RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#199026  Szerző: Snake05

Akkor most ki a góré? Sivákot DSZ cége alkalmazta, szóval elvileg ő is repült. (Bár gondolom egyelőre marad, mert TT aligha akar visszamenni, más meg nincs. )
 #199025  Szerző: knoskamatee

nincs mese… alapjában kell újraszervezni az egész intézmény működését. ez tarthatatlan és bicskanyitogató! soha nem godnoltam volna, hogy pont a közmédia oldalán lesz az, hogy az egyik legsikeresebb brandjüket 1,5 év alatt 3x nyírják ki.
 #199023  Szerző: kondalyuk

p0tyi írta: 2023.05.01. 21:40 BREAKING

Demeter Szilárdék azonnali hatállyal lapátra kerültek

https://kultura.hu/a-petofi-media-group-kozlemenye/
https://index.hu/kultur/2023/05/01/mtva ... r-szilard/
https://index.hu/kultur/2023/05/01/mtva ... hris-rock/
Várható volt, de hogy ennyire hamar léptek, ez most nagyon meglepett. Azt hittem Demeter keres egy újabb embert, nem gondoltam volna, hogy őt is menesztik.

Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ezek után...
 #199020  Szerző: knoskamatee

zenefalo írta:Petőfi Elektrik van most, pedig hétfő van. Ki érti ezt? Csak iszonyat tömörített mp3-ban, erre azért figyelhettek volna :oops:
viszont munkaszüneti nap van.
gyanús, hogy korábbi adás ismétlése megy és SoundCloudról rippelték. pont úgy szól.
 #199017  Szerző: zenefalo

Petőfi Elektrik van most, pedig hétfő van. Ki érti ezt? Csak iszonyat tömörített mp3-ban, erre azért figyelhettek volna :oops:
 #198970  Szerző: david72

Szívből gratulálok a mostmár 6-ossal kezdődő hallgatottsághoz! Most végre sikerült 2,5 év alatt lefelezni a hallgatottságot! :yes:
 #198949  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2023.04.24. 23:33
Az esti Ej, mi a Cool szerintem nagyon nincs rendben. Abban a pár hétben volt jó, amíg tematizált listák mentek, valóban friss, aktuális dalokkal.
Ez, hogy pl. az agyonjátszott Taylor Swift - Anti-Hero Amerikában éppen a 46. helyen van, nem a "zenében első" és a "világ legjobb slágerlistái" érzést adja vissza. Ha 3 hónap múlva a 98. helyen lesz, akkor is leadják majd nagy büszkén, csak hogy az szólhasson, nehogy valami új?
Nekem tetszik az Ej, mi a Cool, de csak az utóbbi kb. 2 hét hallgatásai alapján. Előtte volt egy kb. 2 hónapos holtszezon, amikor borzalmas volt. Most sokat javult azért ez az óra.
Meg kell nézni a playlistet, igenis mennek friss, aktuális dalok. Taylor Swifttől pl. a Levender Haze is sokat megy. Azt meg különösen értékelem, hogy sok amerikai zenét leadnak. JVKE, The Weeknd, SZA, Creepin', Miguel, Raye, Post Malone, Morgan Wallen, The Kid Laroi, Niall Horan , Zara Larsson vagy Bebe Rexha legújabb zenéi CSAK ebben a műsorban megyek egyedül Mo.-n, így ezt a kritikát a műsorról nem tudom osztani (a teljes rádiót illetően viszont nagyon is egyetértek veled).
A hazai rádiózás rákfenéje egyébként már jó 30 éve az, hogy valljuk be, le se tojják az amerikai zenéket. Most is így van, és a 90-es években is így volt. Lehetett itt R. Kelly, Mariah Carey, Toni Braxton hetekig első a Billboard listán, nekünk Mohács kell alapon nem ezeket játszották, hanem Scatman Johnt és Dr. Albant.
Az általam felsorolt előadókat ill. új zenéket - teljesen indokolatlan és észszerűtlen módon - nem adják a rádióink, miközben odaát és amúgy Európában is oltári népszerűségük van, és ráadásul még jók és minőségi zenék is a korszellemhez képest.
Épp ezért én megtanultam értékelni, ha idehaza egy műsor más színvonalú zenékkel próbálkozik az angolszász területről, függetlenül attól, hogy magát a rádiót néha a pokolba elkívánom a gyenge napi rotációja miatt.
 #198940  Szerző: pébégáz

A Dance monkey előkerült újra, gratulálok! :(
 #198939  Szerző: p0tyi

Nálam meg pont az érme másik oldala van jelenleg. Most szerintem tök jó a Petőfi, úgy működik, ahogy egy országos zenei rádiónak kell. Viszont a NER-ben ha valami prosperál, az annyit jelent, hogy meg vannak számlálva a napjai.

Abban a momentumban ott terem valami nyomorult elvtárs és teljesen kifacsarja.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 627