p0tyi írta: ↑2023.10.01. 08:26
Nemcsak az offolással, hanem a Petőfi magyar zenei fordulatával is kevesebb lett az ország. Vannak olyan régiók, ahol semmi más nem fogható, se Rádió1, se Retro, pl. hogy egyet mondjak, ilyen Zala megye jó nagy része is. Ennyit akkor a "merjünk kicsik lenni" gondolatról, vagy éppen a "ligát váltottunk" bullshitről, amit a benti kolléga hányt be a fórumba álnéven, meglehetősen arrogánsan és nagyon magas lóról.
És akkor most ezeken a perifériákon élők szokhatnak is le a rádiózásról, ha eddig nem tették meg, meg az ország azon fele is, akinek a RR-R1 nem, de a Petőfi még pont megfelelt pl. amiatt, hogy nem volt rajta morning show.
Pontosan megfogalmaztuk már többen is: bár engem személy szerint zavar a közpénzégetés, a Petőfi játszhatna ezek után akár Mónika Show részleteket is, tökmindegy, nagyjából hasonló szeméttelep lenne akkor is. Valamelyik közmédia frekit viszont adják fel és sürgősen pályáztassa meg az NMHH kereskedelmi adónak, a Kunigunda közelébe se kerüljön a jogosultság, és akkor rendben leszünk.
Ó te pöcskupak

nálad mindenttudóbban senki nem írogat ide. Remélem alaposan kielégültél a minősítgetéstől. Ugyanúgy a veleményemet írtam, ahogy te is azt erőlteted napi nyolc posztban, te szegény. Úgy írod, hogy álnéven írok, mintha te a saját neved alatt kommentelnél

Eddig azt hittem, hogy valmi komolyabb arc lehetsz, de most már világosan látom, hogy wannabe rádiósként, ez a fórum lehet az egyetlen lehetőséged, hogy radióval foglalkozz, szakmabeliek környezetében! A játékba sem mentèl bele

kuka mód ignoráltad a felkérést, pedig mondtam, hogy ha pontosan tudod, ki vagyok én "benti kolléga" akkor írd be ide a nevem. Ha eltalálod leleplezem magam!