RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201555  Szerző: robert11

Na ami még eszembe jutott a Petőfivel kapcsolatban az az hogy fura hogy annó nem hagyták meg az 1341es középhullámú frekvenciáját mikor a Kossúthnak meg még évekig volt és mgé van ma is középhullámú frekvenciája. Legalább is én úgy tudom még szól ott is de javítson ki aki esetleg másképp tudja.
Amikor megszűnt 2001ben a Calypsó akkor a 873as frekvencián is egy ideig a Kossúthot lehetett hallgatni míg ugye el nem indult rajta az mr4 úgy tudom az ott szólt még akkor is amikor a Magyar Katolikus rádiót levették a középhullámról.
Tényleg az nem is tudom hanyas frekvencián szólt a középhullámon mert sokáig ott szólt mig meg nem kapta a sztárfm helyét.
Egyébként simán jó lett ovlna az ott a középhullámon úgy is csak az idősek hallgatták szerintem és a debreceni 92 3 rádió1 helyére sem azt kellett volna odatenni hanem akkor valami zenei rádiót ha nem is r1et.
 #201528  Szerző: Kovi02

Dani írta: 2024.01.07. 15:28
knoskamatee írta: 2024.01.07. 11:55 30 ezer hallgatót veszett el nyáron a “Zenében Első” Petőfi, de ehhez képest nagyon csekély, de számszerűsítve növekedett (630 e —> 636 e) a hallgatosság, amióta 0-24 magyar zenét játszik.

https://mediaklikk.hu/petofi-radio/cikk ... tofi-radio

természetesen Dominik Zsolt hatalmas sikernek könyvelte el, amikor így is kisebb, mint a tavaszi adatok. majd egy éves periódusban meglátjuk, hogy valóban siker e, idáig ez csak stagnál, Budapesten meg stabilnak mondható.

adatok:
2022. augusztus - október — 708 / 85 ezer fő
2022. szeptember - november — 702 / 80 ezer fő

2023. május - július — 674 / 76 ezer fő
2023. július - szeptember — 661 / 77 ezer fő
2023. augusztus - október — 630 / 76 ezer fő
2023. szeptember - november — 636 / 75 ezer fő

forrás: https://nmhh.hu/all-research
Nem stimmel ezekkel a számokkal valami, mert szinte biztos, hogy vannak, akik a magyar zenék hatására másik rádiókra kapcsoltak. Ők nincsenek beleszámítva?
Ha a mérés a szeptember 1.-november 1. közötti időszakot foglalja magában,akkor a felében még a régi Petőfi szólt. (ha nov. 31. a mérés vége,akkor is egyharmada)
 #201527  Szerző: Dani

knoskamatee írta: 2024.01.07. 11:55 30 ezer hallgatót veszett el nyáron a “Zenében Első” Petőfi, de ehhez képest nagyon csekély, de számszerűsítve növekedett (630 e —> 636 e) a hallgatosság, amióta 0-24 magyar zenét játszik.

természetesen Dominik Zsolt hatalmas sikernek könyvelte el, amikor így is kisebb, mint a tavaszi adatok. majd egy éves periódusban meglátjuk, hogy valóban siker e, idáig ez csak stagnál, Budapesten meg stabilnak mondható.

adatok:

Nem stimmel ezekkel a számokkal valami, mert szinte biztos, hogy vannak, akik a magyar zenék hatására másik rádiókra kapcsoltak. Ők nincsenek beleszámítva?
 #201526  Szerző: knoskamatee

30 ezer hallgatót veszett el nyáron a “Zenében Első” Petőfi, de ehhez képest nagyon csekély, de számszerűsítve növekedett (630 e —> 636 e) a hallgatosság, amióta 0-24 magyar zenét játszik.

adatok:

#201521  Szerző: zoLee

shadoe írta: 2024.01.04. 21:58 Az azért sokat elmond a mostani visszás helyzetről, hogy ha valaki színvonalas rádióműsort akar hallgatni szilveszterkor, az online rádiók felé kell fordulnia, mert földi sugárzású magyar adó még ekkor is képtelen kiállni értékelhető és vállalható műsorral, az év másik 364 napjáról nem is beszélve.
Én a Laza és a Megadance Rádión kívül már mást nem is hallgatok.
A legjobb online rádiók szuper zenékkel, mixekkel, és vicces műsorvezetőkkel.

