shadoe írta: ↑2023.10.02. 20:03+1zenefalo írta: ↑2023.10.02. 11:57Szerintem ez már ma megtörtént, egészen más lett a rotáció. Kifejezetten ritkaságok is szóltak, néhány zenét meg újonnan beemeltek. Nem jött be a tippem, de hála az égnek, hogy én tévedtem. Elindult a R1 egy jobb irányba.
A top 500-ban volt először, lehet, hogy kezdenek végre onnan is átemelni dalokat?
zenefalo írta: ↑2023.10.02. 11:57Szerintem ez már ma megtörtént, egészen más lett a rotáció. Kifejezetten ritkaságok is szóltak, néhány zenét meg újonnan beemeltek. Nem jött be a tippem, de hála az égnek, hogy én tévedtem. Elindult a R1 egy jobb irányba.
A top 500-ban volt először, lehet, hogy kezdenek végre onnan is átemelni dalokat?
Beci45 írta: ↑2023.10.02. 09:52 ATC- All Around The World, eredetiben. Érdekes. Ugyan nem egy mai zene, de kellemes meglepetés lenne ilyeneket hallani, főleg, hogy a Petőfit kicsinálták. Ha ez az irány, akkor hajrá! Még több ilyet, és kevesebb Minellit!!A top 500-ban volt először, lehet, hogy kezdenek végre onnan is átemelni dalokat?