RADIOSITE Fórum

• Rock FM

#198366  Szerző: altermanus

noartist írta: 2023.02.15. 22:03
altermanus írta: 2023.02.15. 18:01 Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
Vannak rock számai is, pl a Szindbád dala.
Egy rocker ismerősömnek ugyan ezt mondta 10 éve (mikor még viszonylag új volt a dal), ,,attól, hogy torzított gitár van benne, még POP dal marad". Nem tudtam mire gondolt, de mikor 5 éven keresztül évi 3-4 rockfesztivált végig látogattam, megértettem miért mondta.
---------------------------------------------------
pébégáz írta: 2023.02.16. 13:24 Úgy vettem észre, itt az a koncepció, hogy mennek olyan dalok, amikben egy gitárpendülés sincs, ha azt egy rockegyüttesként ismert banda adja elő.
Az Omega zenekarban sincs gitár, de mégis azt tartják az öreg rockerek, hogy az is rock zenekar volt.
Szintén ugyan az az ismerős mondta, hogy nem a gitártól lesz valami rock zene, hanem attól, hogy milyen mondanivalója van az adott dalnak.
 #198364  Szerző: pébégáz

Úgy vettem észre, itt az a koncepció, hogy mennek olyan dalok, amikben egy gitárpendülés sincs, ha azt egy rockegyüttesként ismert banda adja elő.
 #198346  Szerző: noartist

altermanus írta: 2023.02.15. 18:01 Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
Vannak rock számai is, pl a Szindbád dala.
 #198343  Szerző: troll

Kovács Ákos, wikipédia. Idézem:
"Műfajok: rock, pop-rock"
 #198342  Szerző: altermanus

Egy Kérdés! Kovács Ákos mióta játszik rock zenét? Kérdezem én a zenei szerkesztőt, és magát az előadót is, és az itt megjelent média képviselőit. (valaki csak válaszol) Tegnap ment kb fél öt magasságában.
 #198302  Szerző: altermanus

mate1993 írta: 2023.02.04. 12:33
altermanus írta: 2023.02.02. 15:28 na akkor ha klasszikus rock zenét akarok hallgatni, akkor ezt fogom hallgatni, de meríthetnének a BDPST Rock-ból is néhány dalt, mert az még hiányzik belőle, de a beatrice - 8 óra munka sípolás nélkül ment le :hehe: . Valahogy az az Érzésem, hogy érik a DAB kishazánkban is. :roll:
Nagyon is érne, dehát jelenlegi kormányunk ebbe valamiért nem hajlandó erőforrást fektetni. Bezzeg a vármegyézésre, meg a főispánozásra, na, arra van keret. No comment.
én sem értem ezt a dolgot. nem ismerek egyetlen főispánt sem aki beszélt volna a rádióról, vagy bármelyik rock előadóról, aki róluk énekelt volna. :troll:
OFF: Nem tudom, hogy ez miért zavar akárkit is. Szerintem háborogjunk azon, hogy Kinában tartományok vannak, és az USA-ban pedig államok.
ON: Egyébként több Road, Alvin és a mókusok és depresszió is lehetne már ezen a rádión. csak egyet ne játszanak, a Nélküledet! Köszönöm! (nem Fidesz gyűlöletből mondom, hanem inkább azért, mert a Petőfin is rongyosra játsszák, és megutáltam) Mondjuk a Fuss! c. számuk egész jó lett, az ismerős arcoknak.
 #198214  Szerző: Glenn

mate1993 írta: 2023.02.04. 12:33Bezzeg a vármegyézésre, meg a főispánozásra, na, arra van keret.
Megértem, ha téged ez zavar, van ilyen is, de hogy ennek mi köze a DAB-hoz, vagy úgy általában a rádiózáshoz, azt már nem.
 #198210  Szerző: mate1993

altermanus írta: 2023.02.02. 15:28 na akkor ha klasszikus rock zenét akarok hallgatni, akkor ezt fogom hallgatni, de meríthetnének a BDPST Rock-ból is néhány dalt, mert az még hiányzik belőle, de a beatrice - 8 óra munka sípolás nélkül ment le :hehe: . Valahogy az az Érzésem, hogy érik a DAB kishazánkban is. :roll:
Nagyon is érne, dehát jelenlegi kormányunk ebbe valamiért nem hajlandó erőforrást fektetni. Bezzeg a vármegyézésre, meg a főispánozásra, na, arra van keret. No comment.
 #198188  Szerző: altermanus

na akkor ha klasszikus rock zenét akarok hallgatni, akkor ezt fogom hallgatni, de meríthetnének a BDPST Rock-ból is néhány dalt, mert az még hiányzik belőle, de a beatrice - 8 óra munka sípolás nélkül ment le :hehe: . Valahogy az az Érzésem, hogy érik a DAB kishazánkban is. :roll:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22