RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197061  Szerző: 007

Tulajdonképpen nekik kellene azt mondani, hogy vagy rendes oktatást kapunk, vagy legalább egy technikai szakit, különben ezt így nem vállaljuk.

Ez így maga a vicc. 2022 közepén ennyi hibával nem üzemelhet egy rádió. Eleve az üres bedeket sem értem...

És ez is részesül az évi 90 milliárdból. Kisebb rádiók pedig sokkal sokkal színvonalasabb produktumot állítanak elő, töredékéből. Hihetetlen, szomorú és dühítő ez a helyzet. :mellow:
 #197060  Szerző: noartist

007 írta: 2022.08.23. 09:36 Szétesett a theaser megint. Semmilyen megszólalás nem került bele, csak kicsi csend. El kéne engedni ezt a csapatot, mert egy internetrádió is színvonalasabb már, mint ez a bénázás. Eddig mindegyik műsorvezető ismerte a 42NET-et, mégis tele volt hibákkal. A Dalet alatt megint. Egyáltalán ezek az emberek kaptak bármilyen képzést a használatához??? Nagyon gáz, hogy egy egyszerű műsorelemet sem sikerül megoldani. Ma minden órában volt valami nem megengedhető. Nagyon gagyi lett ez a rádió.

Sajnálom...

Mellesleg a "Nagyon zene!" korszakban is Daletről szóltak, egyetlen egyszer állt meg kb 4-5 percre. Szinte hiba nélkül működött és a színvonal is elég más volt...
Üres bed, meg loopolt zene is ment olykor egy percig is korábban, a hírblokkokról nem is beszélve. Valami nem stimmel, ez most már egyértelmű. De én nem a műsorvezetőket okolnám ezért...
 #197059  Szerző: 007

Szétesett a theaser megint. Semmilyen megszólalás nem került bele, csak kicsi csend. El kéne engedni ezt a csapatot, mert egy internetrádió is színvonalasabb már, mint ez a bénázás. Eddig mindegyik műsorvezető ismerte a 42NET-et, mégis tele volt hibákkal. A Dalet alatt megint. Egyáltalán ezek az emberek kaptak bármilyen képzést a használatához??? Nagyon gáz, hogy egy egyszerű műsorelemet sem sikerül megoldani. Ma minden órában volt valami nem megengedhető. Nagyon gagyi lett ez a rádió.

Sajnálom...

Mellesleg a "Nagyon zene!" korszakban is Daletről szóltak, egyetlen egyszer állt meg kb 4-5 percre. Szinte hiba nélkül működött és a színvonal is elég más volt...
 #197058  Szerző: 007

A mostani 6:30-as hírek nem sikerültek valami jól. Hírek helyett reklám, arra ráindult a hírbed, amit aztán nem sikerült tovább léptetni a közlekedésről.

Még emlékszem a November 3.-i insta posztra.

"Holnap simább lesz!✌️"

:)
 #197053  Szerző: p0tyi

Szerintem most teljesen rendben van. Az egyetlen problémám az elmúlt időszakban a sűrű változtatgatás volt. Dalet hibát nem hallottam még, de majd figyelek. Nyilván idő kell belerázódni.
 #197052  Szerző: shadoe

