Mindegy...javaslom én is, hogy térjünk vissza az eredeti mederbe.
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''
Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:20Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:18Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:17
És ha tehetnéd hová bővítenél, ha a Rádió 7 hivatalos vételkörzete nemcsak Hódmezővásárhely a 800Wattjával? Ha csak Szeged szerepel vételkörzetnek, akkor az a 1 KW picikét sok szerintem. De, te vagy a szakértő, te tudod... abnormális dolgot próbálsz megmagyarázni, ennyi.
Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:18Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:17Glenn írta: ↑2022.09.02. 16:25És ha tehetnéd hová bővítenél, ha a Rádió 7 hivatalos vételkörzete nemcsak Hódmezővásárhely a 800Wattjával?Ha csak Szeged szerepel vételkörzetnek, akkor az a 1 KW picikét sok szerintem. De, te vagy a szakértő, te tudod... abnormális dolgot próbálsz megmagyarázni, ennyi.
Szomorú, hogy ha nem tudtok értelmesen érvelni, nem marad más nektek, csak a sértegetés. Ennyit értek...![]()
Még teszek egy reménytelen kísérletet, hátha, de megígérem, hogy ezzel részemről le is zártam a témát.
Tehát, Kiskunmajsa 40 km Szegedtől, Hmvh pedig 25. Ha Majsán csak nyomokban jön egy szegedi adó, akkor az 15 km-rel közelebb biztos, hogy nem szakít RDS sztereóban egy átlagos vevőn a konyhaasztalon. Pedig bizony ha lenne fogalmatok alapvető szabályokról, akkor tudnátok, hogy ez egy kritérium a vételkörzet meglétéhez. Arról nem is beszélve, hogy csak egy picikét kellett volna utánanézni, mert van ám hivatalos vételkörzet megállapítás a szegedi 87,9-hez. Abban csak Szeged szerepel, tehát a szomszédos városokban kérhető vételkörzetbővítés is.![]()
Nem reménykedem abban, hogy így érthető volt nektek, de legalább megpróbáltam...![]()
Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:13 https://www.hodpress.hu/2022/09/02/birs ... -a-radio-7 - Máris itt a büntetés. Törvénysértés miatt már idén márciusban elmarasztalta a hatóság a rádiót működtető céget.
Promenád írta: ↑2022.09.02. 22:17Glenn írta: ↑2022.09.02. 16:25És ha tehetnéd hová bővítenél, ha a Rádió 7 hivatalos vételkörzete nemcsak Hódmezővásárhely a 800Wattjával?Ha csak Szeged szerepel vételkörzetnek, akkor az a 1 KW picikét sok szerintem. De, te vagy a szakértő, te tudod...p0tyi írta:Kiskunmajsán megnézted, hogy Hódmezővásárhelyen milyen? Mindig is ámultam tőled, de ez már egy kicsit sok nekem.Promenád írta:Hagyd rá, úgyis megakarja magyarázni a ,,nagy tapasztalt mogyorószakértő" a semmit. A nokedli továbbra is csak egy troll marad.Szomorú, hogy ha nem tudtok értelmesen érvelni, nem marad más nektek, csak a sértegetés. Ennyit értek...![]()
Még teszek egy reménytelen kísérletet, hátha, de megígérem, hogy ezzel részemről le is zártam a témát.
Tehát, Kiskunmajsa 40 km Szegedtől, Hmvh pedig 25. Ha Majsán csak nyomokban jön egy szegedi adó, akkor az 15 km-rel közelebb biztos, hogy nem szakít RDS sztereóban egy átlagos vevőn a konyhaasztalon. Pedig bizony ha lenne fogalmatok alapvető szabályokról, akkor tudnátok, hogy ez egy kritérium a vételkörzet meglétéhez. Arról nem is beszélve, hogy csak egy picikét kellett volna utánanézni, mert van ám hivatalos vételkörzet megállapítás a szegedi 87,9-hez. Abban csak Szeged szerepel, tehát a szomszédos városokban kérhető vételkörzetbővítés is.![]()
Nem reménykedem abban, hogy így érthető volt nektek, de legalább megpróbáltam...![]()
Glenn írta: ↑2022.09.02. 16:25És ha tehetnéd hová bővítenél, ha a Rádió 7 hivatalos vételkörzete nemcsak Hódmezővásárhely a 800Wattjával? ha csak Szeged szerepel vételkörzetnek, akkor az a 1 KW picikét sok szerintem. De, te vagy a szakértő, te tudod...p0tyi írta:Kiskunmajsán megnézted, hogy Hódmezővásárhelyen milyen? Mindig is ámultam tőled, de ez már egy kicsit sok nekem.Promenád írta:Hagyd rá, úgyis megakarja magyarázni a ,,nagy tapasztalt mogyorószakértő" a semmit. A nokedli továbbra is csak egy troll marad.Szomorú, hogy ha nem tudtok értelmesen érvelni, nem marad más nektek, csak a sértegetés. Ennyit értek...![]()
p0tyi írta:Kiskunmajsán megnézted, hogy Hódmezővásárhelyen milyen? Mindig is ámultam tőled, de ez már egy kicsit sok nekem.
Promenád írta:Hagyd rá, úgyis megakarja magyarázni a ,,nagy tapasztalt mogyorószakértő" a semmit. A nokedli továbbra is csak egy troll marad.Szomorú, hogy ha nem tudtok értelmesen érvelni, nem marad más nektek, csak a sértegetés. Ennyit értek...
p0tyi írta: ↑2022.09.01. 20:27Hagyd rá, úgyis megakarja magyarázni a ,,nagy tapasztalt mogyorószakértő" a semmit. A nokedli továbbra is csak egy troll marad.Glenn írta: ↑2022.09.01. 17:04Kiskunmajsán megnézted, hogy Hódmezővásárhelyen milyen? Mindig is ámultam tőled, de ez már egy kicsit sok nekem.Promenád írta: ↑2022.09.01. 16:58Minek? Itt van egy köpésre Szeged. Nézz utána mielőtt ilyeneket írsz.Kiskunmajsán például kihúzott antennával épphogy vehető, minap teszteltem (ezen meg is lepődtem). Namost az lehetséges, hogy irányítottan észak és kelet felé sugároz, de hogy sem HMVH, sem Makó nem tartozik a vételkörzetéhez, ez egyértelmű. Mielőtt ezt cáfolnád, nézz utána.![]()
![]()
Én egyébként egy szóval sem mondtam, hogy kell ott egy adó a Rádió 1-nek, de tény, ha megszerzi valamelyiket a "konzorcium", az az esélyesebb, pedig a Best FM valóban jobb lenne oda.![]()