btw: kövezzetek meg, én rengeteg cuccot Shazamoztam be az első adásnapon, illetve sok-sok olyan kedvencemet is hallottam, amiket nagyon máshol se szoktam (Platon Karatev, Kristoaf, Vidal) észrevenni, hogy menne, vagy az előző érában is keveset szóltak. de még mindig rengeteg olyan dal van, amit - szerintem - kigyomláltak az előző szerkesztésből. idáig az éjszakai magyar "őrület", mintha sokkal nagyobb merítésből dolgoztak és voltak igazi csemegék. remélem visszakerülnek (felőlem akár éjszakára is), mert így rövidtávon is elég unalmas lesz hallgatni.
arculat szinten meg egy fos, a szlogen hiába sugallja a csatorna küldetését, ha nagyon nehezen illeszkedik a szövegkörnyezetbe. az arculati elemeknél mondjuk a hangok tetszenek és kickoff is jobban bejön, mint az előző érában.
a köszöntő kis intróban "a zene határtalan. a zene magyar." foszlányok nyelvtanilag úgy értelmetlenek, hogy egy vegytiszta magyarzenei rádiónál elég nevetséges. ... legalább nem voltak most bakihegyek.
illetve továbbra is azon az véleményen vagyok, hogy ez a hálózat erre a formatra túl nagy. ha lenne második országos kerrádió, akkor senkit se zavarna. jó lesz ez, de mondjuk a Best FM hálózatán lenne a legjobb.
kb. így ennyi lenne. ízlelgetem, próbálom szeretni, de ez most nem nagyon jön át, főleg nem hosszú távra. mindenesetre hajrá az újaknak!