Igazából az egész probléma forrása az, hogy elméletben lehet, hogy képesek ennyi rádiót egyszerre üzemeltetni, de gyakorlatban ez mindenképpen azzal jár, hogy a fő prioritásokon kívül (Retro, R1) minden más takarékon üzemeltetve megy, ezért olyan is amilyen (bár elnézve a Retro vergődését még ebben sem vagyok teljesen biztos).
Évek óta ilyen igénytelenül mennek a dolgok, pedig eleinte jól hangzott, hogy egy helyről fognak egyszerre racionalizálva üzemeltetni mindent, és én őszintén szólva még azt is reméltem, hogy a Base FM meg a Rock rádió elindulásával végre új lendületet kap ez az egész gépezet, azonban azt kell, hogy tapasztaljam, hogy tulajdonképpen felesleges volt a várakozás, mert itt összességében ennyi dologra van akarat és talán kapacitás is, de többre sajnos nem.
Várom, hogy ebből a rádióból is kicsit más vagy több lesz a Retro átalakítása miatt, de nem lepődnék meg, ha ugyanez a semmilyenség maradna továbbra is. És akkor még nincs is szó a Base FM meg a Rock fejlődési kilátásairól...