Glenn írta: Tájékozatlan vagy. Javaslom, hogy hallgass bele mindenbe, amit megfog a rádiód, mert van egy rakás hazai ellenzéki rádió éterben.Te is tudod, hogy ez hülyeség, én csíplek, de így bohócot csinálsz magadból.
Glenn írta: Tájékozatlan vagy. Javaslom, hogy hallgass bele mindenbe, amit megfog a rádiód, mert van egy rakás hazai ellenzéki rádió éterben.Te is tudod, hogy ez hülyeség, én csíplek, de így bohócot csinálsz magadból.
Fakocka írta: ↑2023.02.09. 21:32Hát én nem hallottam még Soros rádióról és sajnos már hazai ellenzéki rádió sincs az éterben, ellenben egységes kormánypárti hírek minden egyes adón.Tájékozatlan vagy. Javaslom, hogy hallgass bele mindenbe, amit megfog a rádiód, mert van egy rakás hazai ellenzéki rádió éterben.
Glenn írta: ↑2023.02.08. 18:20 Megy itt a kesmázás orrba-szájba, mintha nem lenne mindegy. Ha a sorosé lenne, engem az sem zavarna, csak legyen jó a zene és kész.ezzel mindannyian egyet értünk szerintem. szerencsére megvan a plaforjma minden egyéb (esetenként akár szélsőséges) politikai "fröcsögőnek".
Devlinn írta:csak a knoskamatee ilyen...
Laci95 írta:. A Hold Reklám Kft. által üzemeltetett RETRO RádióMikor jár le a jogosultság?
állandó megnevezésű médiaszolgáltatáson 2022. december 6-án
06:00 és 10:00 óra között sugárzott „Bochkor” című műsorszámot
kifogásoló bejelentés [az Smtv. 14. § (1) bekezdésének és a
klasszifikációs rendelkezések érvényesülésének vizsgálata] Bünti A Retró Rádiónak vajon ugrik e Freki hosszabbítás a lejáratkor? ugyan az fog e történni mint a Music FM esetében? ahol bocskor vagy Balázs megjelenik általában megszűnik az a rádió sajnos a sok büntetés miatt