RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#200104  Szerző: noartist

Glenn írta: 2023.07.27. 16:29
p0tyi írta: 2023.07.26. 21:41Persze-persze, az ellenzékkel van a baj. Miattuk van minden! Jó reggelt kívánok. Zárjuk.
Na mit mondtam? :lool:
Egy őszinte kérdés: szerinted mit csinál rosszul a kormány? Olyan nincs, hogy tökéletes, de eddig a semmilyen kritikát nem fogalmaztál meg velük szemben. Pedig fixen van.
 #200103  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.07.26. 21:41Persze-persze, az ellenzékkel van a baj. Miattuk van minden! Jó reggelt kívánok. Zárjuk.
Na mit mondtam? :lool:
 #200093  Szerző: p0tyi

Glenn írta: 2023.07.26. 16:31 Úgy néz ki, még itt vagyok. :shock:
Döbbenten, de nem meglepve nézem, hogy képes vagy még egy már válaszolni nem tudó emberbe is belerúgni. Ha vége a történetnek, miért rugózol rajta tovább?
p0tyi írta: 2023.07.25. 23:21én mondjuk azért sajnálom, hogy ez eddig fajult és kicsit szánom bánom is, hogy beleálltam. Rémlik, hogy 1-2 éve még voltak vele konstruktívabb viták is, de aztán hamar elöntötték az érzelmek, és onnantól kellemetlenné vált.
Igen, még veled is el lehetett beszélgetni pár mondatot a rádiózásról, aztán kezdted átvenni azt az útszéli stílust, amit akkor már itt néhányan képviseltek. Mára ez uralkodik sajnos az ellenzék jóvoltából.
p0tyi írta:gyanítom, ő is 2010 óta vált agresszívvé és csőlátásúvá egy teljesen normális emberből, mint ahogy azt igen gyakran tapasztalni lehet mostanában a narancsos közegből.
Nem voltál itt, de gyanítod. :x
Szerintem ez az ellenzék stílusa, én csak felvettem a fonalat. Ha nem teszem, a normális stílust nem értenétek meg.
Most én le is zárom ezt a sztorit, akkor is, ha még itt leszek. De hogy te ettől függetlenül sem fogod lezárni, az tuti...
Persze-persze, az ellenzékkel van a baj. Miattuk van minden! Jó reggelt kívánok. Zárjuk.
 #200081  Szerző: altermanus

kezdem azt hinni két bot veszekszik egymással :troll:
 #200080  Szerző: asr27

Hogy mi az ellenzék sara?
Mit csinál az ellenzék?
Egy nagy semmit! Pont ez a baj! Ha csinálna, akkor ez a mocskos, aljas, hazug, elmeroggyant maffiavezér orbán már rég nem lenne hatalmon!
 #200075  Szerző: Glenn

Úgy néz ki, még itt vagyok. :shock:
Döbbenten, de nem meglepve nézem, hogy képes vagy még egy már válaszolni nem tudó emberbe is belerúgni. Ha vége a történetnek, miért rugózol rajta tovább?
p0tyi írta: 2023.07.25. 23:21én mondjuk azért sajnálom, hogy ez eddig fajult és kicsit szánom bánom is, hogy beleálltam. Rémlik, hogy 1-2 éve még voltak vele konstruktívabb viták is, de aztán hamar elöntötték az érzelmek, és onnantól kellemetlenné vált.
Igen, még veled is el lehetett beszélgetni pár mondatot a rádiózásról, aztán kezdted átvenni azt az útszéli stílust, amit akkor már itt néhányan képviseltek. Mára ez uralkodik sajnos az ellenzék jóvoltából.
p0tyi írta:gyanítom, ő is 2010 óta vált agresszívvé és csőlátásúvá egy teljesen normális emberből, mint ahogy azt igen gyakran tapasztalni lehet mostanában a narancsos közegből.
Nem voltál itt, de gyanítod. :x
Szerintem ez az ellenzék stílusa, én csak felvettem a fonalat. Ha nem teszem, a normális stílust nem értenétek meg.
Most én le is zárom ezt a sztorit, akkor is, ha még itt leszek. De hogy te ettől függetlenül sem fogod lezárni, az tuti...
 #200047  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2023.07.25. 21:15
Glenn írta: 2023.07.25. 18:50
noartist írta: 2023.07.25. 18:07Nem könnyíted meg a helyzetedet.
Nehéz a helyzetem? Szerintem te vagy nehéz helyzetben. Belesodródtál, pedig nem kellett volna. Most kereshetsz újabb indokot, hogy törölj (bár nálatok ehhez nem kell magyarázat), és akkor eltűnik az utolsó nem libsi őstag is. Szabad lesz a pálya. Én ezt nem kívánom a fórum érdekében, mert eléggé hozzámnőtt 17 év alatt, de igazából reklámnak se lenne jó, mert több száz nem regisztrált olvasó is van itt. :(
Egyébként semmi megvédhető ok nincs arra, hogy engem piszkál itt mindenki. Csak megjegyzem, hogy nem véletlen az sem, hogy nincs itt jegyzett szakmabeli ember, pedig régen sokan voltak, viszont egy rakat hobbista osztja itt az észt. Ez nem elsősorban politikai okból van így (bár az sem elhanyagolható), hanem épp amiatt, mert a nevével ellentétben itt nem a szakma a lényeg, hanem a szubjektív vélemények, ki mit szeret és mit utál. És sajnos sok indulatvezérelt tag van, ami aztán véggképp megpecsételte ennek a fórumnak a sorsát. Kár érte... :x
Ennek a stílusnak, viselkedésnek itt nincs helye. Viszontlátásra.
Nyilván most már nem volt más megoldás, én mondjuk azért sajnálom, hogy ez eddig fajult és kicsit szánom bánom is, hogy beleálltam. Rémlik, hogy 1-2 éve még voltak vele konstruktívabb viták is, de aztán hamar elöntötték az érzelmek, és onnantól kellemetlenné vált.

