RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200067  Szerző: troll

Kedves Rebroadcaster!

Most már értem, hogy miért emelték be a magyar érettségibe a szövegértelmezést. Többek között miattad. Sajnos nem sikerült ezt sem megugranod. Nem baj, DJ-nek még jó leszel! ;)
 #200022  Szerző: Promenád

noartist írta: 2023.05.19. 09:17
Volvos írta: 2023.05.18. 23:00 Üdvözletem a fórumozóknak! Én annyit jegyeznék meg a pattogással kapcsolatban, ellentétben az egyik alábbi észrevétellel, hogy nem 5 napja, hanem hetek óta hallom a pattogást a központi frekin. De nem is az idő lenne a lényeg, hanem hogy ezt tényleg nem veszi észre (vagy tudomásul) senki aki(k) a műszaki dolgokért felelős(ek)??? Egyébként nem biztos hogy az R1-nél van a hiba, lehet az AH-nál is, mert a szolnoki frekin nem hallani sosem.
Ha az AH-nál van a hiba, akkor illő lenne őket noszogatni, elvégre az ő rádiójuk, csak zavarja őket, hogy fizetnek egy vagyont, és az AH meg szar minőségben szórja az adást.
Az Antenna Hungáriának nincsen semmi felelőssége abban, ha a rádió szolgáltató gyatrán adja ki a műsorszóró fele a modulációs vonalat. Nekik csak annyi a dolguk, hogy kimenjen a jel a frekvenciaengedély betartásával. Ez kizárólag a Rádió 1 sara.
 #200009  Szerző: Rebroadcaster

troll írta: 2023.07.24. 19:56
Rebroadcaster írta: 2023.07.24. 19:31
Nagyobb problémának érzem, hogy a 15-25 éves fiatalok, pláne akik nem ismerik a budapesti club életet lassan más zenéket már nem ismernek az R1-es clubzenei felhozatalon kívül, mert minden nap gyakorlatilag ugyanazt hallják konkurens csatorna hiányában.. Tapasztaljuk mi is a bulikon. Azért ez valahol nincsen jól...

El kellene döntenetek végre, hogy a fiatalok most mit is hallgatnak tulajdonképpen. Mert egyik kommentetekkel ütitek a másikat.

Egyszer azt papoljátok itt, hogy a fiatalok már NEM hallgatnak rádiót. Azt sem tudják, hogy mi az. Csak a spotify, csak a youtube, csak a streaming, csak az online rádiók.

Aztán most meg kiderül, hogy a siralmas zenei felhozatalú, amatőr, KATASZTRÓFA (by Altermanus) Rádió 1-et úgy fülelik a fiatalok, hogy még szegény hányatott sorsú vidéki DJ-k sem valósíthatják meg az álmaikat.

Ki érti ezt?! Nem hallgatják... de most mégis? És bár ugye senki sem hallgatja, de érdekes módon befolyásolja a vidéki közízlést? Találjátok már ki végre, hogy mi is az igazság! Mert ez így káoszos, titeket figyelve!!!

Én azt mondom, Dj Zalaszentgothárd Gábor, a helyi rezidens inkább "pörgessen" olyan zenét, amit a közönsége kedvel, ne pedig olyat amit szerinte szeretnie kellene a "népnek".

A közönség kiszolgálása a cél. Szórakoztatni kell. Nem okoskodni. És ha van olyan DJ, aki nem így gondolja, NA AZ a legnagyobb probléma!
Kedves Troll!

