RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#196425  Szerző: altermanus

Én nekem inkább az alter jobban tetszik, de azt be kell látni, más a mai fiatalság igényszintje, mint 15 éve :) ( a videót még nem láttam, de igyekszem pótolni, bár most megint sok minden lesz amit meg akarok mellette nézni)
Amúgy asr27-nek üzenném, hogy 8 évig marad a propaganda :troll: (kiszálltam)
 #196347  Szerző: Jozsfm964

asr27 írta: 2022.04.01. 15:35
djlacee írta:
HubbaBubba írta: 2022.03.31. 21:17 Nem tudom pontosan mi történik, de valami nagyon. Viszont ha ez az irány, akkor az alteron nosztalgiázók hoppon maradnak :chinese:

https://youtu.be/RZNF8U6tOJw
Én az altert bírtam, de ezt még jobban bírom.

Remélem, asr27 is idetalál
:troll:
Ez mind szép és jó. DE! napközben az a sok (gyakran igénytelen) magyar zene, nálam abszolút elkapcsolási faktor.
+1 én is nagyon bírom. Végre van minőségi elektronikus zene. Ugyanakkor nem gondolom azt, hogy napközbeni rotációban lesz. Ez a sorozat amúgyis csak online felületekre készül. Minden másra ott van az esti mix műsor.
 #196346  Szerző: asr27

djlacee írta:
HubbaBubba írta: 2022.03.31. 21:17 Nem tudom pontosan mi történik, de valami nagyon. Viszont ha ez az irány, akkor az alteron nosztalgiázók hoppon maradnak :chinese:

Ez mind szép és jó. DE! napközben az a sok (gyakran igénytelen) magyar zene, nálam abszolút elkapcsolási faktor.
 #196341  Szerző: djlacee

#196334  Szerző: altermanus

Ma munka közben ment a Petőfi.
Szerintem zeneileg, hangulatilag jó, a reggeli adás előtt az a hülye szöveg ( https://www86.zippyshare.com/v/6nHSMHIn/file.html ) nagyon idegesítő számomra. Értem én, hogy fel akarják ébreszteni a népet, de inkább olyan mint valami szertartáson lennék, és feláldoznának, és ilyenkor verném le a vekkert a komódról. Amúgy a szignálpark tetszik, a hírbed sem rossz, nem kirívó. Az átmenetek sem rosszak. Azt hogy most mennyi magyar zene van benne :ayfkm: hát most istenem. Akinek nem tetszik hallgasson mást. Higgyjétek el, nekem sem tetszik, de mivel nincs más ,,országos rádió" a országban, így szerintem jó. Nincs reggeli ökörködés, de egy hibája azért van. Kit érdekel mikor köt meg az a k*rva beton Debrecenben a 16. utcában?! Akit érdekel, annak küldjenek már egy Viber/Watsapp/Messenger/Signal/Telegram/Snapchat üzenetet. Ezen kívül nincs bajom vele.
Jah, és úgy döntöttem elég volt nekem az országos rádiókból.
 #196329  Szerző: asr27

altermanus írta:Szerintem így is, úgy is marad a propaganda, de ez már más téma (kiszálltam)
asr27 írta: 2022.03.29. 17:57
p0tyi írta: 2022.03.29. 16:17 Ne túlozz, néha simán nincs is belpolitikai hír, csak max lightos sikerpropaganda. De igen, gyakran van, és nyilván a választásokig ebben nem lesz változás. Aztán majd letekerik.
Ha marad a fidesz, nem fognak letekerni semmit sem.
Ha győz az Egységben Magyarországért, akkor miért maradna? Ebben az esetben nem a fidesz pártirodából fognak már parancsolni az MTVA-nál...
 #196328  Szerző: altermanus

Szerintem így is, úgy is marad a propaganda, de ez már más téma (kiszálltam)
asr27 írta: 2022.03.29. 17:57
p0tyi írta: 2022.03.29. 16:17 Ne túlozz, néha simán nincs is belpolitikai hír, csak max lightos sikerpropaganda. De igen, gyakran van, és nyilván a választásokig ebben nem lesz változás. Aztán majd letekerik.
 #196327  Szerző: asr27

• 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 627