a rádiót, de a Woman megy már egy bő hete, tudtommal a Top 50-nek is része lett.
Sok igazságot írtál amúgy szerintem, én azzal szállnék vitába, hogy szerintem az átlaghallgató se feltétlen teker el mondjuk az új Years & Years, Minelli, vagy a már bejáratott Coldplay/BTS, Milky Chance, Jason Derulo, Ed Sheeran, Justin Bieber, Lost Frequencies vagy Purple Disco Machine/Eyelar zenékről.
Ezek annyira fülbemászó, és tkp. már ismert, máshol bőven hallható zenék, hogy ezek nem eltekerősek. Sőt, kíváncsi lennék, hány hallgató tekerne el mondjuk a Havana, Say So, Blinding Lights, Shape Of You, Love Me Like You Do, Con Calma és High Hopes örökbecsű zenékről és hány a felsorolt az újakról. Én biztos, hogy az utóbbiakról tekerek el, akármelyik rádió is adja.
Ja, és egy másik kommenthez: szerintem se Mike Posner 8 éves zenéjét (és csak azt az egyet) kéne az arcunkba tolni - nekem nem a 8 éves zenével van a bajom, hanem ne állandóan ezt halljam. Dolgozzanak tényleg bővebb repertoárból, ha már ennyire "büdös" az új zenéket felfedezni és bejáratni. Pl. ma lement pl. David Guettától a "Dangerous", ami távolról sem dögunalom, na ilyen irányba mehetne a régebbi dalok-szekció tovább, a Havana-Shape Of You baráti kört meg lehetne végre likvidálni.

Tényleg unalmas folyamatosan azt olvasni, hogy időről időre valaki előveszi, és ezen vergődik, hogy egy adott zene igazi mai sláger vagy sem.
 Tényleg unalmas folyamatosan azt olvasni, hogy időről időre valaki előveszi, és ezen vergődik, hogy egy adott zene igazi mai sláger vagy sem.