RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200220  Szerző: troll

Patrik09 írta: 2023.08.10. 19:45 17:49 Purple Disco Machine Paradise
17:52 Honeybeast Póker
18:04 Pharrell Williams Happy
18:08 Purple Disco Machine Substitution

Még mindig ismételik az előadókat akár fél órán belül is. Miért nem veszik észre? :smoke:

Külföldön is simán belefér ilyen előadó dal-távolság. Őszintén, szerinted Gizi néni tudja, hogy a két dal producere ugyanaz?
 #200219  Szerző: noartist

007 írta: 2023.08.10. 21:07 Ropog, akadozik a dal és ezt most a híreknél 22:00-kor kezdte el. Szerintem kicsit erősebb adásgépre lenne szükség, vagy csak újra kéne indítani. Ez így egy vicc... Sokszor hallgathatatlanul akadozik
Egy koncepciótlan, igénytelen szar lett a Petőfi. Ennél a 2016-os állapot is jobb lenne.

Minden illetékest ki kéne rúgni onnan az elmúlt hónapokért, ennyi műszaki hiba és kavarás teljesen eszement.

Mondjuk, IKO. Mit várunk? :blush:
 #200218  Szerző: 007

Ropog, akadozik a dal és ezt most a híreknél 22:00-kor kezdte el. Szerintem kicsit erősebb adásgépre lenne szükség, vagy csak újra kéne indítani. Ez így egy vicc... Sokszor hallgathatatlanul akadozik
 #200216  Szerző: Patrik09

17:49 Purple Disco Machine Paradise
17:52 Honeybeast Póker
18:04 Pharrell Williams Happy
18:08 Purple Disco Machine Substitution

Még mindig ismételik az előadókat akár fél órán belül is. Miért nem veszik észre? :smoke:
 #200214  Szerző: shadoe

007 írta: 2023.08.10. 00:15 Gyanús, hogy a töredéke pénzből működő rádiók SZERETETBŐL ÉS ALÁZATBÓL dolgoznak
Ennyi a rádiózás titka, ilyen egyszerű. Az "erre van csak igény", a "nincs pénz erre" és az "ez növeli a hallgatottságot", ezek mind csak süket pofázás. Évek óta halljuk, mégis romokban a rádiós piac. Te legalább két szóval leírtad az igazságot.
 #200213  Szerző: p0tyi

De azért közelít. Most nyáron rákapcsoltak kicsit.
 #200212  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2023.08.09. 10:43 Én sem szeretem és kéne egy rendes, országos AC rádió már (hello Bartók Rádió hálózata), de inkább ez, mert ez a “legnagyobb rétegzene”, és itthon jól működik. Úgyis sokan akarnak dance/szerű, a Music FM-et valamilyen szinten pótló rádiót, és régóta.
Sajnos nagyon távol áll a Music Fm-hez, mind zenei stílusban, mind pedig minőségben és igényességben.
 #200210  Szerző: mihalylovics

p0tyi írta: 2023.08.09. 19:04 Valami olyasmi kéne, mint amilyen a szlovák Expres vagy a Class FM volt.
az inkább Hot AC. a Sláger nagyjából hajaz erre, persze közel sem országos... (amúgy a szlovák oldalon van még1 ilyen, a Funradio)
 #200209  Szerző: 007

Valamit már tényleg baszhatnának a Dalettel. Vagy az adásgéppel. Nonszensz, hogy az ország legtöbb pénzből működő rádióján akadjon az óraindító és többször megálljon másodpercekre egy zenén belül. Nem értem, hogy mi folyik itt, de ha az én rádióm lenne, már az első ilyen hibánál keresném a megoldást. Közel egy éve szólnak Daletről, mert szerintük a 42NET szar. Ezalatt az egy év alatt nem csökkent, hanem nőtt a hibák száma. A Rockműsoruk rendszeresen megáll, de sokszor hallok pillanatnyi, vagy akár -1-5 másodperces kihagyásokat. Nem tudom elképzelni, hogy ha egy helyi rádió (Mint pl a Rádió 88) meg tud oldani stabilan, hibák nélkül egy egész hónapot, akkor itt miért nem sikerül megoldani egy órát sem!? Gyanús, hogy a töredéke pénzből működő rádiók SZERETETBŐL ÉS ALÁZATBÓL dolgoznak, amit itt úgy tűnik, nem ismernek. Hetente megmondják nekünk, mi a kedvenc zenei irányzatunk és simán percekig üres bed és napi szintű akadozás, káosz jár mellé. Sokszor felkapom a fejem, hogy ki tekerte át a hifit a dankóra vagy a retrora és utána az R1-re. Teljes agyhalál az egész. Napról napra ömaga paródiája.

Lesz ebből valaha rádió? Már leszarom, mi lesz. Azt is, ha pop. Csak akkor az legyen. Mert van egy alter zene, ami tetszik, de előzte-utána elüldöznek a totál oda nem illő szó szerint SZAROKKAL. Tényleg, már a Kechup song hiányzik. De inkább nem adok ötleteket... Hozzá nem értők fesztiválja.

Korábban kcsinálták a Class FM-et, hogy egyeduralkodó legyen ez a rádió... Szerintem a Class viszont egyszer sem állt meg vagy nem csinált 3 dalonként HÜLYÉT a hallgatóiból.

Katasztrófa. :x
 #200200  Szerző: p0tyi

Inkább Classic Hits a Retro. Valami olyasmi kéne, mint amilyen a szlovák Expres vagy a Class FM volt.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 626