Szerintem részben megindult egyfajta lejtmenet a Petőfin.
A hétvége konkrétan már hallgathatatlan. A szombati magyar maratonra én személy szerint nem vagyok kíváncsi, köszönöm szépen, elég magyar zenét hallok így is hétköznap akárhol. És valóban megválogathatnák a magyar zenéket.
Én elhiszem, hogy a Kowalski Meg A Vega, a Halott Pénz, a Magna Cum Laude és a Wellhello kiváló magyar együttesek, és minden egyes új megjelenésüket fél évig heavy rotationban kell nyomni, én viszont ki nem állhatom őket, és bármennyire semleges, a Supernem üvöltését se szeretném két óránként hallgatni.
Ellenben a Dal c. műsorban láttam például Solére-t, az ott bemutatott kiváló, trendi, izgalmas dalát egyszer sem hallottam a Petőfin lejátszani, pedig a szám ordított a rádiókért. Valahogy nem tudom megérteni, miért kell azoknak a zenekaroknak uralni örök életre és kizárólagosan a magyar étert, amiket már 10-15-20 éve vagyunk kénytelenek elviselni. Új tehetségek nincsenek?
És ha már hétvége, a vasárnap se jobb. A Petőfi-hétvégét magasról verő R1 slágerlistáját kell hallgatnom délután, mert a Petőfi lista annyira ócska, hogy kár odatekerni. Még a külföldiek is szarok. Kit érdekel Beyonce elbénázott, förtelem új száma, vagy az a rengeteg idióta feldolgozás-dal, amitől a hajamat tépem, mint pl. a Luude-zenék?
Hallgassanak már bele pár környező országbeli vagy akár itthoni helyi rádió külföldi zenei kínálatába, és tanuljanak.
Ne arról szóljon a Petőfi, hogy nyomunk sok új zenét, csak annak az 50% úgy selejt, ahogy van, ráadásul itt is maradnak ki nagyon jó új, friss, trendi zenék. Ami pedig mégsem marad ki, nagyon sokszor 3-4 hét játszás után "törlik", recurrent zene itt szinte nincs is, csak oldie-k, 10-20 éves atomslágerek és a friss megjelenések, de azok aztán kétóránként az orrvérzésig.
Egyszóval itt tartunk most. Két éve volt egy nagyon jó, nyitott, változatos, a zenéket jól megválogató, ígéretes rádiónk, ami minden egyes átalakítással hülyül el, és lassan a 2016-19 közötti mélységekbe hullik, sőt én még azt is érzem ennyi negyedévenkénti variálás után, hogy azt se tudja a jobb kéz, mint csinál a bal.
 #197051  Szerző: noartist

007 írta: 2022.08.21. 19:25 Éjfélkor a termék lezárás megszakadt, jött a Himnusz. Délelőtt a Petőfittben többször is előfordutl, hogy megszakadt a megszólalás és kicsi csend után egy ID, majd újra pici csend és még csak véletlenül sem az a dal, amit a felkonfban elmítettek. Sokszor előfordultak hibás keverések, főleg úgy, hogy csend volt két tétel között. Az RDS jelenleg kritikán aluli. Az RT sokszor üres, ilyenkor a hifim sajnos kiírja, hogy NO RT és kidobja a PS-t, aztán amíg nem jön a következő zene, addig nem is jelenít meg semmit. Amikor viszont indul a következő dal, rögtön kiolvassa. A 42NET-nél kellett némi idő, míg odaért. A másik hifin nem ír NO RT-t, ott simán üres marad, szóval ez elég rossz hiba. Sajnos előfordul daloknál is. A híreknél viszont megjelenik az adott óra is. Pl: "Hirek 19:00"
A bedek hangereje igen csak labilis. Kíváncsi vagyok rá, hogy a reggeli műsorvezetők vajon hogy boldogulnak majd...

Egyébként ez is ugyanúgy akad, mint a 42NET. Ha emiatt cserélték le, kár volt. Tulajdonképpen ha nem tudnék a cseréről, ugyanúgy bénázásnak és szakmaiatlanságnak tűnne a "produktum"

Ez a Petőfi rádió sajnos nem az a Petőfi, ami régen volt, tele igényesebb magyar zenékkel, máshol nem hallható külföldiekkel. Egyelőre keresi a helyét, csak nemigazán találja. Tulajdonképpen szerintem ők sem teljesen vannak tisztában azzal, hogy mit is szeretnének pontosan. Ez a Mezgerélő egész jó lenne, hajaz a korábbi Petőfihez, de nappal meg újra becsempésztek olyan borzalmakat, mint a radics gigi új száma. Szerintem az egy kínzás. Nincs helye rádióban. Kicsit még hígítnanak rajta ilyen zenékkel és sajnos lemorzsolódok újra...

