RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200728  Szerző: Beci45

ATC- All Around The World, eredetiben. Érdekes. Ugyan nem egy mai zene, de kellemes meglepetés lenne ilyeneket hallani, főleg, hogy a Petőfit kicsinálták. Ha ez az irány, akkor hajrá! Még több ilyet, és kevesebb Minellit!!
 #200727  Szerző: p0tyi

Sőt, 0-5 között is minimális lett a magyar zene, óránként 2-2 dal. Az eddigi 3-5 helyett. Nagyon helyes. :)
Kérdés, hogy ez oka, vagy okozata-e a Petőfi szétverésének.
 #200725  Szerző: jonaa

Reggel 5 és 6 óra között nincs a R1 en helyi müsorvezető és nincsenek magyar zenei lejátszások sem.
 #200690  Szerző: adam1400

vmit a heti ülésen beadtak az összes R1-en mától, és annyi változást észrevettem, hogy megszűnt a hajnali 5-6 helyi sáv, és 5kor bekerült egy helyi hírblokk miután egészségpercek jön és 5:30-kor meg tudáspercek. de a 12-14 helyi adás megmaradt. ezek szerint már csak 2 óra helyi tartalom maradt.
 #200617  Szerző: jonaa

Na R1 majd most okt 1 utántól milyen változatosságot adtok zenében most hogy a Petőfi Rádió is megint újítás alatt van?
Az már más tészta Hogy lehet bukó lessz az új Petőfi Rádió
 #200591  Szerző: p0tyi

Jó a lista, kell néha egy kis változatosság, van promóciós faktora, utána opcionálisan lehet finomhangolgatni is. De nagy változásokra ne számítsatok, a rádió sikeres, rengeteget nőtt a hallgatottsága az elmúlt időszakban. Járt utat járatlanra...

Őszintén, a Petőfihez minek kéne igazodnia? És ha a Manna FM megszűnik a rendkívül magas 10 ezres hallgatószámával, akkor meg adjanak néhány dicsőítő zenét?
 #200585  Szerző: dkvalmos

Nagyon fasza a lista szerintem is.👍
Én a hajdúságin hallgattam, ott rendben volt a helyi, volt benne pár baki meg valamiért (gondolom direkt) nem húzta rá Vályi Zsolt a sweepereket az intrókra, de amúgy fel volt készülve. Azokban a városokban van nehéz dolga a műsorvezetőknek ilyenkor, ahol magazinműsor van kötelező elemekkel, ott nem fér be minden dal, úgyhogy végig kell menni a hookokon, mint a TOP 50-ben.
 #200582  Szerző: shadoe

Snake05 írta: 2023.09.29. 12:18 A lista viszont szokás szerint elég színvonalas, remélem most már rotáció frissítés/bővítés is lesz, pláne ha a Petőfinek tényleg vége, innentől gyakorlatilag bármit megtehet a R1.
Szerintem is. Linkin Park, Jason Derulo, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Kygo, Taio Cruz, ráadásul nem is az agyonjászott számaikkal, ez nagyon az én világom. A jó ég tudja, mikor hallgattam utoljára ennyit a Rádió 1-et (most visszaminősítettem a nulláról), ma viszont egész nap.
Nagyon ki kell élvezni ezt vasárnap estig, mert szerintem a Petőfi kinyiffantásától csak még jobban elkényelmesedik a R1. Ha nagyon akartak volna valami egetverőt, 2 év alatt már megtehették volna, ehhez nem kellett a közszolgálati elsüllyedése.
 #200578  Szerző: Dani

Snake05 írta: 2023.09.29. 12:18 A helyi műsorok nagy része elég összeszedetlen, szerintem a csipet csapat nagy része ma szembesült vele, hogy top 500 van. A lista viszont szokás szerint elég színvonalas, remélem most már rotáció frissítés/bővítés is lesz, pláne ha a Petőfinek tényleg vége, innentől gyakorlatilag bármit megtehet a R1.
Vajon a Rádió1-en lesz valami változás a Petőfi megszűnésének hatására?
 #200561  Szerző: Snake05

A helyi műsorok nagy része elég összeszedetlen, szerintem a csipet csapat nagy része ma szembesült vele, hogy top 500 van. A lista viszont szokás szerint elég színvonalas, remélem most már rotáció frissítés/bővítés is lesz, pláne ha a Petőfinek tényleg vége, innentől gyakorlatilag bármit megtehet a R1.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 1040