A reggel 5 és 6 óra közötti sávval kéne csinálni valamit leginkább. Ilyenkor minden rádió szar, mert szinte csak magyar zene van, de a Petőfi szó szerint hallgathatatlan.
pébégáz írta: ↑2022.11.09. 18:41 Én csak a siralomének jellegű magyar számokat szedném ki a rotációból. 10 után a második szám valami szomorú Szakács Gergő dal volt. Ki is kapcsoltam a rádiót inkább.Igen! Igen, igen, igen! Pirosan, nagybetűkkel írnám ki a stúdió bejáratára, hogy aki egy ilyet adásba rak, az másnap keressen más munkát. Gyötrelem! Szeretem a magyar zenéket, sokakkal ellentétben azt vallom, hogy ha keresünk, kifejezetten sok jót találunk. DE! Ezeket hallgassa, aki akarja, de a rádióban lehúz az életről mindenkit. Lehetetlen elviselni.
p0tyi írta: ↑2022.11.09. 21:23 https://youtu.be/3Hy0e6i-Igodavid72 írta:p0tyi írta: ↑2022.11.09. 15:09 mint aki a minap 1 órás, bőrkabátos mélyinterjút készíttetett magáról a beosztottjaival.Linket pls!Kabaré, komolyan.
david72 írta:p0tyi írta: ↑2022.11.09. 15:09 mint aki a minap 1 órás, bőrkabátos mélyinterjút készíttetett magáról a beosztottjaival.Linket pls!Kabaré, komolyan.