Kár, hogy már ezen se megy többet külföldi zene.
RIP régi Petőfi Rádió.
RIP régi Petőfi Rádió.
Rebroadcaster írta: ↑2023.10.01. 18:05És a Petőfi TV-n majd előadja Szűz Máriaként007 írta: ↑2023.10.01. 17:31 Kíváncsi lennék a karácsonyi ünnepek alatt játszott magyar dalokra...Majd addigra felkérik a Tóth Gabit, hogy írjon egyet, vagy többet.
HubbaBubba írta: ↑2023.10.01. 00:01 Lehet ezt jól is csinálni! Egyertelmű profil, egyértelmű küldetés. Mi a baj azzal, ha egy közszolgálati adó felvállalja ezt? Nem baj, hogy ha nem felfelé törekszik, hanem végre leteszi a lábát a Petőfi és azt mondja ez vagyok, ezt tolom és ez 100% Egy kisebb stábbal, nagyobb odafigyeléssel stabilan működtethető adó lesz és kész. Hagyjuk már a nagyonzenézést és az álgyászolásokat! Nezzuk inkább azt, hogy milyen "magyarzenei" ado leszNekem az a furcsa, hogy tavaly év elején igen erősen kritizáltad a Petőfi Boldog óra nevezetű blokkját, hogy mi ez, az a célja, hogy elkapcsolnak a hallgatók? Ehhez képest most teljesen rendben találod a 100% magyar zenét a Petőfin. Mi változott másfél év alatt? Ugyanis nagyjából ugyanazok a számok pörögnek most magyar zeneként a Petőfin, amik anno a Boldog órában is.Én pl. sokszor vágyom a magyar zenére és amikor keresgélek, nem mindig tudom, mihez nyúljak ... a Retro pedig kicsit túl sok nekem. Sok sikert az új csapatnak! Bízom benne, hogy érdemes lesz odakapcsolni a jó magyarért!
![]()