A Rockzenés műsorok is jók, viszont a Feró ittlétét nem tudom hová tenni... A Hammer Wordos viszont egyre összeszedettebb és egyre jobb, kimondottan szeretem.

Összességében alapból szerintem nem lenne ez olyan rossz, ha nem lennének alap hibák. Ja és kicsit jobban rendberakni a zenéket. Kevesebb gigi/vastag csaba (semennyi) és teljesen jó lesz.
Semmi bajom Béli Ádámmal, nem ismerem, legfeljebb annyit tudok róla, hogy érdemi rádiós tapasztalata nincs korábbról. De szerintem szükség lenne a Petőfi élén egy tapasztalt rádiós vezetőre, aki ismeri és átlátja ezt az egészet, és van egy (szakmai) víziója, ami fix, és működhet egy ilyen közszolgálati csatornán.

És szerintem nem is kéne messzire menni egy ilyen szakemberért…
 #197050  Szerző: 007

Éjfélkor a termék lezárás megszakadt, jött a Himnusz. Délelőtt a Petőfittben többször is előfordutl, hogy megszakadt a megszólalás és kicsi csend után egy ID, majd újra pici csend és még csak véletlenül sem az a dal, amit a felkonfban elmítettek. Sokszor előfordultak hibás keverések, főleg úgy, hogy csend volt két tétel között. Az RDS jelenleg kritikán aluli. Az RT sokszor üres, ilyenkor a hifim sajnos kiírja, hogy NO RT és kidobja a PS-t, aztán amíg nem jön a következő zene, addig nem is jelenít meg semmit. Amikor viszont indul a következő dal, rögtön kiolvassa. A 42NET-nél kellett némi idő, míg odaért. A másik hifin nem ír NO RT-t, ott simán üres marad, szóval ez elég rossz hiba. Sajnos előfordul daloknál is. A híreknél viszont megjelenik az adott óra is. Pl: "Hirek 19:00"
A bedek hangereje igen csak labilis. Kíváncsi vagyok rá, hogy a reggeli műsorvezetők vajon hogy boldogulnak majd...

Egyébként ez is ugyanúgy akad, mint a 42NET. Ha emiatt cserélték le, kár volt. Tulajdonképpen ha nem tudnék a cseréről, ugyanúgy bénázásnak és szakmaiatlanságnak tűnne a "produktum"

Ez a Petőfi rádió sajnos nem az a Petőfi, ami régen volt, tele igényesebb magyar zenékkel, máshol nem hallható külföldiekkel. Egyelőre keresi a helyét, csak nemigazán találja. Tulajdonképpen szerintem ők sem teljesen vannak tisztában azzal, hogy mit is szeretnének pontosan. Ez a Mezgerélő egész jó lenne, hajaz a korábbi Petőfihez, de nappal meg újra becsempésztek olyan borzalmakat, mint a radics gigi új száma. Szerintem az egy kínzás. Nincs helye rádióban. Kicsit még hígítnanak rajta ilyen zenékkel és sajnos lemorzsolódok újra...

A Rockzenés műsorok is jók, viszont a Feró ittlétét nem tudom hová tenni... A Hammer Wordos viszont egyre összeszedettebb és egyre jobb, kimondottan szeretem.

Összességében alapból szerintem nem lenne ez olyan rossz, ha nem lennének alap hibák. Ja és kicsit jobban rendberakni a zenéket. Kevesebb gigi/vastag csaba (semennyi) és teljesen jó lesz.
 #197049  Szerző: p0tyi

A PetőfiLIVE weboldalt mikor szándékozzák lecserélni? Tiszta retro feeling, ráadásul nagyon ronda volt már az indulásakor is.
 #197048  Szerző: musorlistaponthu

Reggel 6-kor váltottak. Azon kívül, hogy a bed és az óravégi drone nagyon hangos a műsorvezetőhöz képest, semmi.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 627