RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197530  Szerző: hori

p0tyi írta: 2022.11.08. 09:12
zenefalo írta:Eltűnt a szignálból az a kijelentés, hogy: ,,tegnapi slágerecskék helyett...". Ez jelzi a szemléletváltást, egyre több az 5-6 éves, az R1-en szénné játszott sláger, de változatosan játszva egyelőre.
Az első, amit nagyon erősen kukázni kéne, az a komplett reggeli műsor.
Ha nagy átalakításokat terveznek, akkor nagy eséllyel arra is sor fog kerülni előbb-utóbb.
 #197526  Szerző: p0tyi

zenefalo írta:Eltűnt a szignálból az a kijelentés, hogy: ,,tegnapi slágerecskék helyett...". Ez jelzi a szemléletváltást, egyre több az 5-6 éves, az R1-en szénné játszott sláger, de változatosan játszva egyelőre.
Az első, amit nagyon erősen kukázni kéne, az a komplett reggeli műsor.
 #197523  Szerző: shadoe

zenefalo írta: 2022.11.07. 21:48 Eltűnt a szignálból az a kijelentés, hogy: ,,tegnapi slágerecskék helyett...". Ez jelzi a szemléletváltást, egyre több az 5-6 éves, az R1-en szénné játszott sláger, de változatosan játszva egyelőre.
Ezt én is észrevettem. Komolyan mondom, hozzanak már még létre öt FM, lehetőleg országos adót ennek az ötven dögunalmas zenének, mert még nincs elég rádiónk, ami ugyanezt az EF O ES-t adja le évek óta. Hátha gyorsabban hagyom abba ennek a jobb sorsra érdemes sávnak a hallgatását.
 #197521  Szerző: Derrick

Biztosan lesznek új , eddig sosem hallott innovatív ötletek :

- topöccáz
-éééééés most kick
-tematitus zenei hétvégék
 #197520  Szerző: zenefalo

Eltűnt a szignálból az a kijelentés, hogy: ,,tegnapi slágerecskék helyett...". Ez jelzi a szemléletváltást, egyre több az 5-6 éves, az R1-en szénné játszott sláger, de változatosan játszva egyelőre.
 #197503  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2022.11.04. 16:04 Nincs itt semmi kultúrküldetés, magyarkodás, csak kapkodás, összetákolás és állandó variálgatás.
Meg mindenkin ugyanolyan bőrkabát.
 #197501  Szerző: noartist

Süllyedő hajó ez az egész. Ennyi variálást egyetlen brand sem él túl, a hallgatókat nem is tudom, hogyan lehetne már a Petőfi névhez visszacsalogatni, legyen bármi is az irányzat. Nem látok sok esélyt rá.

Ez csak az én nagyon szubjektív véleményem, de lehet, hogy ki kéne szervezni a közmédia alól (mint anno a Danubiust, kereskedelmiként), és ott majd egy tényleg szakmai vezetés gatyába rázza, már ha lehet még (de mondom: szerintem ez már nem kivitelezhető).

Nincs itt semmi kultúrküldetés, magyarkodás, csak kapkodás, összetákolás és állandó variálgatás. Ezzel tesznek tönkre mindent, meg az átpolitizálással. Miközben ez utóbbi már eleve rohadt gáz egy magát közmédiának tartó intézményben.

Az egész MTVA-t kéne újraszabni, alapjaiban. És kisebb éves költségvetésből.

Én itt elengedtem, ez az egész padlógázzal halad a teljes eljelentéktelenedés irányába. És a "szakik" már a féket is kilopták belőle.
 #197500  Szerző: p0tyi

Hát itt úgy tűnik, egyelőre senkinek semmi fogalma nincsen, hogy mit kéne csinálni a Petőfi Rádióval :D
https://telex.hu/kult/2022/11/04/beli-a ... er-szilard

De legalább forgattaott magáról egy egyórás életútvideót ez a kis édi-bédi cukipofa! Hiszen olyan, de olyan érdekes ember ő, különleges élettel. Este megnézem és minden másodpercét végig fogom izgulni. Talán még retyóra se megyek ki.
 #197493  Szerző: kondalyuk

david72 írta: 2022.11.03. 18:09
Úgyhogy innentől beköszönt a szép új világ a petőfibe, aminek a vége megintcsak egy szög lesz a magyar rádiózás koporsójában, amin azért válljuk be, sok hely nincs már.
Sajnos nem sincsenek jó kilátásaim, és én is látok ellentétet a Petőfi Média Group/Demeter és a Petőfi új vezetése között.

Viszont nem tartom fairnek az országos kereskedelmi-pótló, kommersz Petőfi hallgatottságát összevetni a jelenlegivel. Nem azonos a célcsoport. De tény, és igazad van abban, hogy nagyon sokat zuhant a hallgatottság.
 #197488  Szerző: p0tyi

De sikerült?
LG írta:De ez volta cél, nem? ÁTterelni innen a hallgatókat a Rádió 1-re.
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 627