RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#196856  Szerző: p0tyi

2022 van. Hol itt a baj?
 #196855  Szerző: tomee

Hát nem tudom. Éveken keresztül ment az okfejtés, hogy itt semmi sem véletlen, minden precízen annak rendje és módja szerint le van kutatva. (Nálunk egyébként a háttérben szokott szólni, de kb. olyan benyomása van az embernek, mintha folyamatosan kapcsolgatá valaki a rádiót.)

Sehogy nem tudom megérteni, hogy Nelly Furtado után hogyan jöhet Hofi Géza, vagy első Emelet után Madcon... Vagy Napoleon Bouleveard után Beyonce "Crazy in Love"...

Mindez így, egy országos rádióban...
 #196852  Szerző: dkvalmos

noartist írta: 2022.07.05. 08:30 Bevallom, rég hallgattam már Retrót, de ma bekapcsoltam.

És ilyenek vannak Retro Rádió név alatt, hogy Bagossy - Visszajövök.

Hátőőő...
Pedig az eredeti nyíregyházi Retro FM/Retro Rádió is így működött, többségben a 80-as és 90-es évek zenéit játszotta, de megszólaltak újabb (főleg magyar) dalok is. Ennek ellenére a többség akkor ismerte meg a brandet amikor a Fly féle 60-as, 70-es, 80-as éveket játszó Retro országos lett, ezért tartják sokan furcsának még mindig, hogy Bagossy Brothers-t és hasonlókat játszik. Szerintem a fő probléma ezzel a rádióval az a jópár rotációban lévő magyar dal, amik objektíve nem ütik meg azt a szintet, hogy kereskedelmi (pláne országos) rádióban szóljanak. Ugyanezek a dalok már a Petőfin is a fő elkapcsolási faktort jelentették/jelentik, de ott legalább rá lehetett fogni a rádió közszolgálati jellegére.
Én is szívesebben hallanám az éterben a 2017 és 2020 közötti "Fly" Retro-t, mert az tényleg egyedi és különleges volt, néha még én is hallgattam, de nyilván a kereskedelmi szempont az első.

(új nickem van, mert a réginek elfelejtettem a jelszavát, sry)
 #196851  Szerző: weiszmatyi

noartist írta: 2022.07.05. 08:30 Bevallom, rég hallgattam már Retrót, de ma bekapcsoltam.

Hátőőő...
Ha néhány perccel korábban kapcsolod be, akár a Bochkor bedet is elkaphattad volna, kb. 10 percen keresztül szólt üresen. :S
 #196850  Szerző: noartist

Bevallom, rég hallgattam már Retrót, de ma bekapcsoltam.

Hátőőő...
 #196841  Szerző: Laci95

Én szerettem A Retro Rádiót mert régi Gyerekorri Emlékeket idéz fel ami a Sláger Rádió játszott gyakorlatilag visszatért A Sláger Rádió csak Retro Rádió néven a Retro simán megtudnánk vásárolni A Sláger Rádió nevét és így az RDS Újra Sláger lenne de jó lenne :) mivel itt van most Bocskor Gábor reggelente és néha Voga processzor úr
 #196836  Szerző: Promenád

Nekem nem jött be. Túlságosan sok az a évszám amiből válogatnak. Anno a Sláger Rádiónak az volt a hibája, hogy kevés volt a rotáció amiből dolgoztak. A Retrónak sikerült a ló másik oldalára esnie és még mindig többet lehetne kihozni, ha szűkítenék egy picit a dolgokon.
 #196827  Szerző: Laci95

Ez A Retro Rádió Kifejezetten teszik A Best FM nek semmi értelme sincs fent tartani csak a pénz viszi el A Retronak Sikerült az Ami Bestnek nem Sikerült de ez csak az én véleményem
 #196815  Szerző: Glenn

Snake05 írta: 2022.06.22. 20:37A működő rádiók topikjaiban való sorozatos music fm-ezés, slágerezés, stb. pedig mindenkinek tiltással járna, ha rajtam múlna.
A rádiózásnak közel 100 éves múltja van nálunk. Éppen úgy, mint más területen, itt is lehet hivatkozni a múltra, lehet összehasonlításokat is tenni. Mi ezzel a baj?
 #196811  Szerző: Snake05

Feltételezem, úgy gondolja, hogy ha törölteti magát és új profilt csinál, akkor a korábbi figyelmeztetései is elfelejtődnek. De én úgy gondolom, hogy pusztán a jelenéte is nagyon káros, én még értelmes gondolatot nem olvastam tőle, vagy lényegtelen/nyilvánvaló dolgokat ír le, vagy a saját hülyeségeit.
A működő rádiók topikjaiban való sorozatos music fm-ezés, slágerezés, stb. pedig mindenkinek tiltással járna, ha rajtam múlna.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 216