Súlyos hibának tartom, hogy visszahozták ezt a szutyok surrogást egész estére, amit mixnek hívnak.

Patrik09 írta: ↑2023.11.19. 09:53igen, az Urban az a indie Petőfi rádiót idézné.altermanus írta: ↑2023.11.17. 21:12 MR4 RASSEzek mik lennének pontosan? Nem jöttem rá.
MR5 RARL
MR7 URBAN?
MR8 DWREgyébként kicsit kevesellem, ha már DAB.
![]()
altermanus írta: ↑2023.11.17. 21:12 MR4 RASSEzek mik lennének pontosan? Nem jöttem rá.
MR5 RARL
MR7 URBAN?
MR8 DWR

shadoe írta: ↑2023.11.13. 22:57teljes napi hallgatással csíptem el Dzsúdlót, meg Sisi — Szar című pár napos számát is. ott volt Solère, ajsa luna — vész terv is meg Carson Coma is. alakulgat ez, de a napi 15 Ákos meg Bagossy és társaik nagyon rontják az arányt. őszintén szurkolok nekik, csak na… kicsit bátrabban.knoskamatee írta: ↑2023.11.13. 21:51Hát fején találtad a szöget.
könyörgöm, csináljanak egy normális oldies csatornát a Dankóból és itt meg bővítsék még a rotációt és esküszönöm nem fikázom.
csak ugye mindig a megvalósításon hasal el a csodás közmédia.
Nem szoktam magam azzal "szórakoztatni" hogy Petőfi playlisteket nézek, de a kommentem után megtettem. A ma esti kínálat: 5 Ákos szám egymás után, Blahalouisiana, Margaret Island, Azahriah, Halott Pénz, Rúzsa Magdi, Bagossy, Freddie, Wellhello, Wolf Kati, Intim Torna Illegál, Majka, Rácz Gergő, és nem folytatom. Ezt 3 órahossza alatt hozták így össze.
Na most ha ez a magyar popkultúra szolgálata, akkor finoman jelzem, hogy az összes itt fogható helyi rádió is ugyanígy kiszolgálja a magyar popkultúrát, mert egy az egyben ezek mennek ott is, másrészt meg a nagy szavak és patetikus ömlengés után csodálom, hogy a közmédiában nem szakad le a plafon!
knoskamatee írta: ↑2023.11.13. 21:51Hát fején találtad a szöget.
könyörgöm, csináljanak egy normális oldies csatornát a Dankóból és itt meg bővítsék még a rotációt és esküszönöm nem fikázom.
csak ugye mindig a megvalósításon hasal el a csodás közmédia.
shadoe írta: ↑2023.11.13. 21:29könyörgöm, csináljanak egy normális oldies csatornát a Dankóból és itt meg bővítsék még a rotációt és esküszönöm nem fikázom.moby67 írta: ↑2023.11.13. 12:48Olvasva az interjút, azért felmerül bennem a kérdés, hogy a két állami adót hogy állították úgy a "magyar popkultúra" szolgálatába, hogy egy rakat magyar előadót és zenekart nem is játszottak, ill. sejtésem szerint még most sem játszanak?
Ezt 2022 ben találta ki Demeter:
https://index.hu/kultur/2022/09/30/deme ... dia-group/
Állítólag már nincs szerződésben, de a káros tevékenysége hallgatható!
A bejegyzéseket nézve sokan jelezték, hogy az átmagyarításkor hetekig ugyanaz a száz dal körözött a rotációban, csak a külföldieket vették ki. A Dankón meg tudtommal nem megy a 80-as (akár késő 70-es) évek magyar rockzenéjének színe-java. Pl. Karthago, P. Mobil, Omega, Color, Skorpió, LGT, R-Go, Edda és a többi óriási név az hótziher, hogy nem megy egyetlen állami tulajdonú országos rádión.
Ha ehhez hozzávesszük a pár száz rotációban köröztetett zenét a Petőfin, hát ez akkora szolgálata a magyar popkultúrának, hogy a fal adja a másikat!
p0tyi írta:Kedves kollégák, szu ve re ni tás vé de lem! Szuverenitásvédelem. Ez most a sertés alkatú házi Harry Potterünk fő varázsigéje. Erre van felfűzve a Petőfi misszió is: védjük meg a kultúránkat szar zenével!ó, ennyire nem gonoszaaaaak! majd kihoznak egy 4 millás hallgatottságot összevonva “MTVA” címszócska alatt.
Ha a hallgatottság nem jó, majd kirúgják a Kantar Hoffmannt, és az új cég kihozza, hogy 15 millióan hallgatják.
De védjük meg szerintem is a szuverenitást, mindenki hallgassa egy kicsit mindennap ezt a förmedvényt, és akkor meg lesz védve!
moby67 írta: ↑2023.11.13. 12:48Olvasva az interjút, azért felmerül bennem a kérdés, hogy a két állami adót hogy állították úgy a "magyar popkultúra" szolgálatába, hogy egy rakat magyar előadót és zenekart nem is játszottak, ill. sejtésem szerint még most sem játszanak?
Ezt 2022 ben találta ki Demeter:
https://index.hu/kultur/2022/09/30/deme ... dia-group/
Állítólag már nincs szerződésben, de a káros tevékenysége hallgatható!