Remélem Hogy Visszatér Balogh Esperes Ákos A Rádió 1-re a Kukori című műsora azt nagyon szerettem hallgatni mert abban volt a napi hatos rovat 

david72 írta:[quote=shadoe post_id=199756 time=<a href="tel:1688409214" data-original-title="" title="">1688409214</a> user_id=1618]Gondolom megkapták a zenei teszt eredményét. Nem is értem, hogy a vezetés mi alapjn pakol be olyan dalokat, amik sehol máshol nem slágerek. Ez az eredménye, rosszul tesztel.[/quote]
Valaki érti, mi ez az új hülyeség a R1-nél, hogy kivágják pár hét után a rotációból a zenéket?
Már alig vagy sose hallom Minelli "Peligrosa", Joel Corry x David Guetta "What would you do", Robin Schulz x Tom Walker "Sun will shine", Pink "Never gonna not dance again", Tiesto "Savage", Dua Lipa "Good in bed", Robin Schulz x David Guetta "On repeat" vagy Jax Jones x Martin Garrix "Lonely heart" c. zenéit. És ez csak egy hevenyészett felsorolás, tucatnyi ilyen zenét likvidáltak - úgy néz ki, végleg.
A Top 50 is kezd hallgathatatlan lenni, az utóbbi pár hétben visszatértek megint a 3-4 éves zenék, a fent soroltak - amiknek ténylegesen szólniuk kéne - meg sehol.
shadoe írta: ↑2023.07.03. 19:33 Valaki érti, mi ez az új hülyeség a R1-nél, hogy kivágják pár hét után a rotációból a zenéket?Gondolom megkapták a zenei teszt eredményét. Nem is értem, hogy a vezetés mi alapjn pakol be olyan dalokat, amik sehol máshol nem slágerek. Ez az eredménye, rosszul tesztel.
Már alig vagy sose hallom Minelli "Peligrosa", Joel Corry x David Guetta "What would you do", Robin Schulz x Tom Walker "Sun will shine", Pink "Never gonna not dance again", Tiesto "Savage", Dua Lipa "Good in bed", Robin Schulz x David Guetta "On repeat" vagy Jax Jones x Martin Garrix "Lonely heart" c. zenéit. És ez csak egy hevenyészett felsorolás, tucatnyi ilyen zenét likvidáltak - úgy néz ki, végleg.
A Top 50 is kezd hallgathatatlan lenni, az utóbbi pár hétben visszatértek megint a 3-4 éves zenék, a fent soroltak - amiknek ténylegesen szólniuk kéne - meg sehol.
p0tyi írta:Mennyire szánalmas már, hogy a Balaton Sound közvetítés helyett pont a balatoni frekvenciákon emergency megy? Bár ez legalább nem Sokol rádió minőségben szól…A kaposvári frekin is az szólt. De azon az emergency-n 3 éve nem lehet változtatni?