asr27 írta: ↑2022.02.23. 21:38
Ez kellett nektek! Ezért hisztiztetek egész 2021-ben!
Most itt van, hát hallgassátok csak!
Megértem az indulatodat. Én is nehezen fogom vissza magam. Csináltak Közép-Európa legjobb, a nap bármely szakában szívesen hallgatható, dinamikus CHR/Mainstream poprádiójából egy trágyadombot.
Folyamatos a visszaesés, és szerintem még nem tartunk a béka ülepénél, lesz ez lejjebb is. Ősszel még volt a repertoárban 15-20 dal, ami elfogadható volt és még aktuális (Kungs: Never Going Home, Ava Max: Everytime I Cry, Mabel: Let Them Know, The Weeknd: Take My Breath, Michael Patrick Kelly: Throwback, Olivia Rodrigo: Good 4 U, Jason Derulo: Love Not War, Coldplay. Higher Power, Dua Lipa: We're Good, Zara Larsson: Need Someone, stb.)
Mostanra ezeket is kilőtték! Ennek semmilyen ésszerű, szakmai indoka nem lehet, tökéletes popsláger mind.,
Pár hete beraktak 4-5 "új" zenét a mostani slágerlistákról, amik nemhogy a Shape Of You, Don't Be So Shy, Blinding Lights és Havanákat hajtották volna ki végre a playlistről, hanem emezeket!
Közben összeér a Retroval a rádió. Ahogy volt tanárom mondta, "ezt vagy idegsokkal lehet kibírni, vagy tiszta szívből való röhögéssel".