RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#197883  Szerző: troll

nermalcat írta: 2022.12.26. 13:28
troll írta: 2022.12.26. 01:10 Karácsony van, baszkikák! Toljátok az arcotokba a nyamvadt bejglit, foglalkozzatok a CSALÁDOTOKKAL, ne a Petőfi Rádióval. Ennyire nagy a baj mindenkinél?!
és te karácsonykor miért ezzel a tetves fórummal foglalkozol ahelyett, hogy például anyukáddal beszélgetnél a Petőfi Rádióról, te gyökér? :D
Én pont, hogy a családommal karácsonyoztam... Mint látszik hajnali 1 óra volt, amikor írtam... akkor már mindenki aludt. Most 22:36 van, és szintén. Ebből is látszik, hogy kettőnk közül ki a nagyobb gyökér. :)
 #197881  Szerző: noartist

troll írta: 2022.12.26. 01:10 Karácsony van, baszkikák! Toljátok az arcotokba a nyamvadt bejglit, foglalkozzatok a CSALÁDOTOKKAL, ne a Petőfi Rádióval. Ennyire nagy a baj mindenkinél?!
Miben jobb a Petőfi szidása, mint a Petőfit szidókat szidni? :D
 #197878  Szerző: LG

Igen, ennyire nagy a baj.
 #197876  Szerző: nermalcat

és te karácsonykor miért ezzel a tetves fórummal foglalkozol ahelyett, hogy például anyukáddal beszélgetnél a Petőfi Rádióról, te gyökér? :D
 #197873  Szerző: p0tyi

shadoe írta:
zenefalo írta: 2022.12.25. 11:56 Januártól szombat-vasárnap 12 és 18 óra közötti műsorsáv címe: Itt születtem. Remélem, ez nem csak magyar zenékről szóló műsort jelent.
Szombat 12h-18h eleve most is túlsúlyban a magyar zenéké, ebből 3 olyan óra van, ami "nyomokban" még tartalmaz külföldi zenét. Vasárnap 12h-18h annyi a különbség, hogy a két utolsó óra slágerlistája is tele van magyar zenékkel, nem sokkal több a külföldi.
Nekem nem tetszik se a mostani, se az esetleges új verzió, így nálam a hétvégét sose a Petőfi Rádió nyeri meg, hanem a helyi adók - egyelőre.
Ez szerintem is így van, de ha egy órában van pár külföldi dal, az szerintem sokat számít, még mindig sokkal elviselhetőbb úgy, mintha 100% magyar szól, "gettósítva". És sztem zenefalo is attól tart (meg én is), hogy ez is valami magyar zenei őrület lesz. Boldog 6 óra. :D
 #197872  Szerző: troll

Karácsony van, baszkikák! Toljátok az arcotokba a nyamvadt bejglit, foglalkozzatok a CSALÁDOTOKKAL, ne a Petőfi Rádióval. Ennyire nagy a baj mindenkinél?!
 #197870  Szerző: shadoe

zenefalo írta: 2022.12.25. 11:56 Januártól szombat-vasárnap 12 és 18 óra közötti műsorsáv címe: Itt születtem. Remélem, ez nem csak magyar zenékről szóló műsort jelent.
Szombat 12h-18h eleve most is túlsúlyban a magyar zenéké, ebből 3 olyan óra van, ami "nyomokban" még tartalmaz külföldi zenét. Vasárnap 12h-18h annyi a különbség, hogy a két utolsó óra slágerlistája is tele van magyar zenékkel, nem sokkal több a külföldi.
Nekem nem tetszik se a mostani, se az esetleges új verzió, így nálam a hétvégét sose a Petőfi Rádió nyeri meg, hanem a helyi adók - egyelőre.
 #197867  Szerző: zenefalo

Januártól szombat-vasárnap 12 és 18 óra közötti műsorsáv címe: Itt születtem. Remélem, ez nem csak magyar zenékről szóló műsort jelent.
 #197866  Szerző: p0tyi

Én meg azt gondolom, hogy reggel 6 és este 8 között semmit nem szabad műsorra tűzni, ami kizökkenti a rádiót a brandjéből.

Se egy mixműsort, se egy főzőműsort, se magyar zenei őrület, de nálam még a "valós" toplistánál és egy "újzenés" műsornál is rezeg a léc, függetlenül attól, hogy kereskedelmi, közszolgálati, vagy akár közösségi a rádió. Ugyanis az emberek rádiót, és nem rádióműsort választanak, és elvárják, hogy kiszámítható legyen.

Sőt, ez ideális esetben 0-24 az lenne, de ugyebár az Mttv. ezt máshogy akarja. Számomra egyelőre jónak tűnik az új műsorrend, de várjuk ki a végét, hátha elrejtenek benne valahol egy Boldog Órát.
 #197865  Szerző: zenefalo

A Petőfi Dance mixműsornál soha nem említették, hogy ki mixel, ez nekem furcsa volt. De legalább, péntek és szombat este meghagyhatták volna, 1-1 órában, ilyen bemelegítőnek.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 625