shadoe írta: ↑2022.07.12. 19:54a Danubiusban az AT40-t mindig profin levezette (imádtam azt a műsorvezetést, teljesen visszahozta az eredeti amerikai műsorvezetés hangulatát)Igen, a stílusa hiánypótló volt és ma is elférne az éterben. Persze szalonképesebben.
Adani12345 írta: ↑2022.07.12. 16:39 Villám Géza telefonbetyárkodásai jó hallgatottsággal mentek a Rádió Bridge-ben azért rúgták ki, mert nem tudta hol a határ. Volt 2000 körül egy vasutas sztrájk, ahol egy MÁV vezér is, aki próbált egyezségre jutni meghalt szívrohamban és Géza élő adásban eldúdolta a MÁV szignált és bemondta, hogy koporsó érkezik a 2. vágányra.Igen, így igaz, és köszönöm is a kiegészítést. Soha nem a kreativitással volt ott baj, sőt emlékszem, a Danubiusban az AT40-t mindig profin levezette (imádtam azt a műsorvezetést, teljesen visszahozta az eredeti amerikai műsorvezetés hangulatát).
altermanus írta: ↑2022.07.11. 09:59Szerintem nem csak manapság, ez mindig is így ment. Elég Villám Géza alja színvonalú "tréfáira" gondolni. 90-es évek közepe-vége.
Kedves hölgyeim és uraim. Mit várunk egy kereskedelmi rádiótól? Reggel hülyeségen röhögés, napközben zene és még azt is megkérdezik kinek gombás a lába és mennyire, este ,,érdekes" beszélgetés.![]()
De nem is folytatom... Ennyire igényesek az emberek manapság.
Promenád írta: ↑2022.07.11. 07:39Kedves hölgyeim és uraim. Mit várunk egy kereskedelmi rádiótól? Reggel hülyeségen röhögés, napközben zene és még azt is megkérdezik kinek gombás a lába és mennyire, este ,,érdekes" beszélgetés.altermanus írta: ↑2022.07.11. 07:33Engem sem hívtak, de nem is adom meg nekik a lehetőséget, mivel teljesen vegyes amit éppen hallgatok. Van amikorPromenád írta: ↑2022.07.11. 07:25Én meg úgy vagyok ezekkel a felmérésekkel, hogy engem egyszer sem hívtak, mit nézek, vagy hallgatok.
Szerintem nem ezekből az adatokból induljunk ki amikor már rég július van.Ezek már nem aktuálisak.
Olyan készülékem sincs ami rögzítené, mit nézek vagy hallgatok.
Még ismeretségben se tapasztalatok hasonlót.![]()
a szomszédos országok (Szerbia, Horvátország, Románia) rádióiba is bele-bele hallgatok.