p0tyi írta: ↑2023.03.25. 15:31
Szerintem csak nyugdíjkiegészítés és ingyenkocsma lesz a Fidesz-csicskáknak. Meg talán a magyar zenei felhozatalba korlátozottan beleszólhatnak majd.
Vagy csak kellett valami nagynak tűnőt villantani, ha már a Petőfi Kultúrreformer Dilikörnek semmit sem sikerült elérnie az elmúlt 3 évben azon kívül, hogy bohócot csináltak magukból a bőrkabátos önfelszopással, meg hogy a sárga földig lezúzták az egyik leghallgatottabb és legjövedelmezőbb rádió elérését.
De az unortodox rádiózást már többször kipróbálta a csatorna, és egyszer sem jött be, most pedig pláne nem jönne. A lineáris rádiózás potenciális tere igencsak beszűkült. A kultúrpolitikai célok oltárán feláldozott hallgatottság sem volt sikeres, és ezt éppen 1-2 éve próbálták ki.
A magyar zenei világot pedig nem egy testület, hanem az igények fogják formálni. 2023 van, nem 2007. Ha a rádiókra kényszerítik rá ezt a szerepet bármilyen formában, annak az egyetlen következménye az lesz, hogy a rádiókat még kevesebben fogják hallgatni.
Ezt értem, de azzal én sem értek egyet, hogy egy avicii után acdc szóljon, de akkor jó, elmondom a véleményemet a mostani Petőfiről. amit akarnak csinálni, az jó. De valahogy azt nem értem, hogy egy nap minek kell ugyan azt a dalt nyektetni három óránként ,,igazi slágerek változatosan" inkább írok egy CD-t ami tele van 320-as mp3-mal, abba is több változatosság szorult, mint a mostani petőfibe.
2007-ben ment reggel vagy délelőtt egy dal, délután, meg az este, utána DJ set.
másik dolog a reggeli röhögésen kívül. minden harmadik vagy negyedik dal magyar. Ezt nem értem, hogy miért így van összerakva a rotáció, de könyörgöm, ne legyen már ennyire kiszámolható, mert idegbajt lehet kapni.
,,És akkor még itt vlesz velünk ava max is"
sajnos rossz hírem van, nincs itt velünk, csak MP3-ról bejátszanak egy dalt, amit ő add elő
minden hónapra van valami, hogy megújul a petőfi, nem megújul, rosszabb lesz
a maifiataloknak csinálják a műsorokat
ha a fiataloknak csinálnák, akkor tudnák, hogy youtubeot hallgatnak, bár meglepődtem, hogy a 90-es éveket játszották a majkától, nem tudom mi benne a fiataloknak szóló és néztem nagyokat a buszon, mikor hallottam.
Valahol olvastam, hogyha jó rádiót szeretnél, akkor ne a sajátodat hallgasd, mert ha mástól lehet tanulni.
olyan sok dolgot meg lehetne csinálni ezekből a sok milliárdból, hogy bődület, és mi van benne minden délután? mint ami reggel röhögnek a másikon, és csak azt nem kérdezik meg, hogy a mv társuk mikor fingot utoljára (de ez minden zenei rádióban, így van nem csak itt) délután meg beír pistike balogunyomból, hogy a kedvence a bableves, és fel is olvassák.
Egyszer mentem haza busszal, és az utonment a fülembe a petőfi - érdektelen volt. de azt megmondom, hogy 2008 tavaszi szünetéről hazautazva herendi állomáson állt a vonat és akkor figyeltem fel a Kiscsillag zenekar - légyszives c. dalára. aztán lehet én változtam.
de egy biztos, ennek a rádiónak nem így kellene működni, ha már zenei, közszolgálati, és fiatalos
Régen az volt a jelszava
A zene kultúra, a kultúra közszolgálat
2016 májusa után nem sokat hallgattam, de jó lenne valami szint vinni ebbe a rádióba, mert ez így egy nagy.... (negatív gondolat, és gondolj amit akarsz)
régen élvezett volt rádiót hallgatni, de két hete csak a flowers megy miley cyrustól, meg tuc tuc, és az a baj akárhová tekertem múlthéten hétvégén a harmadik dal Flowers. Miért
remélem most majd valami történni fog, zeneileg, meg téma ügyileg is ezen a rádión, de már az is csoda lenne, ha olyan zenéket játszanának ami népszerű a youtube-on.