shadoe írta: ↑2023.09.19. 22:07Ugyanez a helyzet Lewis Capaldi - Pointless, Forget Me, Wish you the best lírai számával, meg úgy általában az összes lírai dallal.csongorprodukcio írta: ↑2023.09.19. 19:49 Az előbb egy zseniális beszólása volt Báránynak. Hamvai felkonferálta az egyik mixet, erre Bárány beköpi, “már azt hittem Minelli jön”. Gondolom ő se csipázza túlságosan a napi 30 Minellit.Egy biztos, hímsovinizmussal nem vádolható a Rádió 1.![]()
Nappal megy a teljes Minelli, Katy Perry, Rihanna és Lady GaGa életmű, nagyjából az összes ismert slágerükkel, de ha Ava Max v. Dua Lipa kiad valamit, az is előbb-utóbb rotációs lesz, és a régebbi zenéiket is sűrűn adják.
Ehhez képest, ahogy nemrég lelistáztam, Jason Derulo, Ed Sheeran, Tom Grennan, Ray Dalton, The Weeknd, Tom Gregory, Dermot Kennedy, Nico Santos cigánykereket is hányhat, lehet hetekig első az airplay listákon, a R1 az úristennek se fogja őket játszani. Csak azt a 3 éves számukat, azt az egyet, már akinek, oszt jónapot.
csongorprodukcio írta: ↑2023.09.19. 19:49 Az előbb egy zseniális beszólása volt Báránynak. Hamvai felkonferálta az egyik mixet, erre Bárány beköpi, “már azt hittem Minelli jön”. Gondolom ő se csipázza túlságosan a napi 30 Minellit.Egy biztos, hímsovinizmussal nem vádolható a Rádió 1.![]()
shadoe írta: ↑2023.09.17. 20:48 A megkerülhetetlen Rádió 1 margójára: nem elég, hogy maguk alá gyűrték az országos "közszolgálatit", most már a kereskedelmi tévék is lehasalnak előttük.
Szombaton főműsoridőben, a legújabb énekesműsor zsűrijében "csak" kettő Rádió 1-es műsorvezető, ahol a színpadon a Rádió 1 szarrá játszott zenéit, többek közt a Little Mix "Break Up Song"-ját adják elő.
Ahogy vége a műsornak, és átkapcsolunk a másik kanálisra, Balázs műsorvezetésével elkezdődik a következő műsor.
És így tovább, és így tovább, amíg egyszer végre majd le nem jár az egész lemez. Az majd nagy pillanat lesz, addig meg várunk.
shadoe írta: ↑2023.09.12. 17:30 Szerintem inkább a recurrenteket variálják jobban. De lírai zenéket továbbra sem adnak, sehol egy Lewis Capaldi, Ed Sheeran, The Weeknd, Olivia Rodrigo (új!!!), Taylor Swift, Post Malone vagy Dermot Kennedy. Maneskin számok meg végképp nem.+1