RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#196725  Szerző: troll

HubbaBubba írta: 2022.06.07. 09:00 Szerintem tokjo, hogy nem kotik oket a piaci szabalyok.

Ha nem érdekelné őket semmi (hallgatottság, elvárás), nem változtatgatnának a rádión havonta. A minap a reggeli műsor megújulásáról cikkeztek a lapok, most a nincs egy éves műsorrácsot kukázták ki... a zenéhez folyamatosan hozzányúlnak. Ilyet csak az csinál, aki bajban van. :sealed:
 #196724  Szerző: p0tyi

És akkor a női műsorvezetők hétvégére száműződtek vala. :roll:
 #196723  Szerző: p0tyi

Csak nem szabadulunk a karámba zárt magyar zenei borzalmaktól. :D
 #196722  Szerző: noartist

Hm, azért a régi műsorajánlókat illő lenne kivenni. :)
 #196720  Szerző: HubbaBubba

troll írta: 2022.06.07. 07:14
HubbaBubba írta: 2022.06.07. 00:10
troll írta: 2022.06.06. 20:37 Ha korábban hangsúlyozták, hogy közszolgálati rádióként "nem számítanak a hallgatottsági adatok", akkor mire fel ez a műsorstruktúra váltás? Egy év sem telt el az előző óta. Kimondhatjuk, hogy a megújított Petőfi megbukott? Pozícióban vannak még az kitalálói és elkövetői? :sealed:
^^ azt is mondtak h kiserletezni fognak. Szerintem ez egyaltalan nem baj. Eddig is volt oszi es nyari racs. Ez most ugy tunik minden eddiginel valtozatosabb :yeah:

Csak nekem tűnik ultra gáznak, ha Magyarország legnagyobb rádiós frekvencia csomagján KÍSÉRLETEZGETÉS folyik?! Nem gondoljuk azt, hogy a magyar állami rádióban atom biztos programming-ra lenne szükség?!

A téli-nyári műsorrács pedig eleve baromság. Az általam hallgatott külföldi adókon sehol sincs ilyen. Ha egy rádió JÓ, akkor annak a műsorrácsa hallgatható minden évszakban. :sealed:
Szerintem tokjo, hogy nem kotik oket a piaci szabalyok. Erdekesebb volt az elmult egy ev mint az azt megelozo harom-negy. Zenek jok, az uj musvezeket kedvelem. Mindig lesz min haborogni, de szerintem ez egy tokjo alternativa. En birom a szezonalis megmozdulasokat. Szoval, lehet, hogy csak te gondolod gaz ^^ de ha duhit, hallgasd akkor az atombiztos kulfoldi adokat :gülü2:
 #196719  Szerző: troll

HubbaBubba írta: 2022.06.07. 00:10
troll írta: 2022.06.06. 20:37 Ha korábban hangsúlyozták, hogy közszolgálati rádióként "nem számítanak a hallgatottsági adatok", akkor mire fel ez a műsorstruktúra váltás? Egy év sem telt el az előző óta. Kimondhatjuk, hogy a megújított Petőfi megbukott? Pozícióban vannak még az kitalálói és elkövetői? :sealed:
^^ azt is mondtak h kiserletezni fognak. Szerintem ez egyaltalan nem baj. Eddig is volt oszi es nyari racs. Ez most ugy tunik minden eddiginel valtozatosabb :yeah:

Csak nekem tűnik ultra gáznak, ha Magyarország legnagyobb rádiós frekvencia csomagján KÍSÉRLETEZGETÉS folyik?! Nem gondoljuk azt, hogy a magyar állami rádióban atom biztos programming-ra lenne szükség?!

A téli-nyári műsorrács pedig eleve baromság. Az általam hallgatott külföldi adókon sehol sincs ilyen. Ha egy rádió JÓ, akkor annak a műsorrácsa hallgatható minden évszakban. :sealed:
 #196717  Szerző: p0tyi

Van egy szignál, hogy Petőfi Rádió - Miskolcon FM 102.3. Nem nyert, ott a Dankó megy. Miskolcon a tokaji 92.7 érhető el többé-kevésbé, helyi frekvencia 10 éve nincsen.
 #196716  Szerző: HubbaBubba

#196715  Szerző: rr

Hupsz, jogos. Bocsi. :blush:
almos629 írta: 2022.06.06. 21:54
rr írta: 2022.06.06. 21:51 Szombat, vasárnap: 16-20h között, instája szerint.
Pihe8 írta: 2022.06.06. 21:23 Szikora Tamás helyett? Vele mi lesz.
Weekdays = hétköznapok
Weekend = hétvége
(Angol órára be kéne járni )
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 627