RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#197212  Szerző: Betyar

Bárány Attila csak szerintem volt talaj részeg ma a Disco Shitben? Énekel, kiabál, összevissza beszél. :mellow:
 #197211  Szerző: dkvalmos

Az első verzében elhangzik, hogy "fuck fake friends", de szerintem ezért nem fogják megbüntetni, 12-es karikánál belefér a mérsékelt csúnya beszéd a médiatörvény szerint is. Gondolom ezt is bejelentés alapján vizsgálják, nem értem, mi vezérli az ilyen rossz szándékú embereket.
 #197210  Szerző: Dani

Milán írta: 2022.09.23. 16:10 Most ezzel mi a gond? :D
Kép
Arról szól, hogy bele lehessen kötni valamiért a Rádió1-be. Balázsék miatt is már korábban is felkeltette a médiahatóság érdeklődését a Rádió1...
 #197209  Szerző: Milán

Most ezzel mi a gond? :D
Kép
 #197195  Szerző: Derrick

nermalcat írta: 2022.09.02. 20:11
knoskamatee írta: 2022.09.01. 07:35 kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
Mikor hallotad az új promót? A helyi reklámblokkokban még mindig a Sivák-korszak végéről származó zeneajánló szpotok vannak.
a sivák most merre szórja a szakmai tanácsait ?
 #197147  Szerző: nermalcat

knoskamatee írta: 2022.09.01. 07:35 kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
Mikor hallotad az új promót? A helyi reklámblokkokban még mindig a Sivák-korszak végéről származó zeneajánló szpotok vannak.
 #197139  Szerző: asr27

Dani írta: 2022.09.01. 20:45
knoskamatee írta: 2022.09.01. 07:35
shadoe írta: És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.
Csak most már maradjon is ilyen.
érdemes ránézni a listára: https://open.spotify.com/playlist/74AFX ... vbUObkbvoQ
ha ezek közül óránként egy-kettő megjelenne szépen beleillesztve a recurrentek közé, akkor hosszabb távon is hallgatható lesz a számomra a Rádió 1. :yes:

kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
Igazából az lenne a legjobb, ha a 2021-es, zenei átalakulás előtti Rádió1 térne vissza, az hallgathatóbb volt. Vagy ha legalább megközelítené azt a színvonalat.
Egyetértek. Szórják ki a 2-5-10 éves rogyásig játszott zenéket, azok szóljanak a Best FM-en!
 #197137  Szerző: Dani

knoskamatee írta: 2022.09.01. 07:35
shadoe írta: És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.
érdemes ránézni a listára: https://open.spotify.com/playlist/74AFX ... vbUObkbvoQ
ha ezek közül óránként egy-kettő megjelenne szépen beleillesztve a recurrentek közé, akkor hosszabb távon is hallgatható lesz a számomra a Rádió 1. :yes:

kieg.: mondjuk az új promóban ki is van emelve, hogy a legmenőbb és legújabb igazi mai slágereken van a hangsúly.
Igazából az lenne a legjobb, ha a 2021-es, zenei átalakulás előtti Rádió1 térne vissza, az hallgathatóbb volt. Vagy ha legalább megközelítené azt a színvonalat.
 #197123  Szerző: knoskamatee

#197117  Szerző: shadoe

knoskamatee írta: 2022.08.31. 19:01 inkább a 2017-2021 közötti recurrent dalok arányával kéne valamit kezdeni. egyszerűen túl sok. helyette lehetne óránként egy-egy újdonság/power hit és akkor tökéletesen ki lenne egyensúlyozva a clock.

a TOP50 meg újra aranykorát éli és sok menő európai zene megfordult mostanság. ha megnézem, hogy Közép-Európában mi a helyzet, a Rádió 1 listája magasan a legkorrektebb és szerintem van olyan jó, mint a szomszédos országainkban. :yeah:
Recurrent arány: borzalmas. Mindent kidobáltak, ami tavaly év végén vagy most év elején szólt.
"Kiss Me More", "Heartbreak Anthem", "Throwback", "Beautiful Madness", "Easy On Me", "Kiss My (Uh Oh)", "Overpass Graffity", "We're Good", "Prisoner", "Shivers", "Wildfire", "Bam Bam", "Save Your Tears", "Take My Breath", "Love Not War", és még rohadt sok ilyen zene. Soroljam?
És ezek között bizony van több Dua Lipa, Ed Sheeran szám is. Utóbbitól csak a Bad Habits és a Shape Of You megy. Hallgathatatlan már, kiöli ez a rotáció a maradék életkedvet a hallgatóból.
Plusz etetik a népet továbbra is rendesen ezekkel a 3-4 éves Gigi D'Agostino-Jonas Brothers-Justin Bieber-Why Don't We zenékkel, többször írtuk már, de azért írjuk be ide egy éve állandóan, mert egy éve ugyanez a helyzet. Nehéz más véleményt írni évekig egy rádióról, ha az tényleg évekig nem változik és ragaszkodik a kisujjamon meg tudom számolni hány darab szar, elcsépelt zenéhez.
És hogy az ablakba azért besüssön a Nap is, a Top 50 szerintem is nagyon el lett találva. Szörnyű ezt írni, de nekem hetek óta ez a legjobb könnyűzenei műsor az egész országban - és ez a többi rádiót minősíti, üti a Petőfi rotációt, a helyi adókét meg pláne agyonüti. Tényleg szólhatna akármelyik környező külföldi adón is.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 1028