23-10-26 23:42 Avicii - Wake Me Up
23-10-26 23:03 ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)

23-10-26 23:03 ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
mihalylovics írta: ↑2023.10.19. 22:40Nem gondolnám ezt! Amit a Csík Zenekar csinál azt úgy hívják a világodba, hogy WorldMusic. Ez a fajta stílus a magyar nóta és a világ minden népének van egy fajta zenei stílus. Azt osztrákoknál a sramli zene.altermanus írta: ↑2023.10.19. 08:45 a csík zenekaros akkor jobb mint az eredetiaz az együttes szerintem csak egyvalamit tud, de azt igazán profi módon: eleve nem túl vidám dalokat igazi érvágóssá, majdhogynem szuicíddá tenni. lássuk csak, mit műveltek korábban a "Most múlik pontosan" és a "Kézen fogsz és hazavezetsz" című opusszal... ezeket amúgy szintén rongyossá játszotta annó a még MR2-nek is nevezett Petőfi, csak hogy témánál maradjunk. amúgy lenne megfelelőbb rádió is ezek sugárzására, ráadásul házon belül, úgy hívják, hogy Dankó.![]()

altermanus írta: ↑2023.10.19. 08:45 a csík zenekaros akkor jobb mint az eredetiaz az együttes szerintem csak egyvalamit tud, de azt igazán profi módon: eleve nem túl vidám dalokat igazi érvágóssá, majdhogynem szuicíddá tenni. lássuk csak, mit műveltek korábban a "Most múlik pontosan" és a "Kézen fogsz és hazavezetsz" című opusszal... ezeket amúgy szintén rongyossá játszotta annó a még MR2-nek is nevezett Petőfi, csak hogy témánál maradjunk. amúgy lenne megfelelőbb rádió is ezek sugárzására, ráadásul házon belül, úgy hívják, hogy Dankó.![]()

mihalylovics írta: ↑2023.10.19. 00:18kivételesen egyet kell értenem, de a csík zenekaros akkor jobb mint az eredetidjlacee írta: ↑2023.10.18. 18:40éppen ez az: amikor új volt, a csapból is ez folyt, ezt 3 éve már egyszer csúcsra járatták, ami mára visszájára fordult: unalmas lett. hozott 57 millió nézőt, megtette, hát menjen, darabig tegyük félre, vegyük elő később. legalábbis én, a "túladagolás" miatt sikeresen megutáltam, mert egyszerűen elegem lett belőle (ez által magát az együttest is sikerült, de ez már más lapra tartozik), de szerintem más is van ezzel így...mihalylovics írta: ↑2023.10.18. 14:5857 millió megtekintése van YouTube-on, szerintem kár lenne.
az ererdetit is...
djlacee írta: ↑2023.10.18. 18:40éppen ez az: amikor új volt, a csapból is ez folyt, ezt 3 éve már egyszer csúcsra járatták, ami mára visszájára fordult: unalmas lett. hozott 57 millió nézőt, megtette, hát menjen, darabig tegyük félre, vegyük elő később. legalábbis én, a "túladagolás" miatt sikeresen megutáltam, mert egyszerűen elegem lett belőle (ez által magát az együttest is sikerült, de ez már más lapra tartozik), de szerintem más is van ezzel így...mihalylovics írta: ↑2023.10.18. 14:5857 millió megtekintése van YouTube-on, szerintem kár lenne.djlacee írta: ↑2023.10.18. 09:28 Könyörgöm, ezt a Csík Zenekar-féle Olyan Ő feldolgozást gyomlálják ki, mert ettől tényleg eret lehet vágniaz ererdetit is...
mihalylovics írta: ↑2023.10.18. 14:5857 millió megtekintése van YouTube-on, szerintem kár lenne.djlacee írta: ↑2023.10.18. 09:28 Könyörgöm, ezt a Csík Zenekar-féle Olyan Ő feldolgozást gyomlálják ki, mert ettől tényleg eret lehet vágniaz ererdetit is...
djlacee írta: ↑2023.10.18. 09:28 Könyörgöm, ezt a Csík Zenekar-féle Olyan Ő feldolgozást gyomlálják ki, mert ettől tényleg eret lehet vágniakkor a darálóba péntekenként ne legyen.
Nekem az eredeti nem tetszik, de izlések és pofonok