Azt, hogy ki és miről papolt neked nem tudom, de hidd el, hogy a fiatalok el tudják dönteni azt, hogy mit szeretnének hallgatni. Amúgy, ha szeretnél bármiről meggyőződni nyugodtan menj el egy Budapest Park R1 szülinapra vagy egy Campus fesztiválra és döntsd el, hogy hány ezer ember kíváncsi az idézem "siralmas zenei felhozatalú, amatőr, KATASZTRÓFA (by Altermanus)"-nak titulált Rádió 1-re.
Gondolom ezeket az embereket nem a szél fújta oda ezekre a bulikra és még fizetnek is érte.
Persze beszélhetünk arról, hogy egy körzeti frekvenciákkal feldúsított és országos szintre emelt kereskedelmi rádió egyáltalán nem befolyásolja a fiatalok zenei ízlését, csak ez kategorikusan nem igaz. Mint ahogy az sem, hogy a fiatal csak online rádiót hallgat. A diszkóban pedig látjuk mire van igény. Minden más mellett a Rádió 1-es felhozatalra is. Ettől még nyugodtan merünk önmagunk lenni csak nagyon örülnénk neki ha árnyaltabb lenne a rádiós paletta és nem csak egy rádió lenne az, ami mutatná zeneileg az irányt, mint ahogyan azt hangsúlyozza is napi szinten elég rendesen. pl. a Juhász Geri.
Amiről pedig ez a Tik-Tokos srác beszélt, hogy időnként elmásznak a zenék az R1-en. A tegnapi Junior mixben is volt 2 zene amit nehezen sikerült összerakni. Összedőlt a világ? Nem.

Legyen szép napotok!
 #200000  Szerző: shadoe

Lassan kezdek én is kételkedni abban, hogy az itteni DJ-k egy része valóban alkalmas -e arra, hogy azt az egy órát, amit kapnak, minőségi, de legalábbis vállalható módon töltse ki.
A mai délutáni mixműsorban véletlenül elkaptam Kelly Rowland/David Guetta "When Love Takes Over" c. számát. Ilyen undormány remixben leadni ezt az amúgy jó zenét, ez számomra megbocsáthatatlan bűn. Szégyellheti magát, aki ma remixelt!
 #199999  Szerző: troll

Rebroadcaster írta: 2023.07.24. 19:31
Nagyobb problémának érzem, hogy a 15-25 éves fiatalok, pláne akik nem ismerik a budapesti club életet lassan más zenéket már nem ismernek az R1-es clubzenei felhozatalon kívül, mert minden nap gyakorlatilag ugyanazt hallják konkurens csatorna hiányában.. Tapasztaljuk mi is a bulikon. Azért ez valahol nincsen jól...

El kellene döntenetek végre, hogy a fiatalok most mit is hallgatnak tulajdonképpen. Mert egyik kommentetekkel ütitek a másikat.

Egyszer azt papoljátok itt, hogy a fiatalok már NEM hallgatnak rádiót. Azt sem tudják, hogy mi az. Csak a spotify, csak a youtube, csak a streaming, csak az online rádiók.

Aztán most meg kiderül, hogy a siralmas zenei felhozatalú, amatőr, KATASZTRÓFA (by Altermanus) Rádió 1-et úgy fülelik a fiatalok, hogy még szegény hányatott sorsú vidéki DJ-k sem valósíthatják meg az álmaikat.

Ki érti ezt?! Nem hallgatják... de most mégis? És bár ugye senki sem hallgatja, de érdekes módon befolyásolja a vidéki közízlést? Találjátok már ki végre, hogy mi is az igazság! Mert ez így káoszos, titeket figyelve!!!

Én azt mondom, Dj Zalaszentgothárd Gábor, a helyi rezidens inkább "pörgessen" olyan zenét, amit a közönsége kedvel, ne pedig olyat amit szerinte szeretnie kellene a "népnek".

A közönség kiszolgálása a cél. Szórakoztatni kell. Nem okoskodni. És ha van olyan DJ, aki nem így gondolja, NA AZ a legnagyobb probléma!
 #199997  Szerző: Rebroadcaster

troll írta: 2023.07.11. 22:25
Jozsfm964 írta: 2023.07.11. 12:29 Ha már közbeszéd tárgya ez, akkor szerintem van baj...
https://www.tiktok.com/@thebpmc/video/7 ... 6823087387

Az, hogy "közbeszéd tárgya" azért erős barokkos túlzás. Egy önmagát DJ-nek tituláló fiú elmondta a véleményét a TikTokon. Ami nem az ő véleménye - mint az elhangzott - hanem meg nem nevezett embereké, de azért ő mondja el a Tiktokon és nem azok a bizonyos emberek.

