Nem Horváth Gergely fogja vezetni. Facebookon jelentette be, hogy az MTVA visszavette tőle a Kultúrfitnesz Facebook oldalt.
Davee írta:https://mediaklikk.hu/petofi/Szani Roland
Már kint van az új műsorrend.
Újra lesz Kultúrfitnesz. Kérdés: ki vezeti majd?
Davee írta: ↑2023.09.30. 13:08 https://mediaklikk.hu/petofi/Bárkit is tegyenek oda, remélem már most van 'B" terve..
Már kint van az új műsorrend.
Újra lesz Kultúrfitnesz. Kérdés: ki vezeti majd?
p0tyi írta: ↑2023.09.29. 23:27 (...)A hozzászólásod többségével egyetértek, azonban szerintem a Sivák-éra sokkal minőségibb "mainstream" arculatot mutatott fel, mint a korábbiak - a Petőfin és anno a Rádió 1-en is. Az egykori "alternatív" MR2 Petőfi arculata (zene/műsorstruktúra/műsorvezetők) a mai napig hiányzik/hiánycikk Magyarországon - szubjektív véleményem szerint az "MR2-korszak" volt az igazi, de az országos piacon ehhez kellett egy Sláger/Danubius (vagy akár Neo FM/Class FM) résztvevő is.
Pozitív ez a fordulat akkor lenne megítélésem szerint, ha:
- visszaadna az MTVA 1 vagy 2 hálózatot a piacnak ezek után (pl. Bartók, Dankó), megpályáztatnák kereskedelmi rádiónak és semmilyen köze nem lenne hozzá többé a Kunigunda utcának
- eltörölnék az abszolút értelmetlen magyar zenei kvótát a kereskedelmi rádióknál
(...)
A magyar zenei "misszióban" egyedül az volt sikeres, amit az MR2 csinált, meg amit Titusz (a mainstream külföldi zenei hordozórakétára kitűzött magyar sláger kreálással). Egyiknél sem éreztem azt az izzadtságszagot, ami a mostani projektből nagyon penetránsan árad.
p0tyi írta: ↑2023.09.30. 00:26megy is (100.3), de szerintem a kettő nem tekinthető konkurrensnek...mihalylovics írta: ↑2023.09.30. 00:23A magyar mulatós is simán tekinthető turbofolknak. Menne az nálad is. Részben Pesten is.p0tyi írta: ↑2023.09.30. 00:02 A turbofolk itthon is nagyot menne vidéken. De országos networkökön inkább a szlovák, lengyel és cseh állapotokat kéne megvalósítani, hogy közeli példákat mondjak.csak arra akartam reflektálni, hogy a hazai "popipar" koránt sincs azon a szinten, mint pl. a román (a turbófolkot nem ismerem, az ugyanis szerb "jelenség", de megkockáztatom, az is népszerűbb saját hazájában, mint itthon tóthgagyi és ákos). vidéken??? kb. az ország 80 százalékáról beszélsz (köztük rólam is, mert a Budapest-táblán kívül élek és már 2-essel kezdődik az irányítószámom)...![]()