RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#201357  Szerző: Snake05

Ennél nagyobb káoszt nem is lehetett volna teremteni a Gong helyén, az egységes hálózat helyett három különböző Rádió 1 lett, amik különböző, de egymásra megtévesztésig hasonlító néven futnak. :D A Facebookon szokás szerint egyöntetű a népharag, a Gong fanok azért hisztiznek, mert megszűnt a Gong, a Rádió 1 fanok azért, mert napközben nem Györke Attis műsorát adják. :D Persze a magyar mentalitás és az elégedettség összeférhetetlen egymással. :D
 #201356  Szerző: shadoe

Myonlineradio tanúsága szerint ma 17.07-kor Switch Disco/E.H. "React", majd 17.27-kor még egyszer.
19.08-kor Tiesto "Lay Low", 19.43-kor ott is átismételtették a tananyagot.
Tényleg ilyen profin sikerült a fél Bács-Kiskun megyének bemutatkozni, vagy én látok valamit rosszul?
 #201354  Szerző: shadoe

p0tyi írta: 2023.12.14. 17:15

Ha 2023-ban nem jutnak el a Rádió 1 szellemi orákulumai addig, hogy női műsorvezető legyen a 3. tag, akkor az egész meg van cseszerintve. Vannak jó női humoristák, unikális, okos, üde, nagyon szórakoztató karakterek. Például Ráskó Eszter. Ha Alekosz, Dombóvári, vagy valami újabb szerencsétlen faszi lesz a 3., szerintem az már nem fog működni.

Ma a hallgatók egyik legnagyobb kedvence Márti. Szerintem senki nem tiltakozik a hallgatók közül, hogy ő van adásban.
Így igaz! Nagyon támogatom a női műsorvezetőket, humoristákat.
Kormos Anett nekem is azonnal beugrott (Alekoszt közröhej is vele egy szinten, lehetséges beugróként emlegetni...), Kiss Márti pedig szerintem a R1 kulcsfigurája. Ő azon kevés műsorvezető egyike, akit az aláfestő zenék ellenére is szeretek hallgatni.
 #201353  Szerző: p0tyi

knoskamatee írta: 2023.12.14. 17:33
noartist írta: 2023.12.14. 16:21 Ez is igaz. A bejelentés óta kicsit jobban figyelem a produkciót, és finomítok a véleményemen: valóban komoly lába Jani a műsornak, de mintha Feri most jobban igyekezne bekapcsolódni. Többet beszél, jobban elmélyül a dolgokban, és igyekszik előtérben maradni.

Kíváncsi leszek a januári változásokra, valamint arra, hogy arra hogyan reagál a hallgatóság.
Ha 2023-ban nem jutnak el a Rádió 1 szellemi orákulumai addig, hogy női műsorvezető legyen a 3. tag, akkor az egész meg van cseszerintve. Vannak jó női humoristák, unikális, okos, üde, nagyon szórakoztató karakterek. Például Ráskó Eszter. Ha Alekosz, Dombóvári, vagy valami újabb szerencsétlen faszi lesz a 3., szerintem az már nem fog működni.

Ahogy a Bochkor féle felállás sem működik: két faszi - egy alfa és egy gamma hím -, meg a technikus, meg egy agy nélküli cicababát játszó, folyamatosan megalázott hírszerkesztőnő - tehát az sem mindegy, milyen női karakter. Roppant kellemetlen már.

A mostani hármast a Rádió 1-en nyilván megszokta mindenki, azért ütött ennyire.