Nem vagyok őstag, így nem ismerem a régi hozzászólásait, de gyanítom, ő is 2010 óta vált agresszívvé és csőlátásúvá egy teljesen normális emberből, mint ahogy azt igen gyakran tapasztalni lehet mostanában a narancsos közegből. Szomorú, hogy ezt teszi a politika a társadalommal.

Az utóbbi 2-3 hónapban ezek az emberek különösen agresszívek lettek, gondolom nagyon nehéz feldolgozni, hogy tényszerűen, a hétköznapokban is érezhető módon összeomlik éppen az ország, és közben azt hallják a médiában, hogy minden szuper, meg gondolom egymást is ezzel a hazugsággal nyugtatgatják.
 #200046  Szerző: p0tyi

Glenn írta: 2023.07.25. 18:35
p0tyi írta: 2023.07.25. 18:29 Glenn: nekem úgy tűnik, a népakarat zavar el. Szerintem is, húzz a francba.
Te is beszólsz, nyúlgerinc? :shock:
Népakarat? Az titeket zavar el a francba 12 éve. Ébresztő! :hehe:
Gondolom a "mi" alatt a nem Fideszes embereket értetted, mert "ti" így gondolkoztok a világról. Hát oké, de egyszer majd az Orbán-rendszernek is vége lesz. Minél tovább húzzák, annál csúnyább vége, csak szólok.
 #200042  Szerző: noartist

Glenn írta: 2023.07.25. 18:50
noartist írta: 2023.07.25. 18:07Nem könnyíted meg a helyzetedet.
Nehéz a helyzetem? Szerintem te vagy nehéz helyzetben. Belesodródtál, pedig nem kellett volna. Most kereshetsz újabb indokot, hogy törölj (bár nálatok ehhez nem kell magyarázat), és akkor eltűnik az utolsó nem libsi őstag is. Szabad lesz a pálya. Én ezt nem kívánom a fórum érdekében, mert eléggé hozzámnőtt 17 év alatt, de igazából reklámnak se lenne jó, mert több száz nem regisztrált olvasó is van itt. :(
Egyébként semmi megvédhető ok nincs arra, hogy engem piszkál itt mindenki. Csak megjegyzem, hogy nem véletlen az sem, hogy nincs itt jegyzett szakmabeli ember, pedig régen sokan voltak, viszont egy rakat hobbista osztja itt az észt. Ez nem elsősorban politikai okból van így (bár az sem elhanyagolható), hanem épp amiatt, mert a nevével ellentétben itt nem a szakma a lényeg, hanem a szubjektív vélemények, ki mit szeret és mit utál. És sajnos sok indulatvezérelt tag van, ami aztán véggképp megpecsételte ennek a fórumnak a sorsát. Kár érte... :x
Ennek a stílusnak, viselkedésnek itt nincs helye. Viszontlátásra.
 #200041  Szerző: LG

Ha mindenki szembejön veled az autópályán, lehet, hogy nem bennük van a hiba.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 541