RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#196325  Szerző: p0tyi

Ne túlozz, néha simán nincs is belpolitikai hír, csak max lightos sikerpropaganda. De igen, gyakran van, és nyilván a választásokig ebben nem lesz változás. Aztán majd letekerik.
 #196323  Szerző: altermanus

Lehetetlen dolgokat kérsz, ugye tudod. :troll:
noartist írta: 2022.03.29. 12:03 Csak egyetlen másodpercig képes lenne akár csak a kiegyensúlyozottság látszatát kelteni a hírszerkesztés? Képes rá a vezetés? Menni fog? Definiáljuk?

Csak a látszat kedvéért, tényleg. Csapjatok fel valami könyvet, mert szerintem félreértettétek a BBC-sztenderdeket.

Borzalom.
 #196321  Szerző: noartist

Csak egyetlen másodpercig képes lenne akár csak a kiegyensúlyozottság látszatát kelteni a hírszerkesztés? Képes rá a vezetés? Menni fog? Definiáljuk?

Csak a látszat kedvéért, tényleg. Csapjatok fel valami könyvet, mert szerintem félreértettétek a BBC-sztenderdeket.

Borzalom.
 #196242  Szerző: djlacee

Ezt viszont légyszív, javítsátok ki
Current title: Petofi Radio, a Te slagered
 #196241  Szerző: p0tyi

p0tyi írta:Jók az új bedek, remélem jut délutánra és hétvégére is :)
És jutott. ;)
Egy ideje elég sokat hallgatom a Petőfit, szerintem remek lett, gratula!
 #196240  Szerző: p0tyi

Jók az új bedek, remélem jut délutánra és hétvégére is :)
 #196220  Szerző: mihalylovics

noartist írta: 2022.03.04. 23:31 Budapest Bár - Szilvafácska.

Mindig meg tud lepni ez a rádió. 😄
Ez a dal tipikusan "nagyonzene-hagyaték", amikor megjelent, rotációban volt itt, úgyhogy nem meglepő, hogy ismét felbukkant.
 #196210  Szerző: noartist

Budapest Bár - Szilvafácska.

Mindig meg tud lepni ez a rádió. 😄
 #196106  Szerző: kondalyuk

Érdekes módon, a nap közepén frissítették a reklám, TCR, termékmegjelenítés, korhatár stb. bemondásokat. Kicsit letisztultabbak lettek, nincsenek úgy túleffektezve.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 627