Nem igaz, hogy ezek a Top 15 listák ennyire bénák lettek. Már Mimi Webb, Dove Cameron, Devon Cole stb. se érdemel itt helyet, csak ez a dögmonoton egy tucatnyi szirupos popsláger minden áldott nap?
007 írta:Én pont az elmúlt egy/másfél évben hallgattam sűrűbben a Petőfit,főként a délutáni/esti sáv miatt,szerintem ezt hiba volt ilyen radikálisan átalakítani,a Petőfi Dance és az Elektrik hiánypótló volt a tényleg igényesen összerakott elektronikus zenei válogatásokkal(az R1 nekem túl kommersz ezen a téren), kicsit BBC R1 érzésem volt ezeket a műsorokat hallgatva. A napi playlistben pedig eddig is sok nekem elkapcsolásfaktor magyar zene volt,ezekből pedig még többet látok az eheti listát végignézve.
Az RDS RT nekem is feltűnt, idegesítő is. Az LG cuccomon marad RT módban, csak üres. A hifinél folyton meg kell nyomni az RT gombot és ha kihagyja a Dalet az infót, akkor NO RT majd PETOFI újra, amíg meg nem nyomom. zek szerint nem a 42NET volt itt a probléma. A Dalet óta még több a hiba. Durva hibák, érthetetlen hibák.
Aminek örülök, hogy hubzsubzsub, majd Himnusz és Petőfi Jazz helyett Petőfi rock, Himnusz és rendes nem agyhalál (magyar) zenék szólnak. El nem tudom képzelni, ki találta ezt ki... Elektronikus zene után jazz.![]()
Mindenesetre lehetne már egy rendes rádiót csinálni, mert az utóbbi 1,5 év szinte csak tákolás volt, mint rádiózás.