RADIOSITE Fórum

• Best FM

#196403  Szerző: p0tyi

Finomítottak picit a zenei kínálaton, a 90-es évek háttérbe szorult, a 2000-es, 2010-es évek lett domináns. Eltűnt továbbá a NightShiftből a női station voice.

Az irány szerintem jó. A Velence 90.4-es adó pedig időnként akad. :)
 #196266  Szerző: Nickman

Pécs 101.7-en egy ideje csak csend van
 #196112  Szerző: tomee

Igazából az egész probléma forrása az, hogy elméletben lehet, hogy képesek ennyi rádiót egyszerre üzemeltetni, de gyakorlatban ez mindenképpen azzal jár, hogy a fő prioritásokon kívül (Retro, R1) minden más takarékon üzemeltetve megy, ezért olyan is amilyen (bár elnézve a Retro vergődését még ebben sem vagyok teljesen biztos).

Évek óta ilyen igénytelenül mennek a dolgok, pedig eleinte jól hangzott, hogy egy helyről fognak egyszerre racionalizálva üzemeltetni mindent, és én őszintén szólva még azt is reméltem, hogy a Base FM meg a Rock rádió elindulásával végre új lendületet kap ez az egész gépezet, azonban azt kell, hogy tapasztaljam, hogy tulajdonképpen felesleges volt a várakozás, mert itt összességében ennyi dologra van akarat és talán kapacitás is, de többre sajnos nem.

Várom, hogy ebből a rádióból is kicsit más vagy több lesz a Retro átalakítása miatt, de nem lepődnék meg, ha ugyanez a semmilyenség maradna továbbra is. És akkor még nincs is szó a Base FM meg a Rock fejlődési kilátásairól...
 #196111  Szerző: p0tyi

A kedvencem a weboldalukon a Tracklisták menüpont a 2021 13. hónapjával. Ez valóban új időszámítás a rádiózásban.
 #196110  Szerző: tomee

A héten volt szerencsém végre teljes hosszában hallgatni a Night Shift-et, és azt kell, hogy mondjam, nagyon kár, hogy csak napi két órában van ilyen műsor ebben a rádióban. Whiteboy-éknak ez a fesztelen, laza, őszinte műsorvezetése marhára hiányzik a mai rádiózásból, és én valamilyen szinten remélem, hogy a Retro földrengés-szerű átalakításával ez a rádió kissé ebbe az irányba fog inkább tolódni. Főleg zeneileg is, mert nem egy olyan számot hallottam a hét folyamán, amiket már évek óta nem hallottam rádióban, pedig simán elférnének a R1 meg a Retro mellett.
 #196065  Szerző: p0tyi

Egy olyan dalra, ami soha a büdös életben nem forgott még a Besten. Érdekes. :)
 #196063  Szerző: JuVi

p0tyi írta: 2022.01.11. 13:47 Vajon mikor cserélik le NSYNC - Bye Bye Bye-t a weboldalról?
A) Még ebben a hónapban
B) Jövő ilyenkor
C) Soha
Lecserélték :D
Whitney Houston - Greatest Love Of All dala került fel az oldalra.
 #196031  Szerző: jonaa

Bikfalvi Tamás A Night Shift házigazdája lessz szombat vasárnap este 8 és éjfél között infó bestfmbudapest.hu
 #196026  Szerző: almos629

Biki itt fog dolgozni, feltételezem, hogy a reggeli sávban. Azt nem értem, hogy miért nem hívták vele együtt Harsányit is, vagy ha hívták, akkor miért egy újonnan indult rétegrádiót választott a Best helyett. Soha nem volt a kedvencem a műsoruk, de kiforrt az évek során, viszonylag jó párost alkottak, és a hallgatók is szerették őket.
 #196008  Szerző: mlaszlo

Rickykeee23 írta: 2022.02.08. 18:38 Igazából most az történt, hogy az R1-et és a Bestet összehangolták. Ami szerintem jó. Jól járt mindenki. Akár mixkedvelő akár nem.

R1:
17-18 mix, 18-20 zene, 20-00 mix

Best:
18-ig zene, 18-20 mix, 20-00 zene

Igaz, a stílus teljesen más. De legalább most nincs átfedés, van választásod.
Teljesen értelmetlen, ha valóban ez indokolta a mix ennyire korai időpontra helyezését. A Best FM és a Rádió 1 célközönsége eléggé eltér. Nem valószínű, hogy ide-oda kapcsolgatna a két rádió hallgatótábora. Nem beszélve arról, hogy a Best FM lefedettsége jóval szerényebb mint a Rádió 1-é.

Most teljesen kilóg a 18 óra utáni két órás sáv a rádió zenei tárából. Ennyi erővel a Bartókon, vagy a Klasszikon is mehetne egy-egy óra dance zenei blokk.
Ha már mix, akkor olyan zenékkel kellene, amik az alap rotációban is mennek, olyan stílusban mint például a Retrón.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 77