De nincsenek illúzióim, Kiss Márti leszerződtetéséhez is ki kellett rúgni a jelenlegi vezetőséget (aki aztán visszajött, és meghagyta). Ma a hallgatók egyik legnagyobb kedvence Márti. Szerintem senki nem tiltakozik a hallgatók közül, hogy ő van adásban.
Mártit szívesen átraknám drivetimeba. Kormos Anettet szívesen beraknám reggelre. anno Kukoriban is jól működött, de más a koncepció.
Anett szerintem megosztóbb, mint Ráskó, de végülis nem rossz ötlet. Ahogy anno a casting is jó volt még Harsányi-Hepiék idejében.
 #201352  Szerző: knoskamatee

noartist írta: 2023.12.14. 16:21 Ez is igaz. A bejelentés óta kicsit jobban figyelem a produkciót, és finomítok a véleményemen: valóban komoly lába Jani a műsornak, de mintha Feri most jobban igyekezne bekapcsolódni. Többet beszél, jobban elmélyül a dolgokban, és igyekszik előtérben maradni.

Kíváncsi leszek a januári változásokra, valamint arra, hogy arra hogyan reagál a hallgatóság.

Ahogy a Bochkor féle felállás sem működik: két faszi - egy alfa és egy gamma hím -, meg a technikus, meg egy agy nélküli cicababát játszó, folyamatosan megalázott hírszerkesztőnő - tehát az sem mindegy, milyen női karakter. Roppant kellemetlen már.

De nincsenek illúzióim, Kiss Márti leszerződtetéséhez is ki kellett rúgni a jelenlegi vezetőséget (aki aztán visszajött, és meghagyta). Ma a hallgatók egyik legnagyobb kedvence Márti. Szerintem senki nem tiltakozik a hallgatók közül, hogy ő van adásban.
Mártit szívesen átraknám drivetimeba. Kormos Anettet szívesen beraknám reggelre. anno Kukoriban is jól működött, de más a koncepció.
 #201350  Szerző: p0tyi

#201346  Szerző: noartist

Adam írta: 2023.12.14. 13:33
noartist írta: 2023.12.11. 14:59
Derrick írta: 2023.12.11. 14:27

Nyilván más a pár hétig nem vagyok, mint a kiléptem a brand-ből történet. Szerintem Vadon pótlása nem lesz egyszerű , meglehetősen erős lába volt a produkciónak.
Erős lába volt, de míg Balázs ott van, szerintem kár azzal számolni, hogy bedől a produkció.
Én sem gondolnám, hogy bedől miatta a produkció, de nagyon is meghatározó tagja volt Vadon a műsornak. Szerintem nincs még egy ilyen ember, akivel pótolni lehetne, valószínűsítem, hogy a műsor is teljesen más struktúrában fog tovább menni. Erre már utaltak Balázsék is.

Vadont Lehet kedvelni, vagy utálni, de nagyon egyedi személyiség, természetes humora van. Erőltetetsségnek nyoma sincs benne. Az egyszerűsége miatt nem megosztó személyiség, (nem úgy mint Balázs), ő az aki személyiségével szerintem nagyon sokan azonosulni tudnak pont az egyszerűsége miatt.
A műsor is nagyon nagy részben épült arra, hogy ő csinált hülyét magából vagy a másik kettő csinált belőle hülyét, és a sikere is nagyban köszönhető ennek. Ennek most vége lesz.

Bizonyos szempontból Alekosz is megfelelne helyette, mert teljesen máshogy látja a világot, mint Balázs és Feri, mindenről teljesen mást gondol (ugyanúgy mint Jani). De ő egy megosztó és sokak által utált személy, aki már teljesen lejáratta magát a teljes hazai közvélemény előtt.
Ez is igaz. A bejelentés óta kicsit jobban figyelem a produkciót, és finomítok a véleményemen: valóban komoly lába Jani a műsornak, de mintha Feri most jobban igyekezne bekapcsolódni. Többet beszél, jobban elmélyül a dolgokban, és igyekszik előtérben maradni.

#201343  Szerző: knoskamatee

djlacee írta:Nem sikerült még mindig meglépni, hely helyi műsor alatt eltérő legyen a PI kód?
nemnem:(
 #201342  Szerző: djlacee

Nem sikerült még mindig meglépni, hely helyi műsor alatt eltérő legyen a PI kód?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 1022