RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#200007  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.07.25. 08:17 Amúgy egyáltalán nem egyedi eset Glenn, kb. az összes írástudó Fideszes meghülyült, amióta beütött a híg szar a gazdaságba. Nem igazán tudnak mit kezdeni a kognitív disszonanciájukkal, és pont úgy reagálnak az ilyen zavaros helyzetekre, mint kb. egy gorilla. Tehát megvadulnak. Mondjuk ilyen durva IQ és EQ deficit mellett ebben semmi meglepő nincs. Ezekből a táposokból él Orbán 13 éve.

Viszont! Halkan mondom, hogy ez egyre szórakoztatóbb lesz. 🍿 :D
Legalább ennyi, ha már beütött a totális nyomor.
Ezt itt hagyjuk abba, ha kérhetem – főleg ebben a topikban.
 #200006  Szerző: p0tyi

Amúgy egyáltalán nem egyedi eset Glenn, kb. az összes írástudó Fideszes meghülyült, amióta beütött a híg szar a gazdaságba. Nem igazán tudnak mit kezdeni a kognitív disszonanciájukkal, és pont úgy reagálnak az ilyen zavaros helyzetekre, mint kb. egy gorilla. Tehát megvadulnak. Mondjuk ilyen durva IQ és EQ deficit mellett ebben semmi meglepő nincs. Ezekből a táposokból él Orbán 13 éve.

Viszont! Halkan mondom, hogy ez egyre szórakoztatóbb lesz. 🍿 :D
Legalább ennyi, ha már beütött a totális nyomor.
 #200005  Szerző: p0tyi

Miért? Olyan okos és intelligens, ő a legcukibb fórumozó, egy kis édipofa. És egy cseppet sem hülyült meg az elmúlt években. Egyáltalán nem kéne bekúrni az OPNI-ba.
 #200004  Szerző: asr27

p0tyi írta:
noartist írta: 2023.07.24. 12:49
p0tyi írta: 2023.07.24. 10:59 A galamb és a díszmajom belefér, a proli nem?
Természetesen nem. A galambozásért is többször szót emeltem már, mert az (is) csak egy végső kapálózás, amikor már nincsenek megalapozott érvei Glennek. De nem csak ő hajlamos túlzásokba esni, a másik sértegetését minden irányból hanyagoljuk, ha kérhetem.
OK, rendben, ezentúl csak pozitív jelzőket használok majd rá.
Nehéz dolgod lesz. Én nem találok rá pozitív jelzőket. :lool:
 #199992  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2023.07.24. 12:49
p0tyi írta: 2023.07.24. 10:59
noartist írta:
Még nem volt időm mindent átpörgetni, de a másik minősítését ily módon minden irányban mellőzzük, pls.
A galamb és a díszmajom belefér, a proli nem?
Természetesen nem. A galambozásért is többször szót emeltem már, mert az (is) csak egy végső kapálózás, amikor már nincsenek megalapozott érvei Glennek. De nem csak ő hajlamos túlzásokba esni, a másik sértegetését minden irányból hanyagoljuk, ha kérhetem.
OK, rendben, ezentúl csak pozitív jelzőket használok majd rá.
 #199987  Szerző: altermanus

nálam van az O1G kép, ha érdekel :)
de szerintem mind a 198 képviselőnk az. Talán egy van aki valóban dolgozik, azt is Hadházy Ákosnak hívják. No meg Kovács Gergelynek.
 #199985  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.07.24. 10:59
noartist írta:
p0tyi írta: 2023.07.23. 18:42Proli.
Még nem volt időm mindent átpörgetni, de a másik minősítését ily módon minden irányban mellőzzük, pls.
 #199984  Szerző: p0tyi

noartist írta:
 #199983  Szerző: noartist

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 219