RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#199392  Szerző: mihalylovics

átváltott. a budapesti 95.3-on:

PS: _HIR_FM_
PTY: News
RT: Hir FM Budapest
CT: körülbelül pontos
 #199349  Szerző: shadoe

Amerikai Elveszett Hangjai - ma volt az utolsó adás. "Okos"...
 #198651  Szerző: altermanus

asr27 írta: 2023.03.23. 06:23
Glenn írta: 2023.03.20. 17:32
noartist írta: 2023.03.19. 22:53Akkor ez meg jobbos-kormánypárti propagandamédia, ugye? Csak hogy helyén kezeljük a dolgokat.
Hát nem ezt olvassuk itt állandóan? Persze ha a másik oldal szóba kerül, máris megsértődik a sok libsi tag. Most te lettél a szóvivő, de mindjárt itt lesznek a többiek is. :x
Te agyhalott! Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy "lipsi"? Jajj de buta vagy, te atya úristen!
Beteg nemnormális ember az, aki minden olyan embert hülyének néz, aki nem ért egyet a fidesz maffia aljas húzásaival! :ayfkm:
asr27!
ugye tudod, hogy a lipsi, szó, mint úgy nem létezik, meg a libsi se, csak a liberális, vagy még szabadelvűnek szokták mondani magyarul. Amúgy próbáltál dühkezelői tanfolyamra járni? Nekem be vált! :troll:
 #198625  Szerző: asr27

Glenn írta: 2023.03.20. 17:32
noartist írta: 2023.03.19. 22:53Akkor ez meg jobbos-kormánypárti propagandamédia, ugye? Csak hogy helyén kezeljük a dolgokat.
Hát nem ezt olvassuk itt állandóan? Persze ha a másik oldal szóba kerül, máris megsértődik a sok libsi tag. Most te lettél a szóvivő, de mindjárt itt lesznek a többiek is. :x
Te agyhalott! Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy "lipsi"? Jajj de buta vagy, te atya úristen!
Beteg nemnormális ember az, aki minden olyan embert hülyének néz, aki nem ért egyet a fidesz maffia aljas húzásaival! :ayfkm:
 #198619  Szerző: shadoe

altermanus írta: 2023.03.21. 17:42
altermanus írta: 2023.03.19. 17:37
Jeszivel? nem is tudtam, hogy van neki ilyen műsora... (mondjuk a karc FM adását egyszer néztem a Youtube-on, amikor Cegdédi Zoltánvolt a vendég.
Hétfő esténként 7-től 9-ig. Szerintem hiánypótló műsor, Jeszi és Lentulai Krisztiánnal, ha nem tévedek.
 #198616  Szerző: altermanus

shadoe írta: 2023.03.19. 22:37
altermanus írta: 2023.03.19. 17:37
Amúgy a zenei műsorokat szoktam hallgatni, amikor csak zene megy, azok legalább jól össze vannak válogatva vasárnaponta, ha megyek haza, vagy megyek Sümeg felé
Én az Amerika Hangjai c. műsort örömmel hallgatnám hétfő esténként, ha nem keserítené meg az adást az az elviselhetetlenül sok, ráadásul reumás csiga tempójában végigküszködött, számomra érdektelen duma, ami sokszor hosszabb, mint maga a zeneszám.
Jeszivel? nem is tudtam, hogy van neki ilyen műsora... (mondjuk a karc FM adását egyszer néztem a Youtube-on, amikor Cegdédi Zoltánvolt a vendég.
 #198607  Szerző: Glenn

#198596  Szerző: p0tyi

A Karc FM az, ami, szerintem ezt kár is fejtegetni. Az ATV Csoport meg hogy-hogy nem, valahogy mindig a választások előtt puhul be. Akkor előkerül a patikamérleg. El is billen kicsit jobbra néha. Csak nem azért, mert Dili Sándor és a miniszterelnök ugyanannak az érdekkörnek a része?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 56