átváltott. a budapesti 95.3-on:
PS: _HIR_FM_
PTY: News
RT: Hir FM Budapest
CT: körülbelül pontos
PS: _HIR_FM_
PTY: News
RT: Hir FM Budapest
CT: körülbelül pontos
p0tyi írta: ↑2023.05.15. 20:00 Ürülék került a palacsintábaEddig még akadtak jó zenei- és magazinműsorok, gondolom, főleg ezek mennek majd a levesbe, és marad az abszurd propaganda.
https://media1.hu/2023/05/15/elbocsatja ... tos-resze/
asr27 írta: ↑2023.03.23. 06:23asr27!Glenn írta: ↑2023.03.20. 17:32Te agyhalott! Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy "lipsi"? Jajj de buta vagy, te atya úristen!noartist írta: ↑2023.03.19. 22:53Akkor ez meg jobbos-kormánypárti propagandamédia, ugye? Csak hogy helyén kezeljük a dolgokat.Hát nem ezt olvassuk itt állandóan? Persze ha a másik oldal szóba kerül, máris megsértődik a sok libsi tag. Most te lettél a szóvivő, de mindjárt itt lesznek a többiek is.![]()
Beteg nemnormális ember az, aki minden olyan embert hülyének néz, aki nem ért egyet a fidesz maffia aljas húzásaival!![]()
Glenn írta: ↑2023.03.20. 17:32Te agyhalott! Tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy "lipsi"? Jajj de buta vagy, te atya úristen!noartist írta: ↑2023.03.19. 22:53Akkor ez meg jobbos-kormánypárti propagandamédia, ugye? Csak hogy helyén kezeljük a dolgokat.Hát nem ezt olvassuk itt állandóan? Persze ha a másik oldal szóba kerül, máris megsértődik a sok libsi tag. Most te lettél a szóvivő, de mindjárt itt lesznek a többiek is.![]()
altermanus írta: ↑2023.03.21. 17:42altermanus írta: ↑2023.03.19. 17:37Hétfő esténként 7-től 9-ig. Szerintem hiánypótló műsor, Jeszi és Lentulai Krisztiánnal, ha nem tévedek.
Jeszivel? nem is tudtam, hogy van neki ilyen műsora... (mondjuk a karc FM adását egyszer néztem a Youtube-on, amikor Cegdédi Zoltánvolt a vendég.
shadoe írta: ↑2023.03.19. 22:37Jeszivel? nem is tudtam, hogy van neki ilyen műsora... (mondjuk a karc FM adását egyszer néztem a Youtube-on, amikor Cegdédi Zoltánvolt a vendég.altermanus írta: ↑2023.03.19. 17:37Én az Amerika Hangjai c. műsort örömmel hallgatnám hétfő esténként, ha nem keserítené meg az adást az az elviselhetetlenül sok, ráadásul reumás csiga tempójában végigküszködött, számomra érdektelen duma, ami sokszor hosszabb, mint maga a zeneszám.
Amúgy a zenei műsorokat szoktam hallgatni, amikor csak zene megy, azok legalább jól össze vannak válogatva vasárnaponta, ha megyek haza, vagy megyek Sümeg felé
noartist írta: ↑2023.03.19. 22:53Akkor ez meg jobbos-kormánypárti propagandamédia, ugye? Csak hogy helyén kezeljük a dolgokat.Hát nem ezt olvassuk itt állandóan? Persze ha a másik oldal szóba kerül, máris megsértődik a sok libsi tag. Most te lettél a szóvivő, de mindjárt itt lesznek a többiek is.