Annó jelentkezett a Petőfi Elektrik versenyre. Egy videójából tudni. Így teljesen evidens, hogy rühelli a Rádió 1-es DJ-ket. Vicces, hogy pont ez különböztet meg egy profit és egy alulról ugató csivavát. A profik nem szídják egymást. Senkit.

Mindegy. A vélemény szent. Az övé is. De az, hogy közbeszéd tárgya lenne az elhangzott fikázás, azzal a pár lájkkal, 5 db kommenttel... azért erős.

A kommentelők közül Németh József amúgy is minden rádió közösségi oldalára odapicsogja a szarságait. Persze, hogy ott a helye az első sorban, ha fikázásról van szó. Valahol valami eldugott falu eldugott rádiójában volt műsorvezető, de egy épkézláb műsort nem tudott letenni az asztalra... Tehetségtelen exrádiós, mégis mindenhol ő a legnagyobb megmondó ember. Mindenki tudja róla. Csak ő nem veszi észre magát.
Azért maradjunk annyiban, hogy hallottam már hanyagul összetákolt mashupot megszólalni neves Dj. műsorban ezen a csatornán. Nagyobb problémának érzem, hogy a 15-25 éves fiatalok, pláne akik nem ismerik a budapesti club életet lassan más zenéket már nem ismernek az R1-es clubzenei felhozatalon kívül, mert minden nap gyakorlatilag ugyanazt hallják konkurens csatorna hiányában.. Tapasztaljuk mi is a bulikon. Azért ez valahol nincsen jól...
 #199957  Szerző: altermanus

shadoe írta: 2023.07.21. 20:37
noartist írta: 2023.07.21. 07:39
A hírszerkesztés a legnagyobb katasztrófa a Rádió 1-en, nem a zenei repertoár.-
Katasztrófa itt már minden, a zenék, a hírek, a mixek. Ebben a rádióban már csak a reklámok viselhetők el.
Kép
 #199951  Szerző: shadoe

noartist írta: 2023.07.21. 07:39
Katasztrófa itt már minden, a zenék, a hírek, a mixek. Ebben a rádióban már csak a reklámok viselhetők el.
 #199944  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2023.07.21. 13:21
p0tyi írta: 2023.07.21. 13:12
noartist írta: 2023.07.21. 07:39 Első hír: megvan, ki lesz a Fradi új edzője. :mellow:

Ebben az országban tényleg nem történik fontosabb, mint hogy ennek a szerencsétlen házi klubnak ki lesz az edzője...? Ráadásul nem is friss hír már.

Te milyen témákat dolgoztál volna fel?
Nézz szét az országban. Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit. Szerinted is ennek a magát rommá égető, szerencsétlen csapatnak az új edzője a legfontosabb dolog most Magyarországon? Én úgy gondolom, hogy nem.
Én nézek. De te mit tennél bele egy reggeli szórakoztató showműsorba, ami a több szegmensben piacvezető?
 #199943  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.07.21. 13:12
noartist írta: 2023.07.21. 07:39 Első hír: megvan, ki lesz a Fradi új edzője. :mellow:

Ebben az országban tényleg nem történik fontosabb, mint hogy ennek a szerencsétlen házi klubnak ki lesz az edzője...? Ráadásul nem is friss hír már.

Te milyen témákat dolgoztál volna fel?
Nézz szét az országban. Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit. Szerinted is ennek a magát rommá égető, szerencsétlen csapatnak az új edzője a legfontosabb dolog most Magyarországon? Én úgy gondolom, hogy nem.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 1022