Házibuli hangulat 0-24ben.
:)

Szenvedjen a xar FM rádiókkal akinek 6 anyja van...
 #201518  Szerző: Kovi02

shadoe írta: 2024.01.04. 21:58 Az azért sokat elmond a mostani visszás helyzetről, hogy ha valaki színvonalas rádióműsort akar hallgatni szilveszterkor, az online rádiók felé kell fordulnia, mert földi sugárzású magyar adó még ekkor is képtelen kiállni értékelhető és vállalható műsorral, az év másik 364 napjáról nem is beszélve.
Az általam hallgatott adók közül R1 és a Best is rendben volt szilveszterkor, és tavaly a 88 is összehozott egy jó szilveszteri műsort (idén őket nem hallgattam).
 #201516  Szerző: shadoe

Az azért sokat elmond a mostani visszás helyzetről, hogy ha valaki színvonalas rádióműsort akar hallgatni szilveszterkor, az online rádiók felé kell fordulnia, mert földi sugárzású magyar adó még ekkor is képtelen kiállni értékelhető és vállalható műsorral, az év másik 364 napjáról nem is beszélve.
 #201515  Szerző: moby67

robert11 írta:Igen arról hallottam hogy a Szabad Európát nagyon tiltották Cseke László is diszidált pedig jó volt az a Teenagermelodi a youtubeon vannak fent felvételek bele hallgattam egy kettőbe.
Valóban jó hogy nem abba a korszakban születtünk az biztos vagy hogy nem abban a korszakban éltünk.
Na a szilveszterhez meg csak annyit hogy az is akkor volt jó, mikor annó B Tóth csinált szilveszteri Popptarisznyát de épp azt bezszélgettük az egyik barátommal hogy vajon felvett adások voltak, vagy Laci bement a rádióba és akkor csinálta meg az adást.
Szerintem amúgy felvett adások lehettek mert biztos hogy Laci elment haknizni Szilveszter éjszakáján más buliai voltak.
Emlékszem mikor 2000ben bele aludtam az adásba már csak arra ébredtem hogy beszélgetnek a rádióban na mondom ennek annyi.
Akkor egy órával később is kezdték az adást azt még megtudtam várni meg hallgatni is tudtam belőle de az után bele bele bóbiskoltam és a végén el is aludtam.
Aki esetleg emlékszik rá szilveszteri tarisznya mikortól jött be?
Én 99ben hallgattam először de biztos volt korábban is.
Luxis felvételekre még nem kerestem rá hogy vannak e fent a youtubeon mert egy olyat is szívesen meghallgatnék. Ott nem is tudom kik voltak a műsorvezetők de B tóth Laci szokta mindig emlegetni azt a rádiót is egy egy zene kapcsán.
Zager and Avars in the year tventifive tventifive dalánál is megemlítette már.
Az még emlékszem a Danubiuszon is elhangzott.
Szilveszterkor az internetes Poptarisznya rádió ment nálunk.
Volt B.Tóth, 1992-es ős Danubius slágerlista Geszti Péterrel, Zeneturmix Kiss Györggyel, zeneverzum és egyéb talpalávalók.
A műsor még nincs fen a MIXCLOUD-on, de remélem hamarosan vissza hallgatható lesz.
Addig is a 2022 szilveszterit ajánlom. Vissza lehet keresni itt: https://www.mixcloud.com/PoptarisznyaRadio/
 #201501  Szerző: robert11

Igen arról hallottam hogy a Szabad Európát nagyon tiltották Cseke László is diszidált pedig jó volt az a Teenagermelodi a youtubeon vannak fent felvételek bele hallgattam egy kettőbe.
Valóban jó hogy nem abba a korszakban születtünk az biztos vagy hogy nem abban a korszakban éltünk.
Na a szilveszterhez meg csak annyit hogy az is akkor volt jó, mikor annó B Tóth csinált szilveszteri Popptarisznyát de épp azt bezszélgettük az egyik barátommal hogy vajon felvett adások voltak, vagy Laci bement a rádióba és akkor csinálta meg az adást.
Szerintem amúgy felvett adások lehettek mert biztos hogy Laci elment haknizni Szilveszter éjszakáján más buliai voltak.
Emlékszem mikor 2000ben bele aludtam az adásba már csak arra ébredtem hogy beszélgetnek a rádióban na mondom ennek annyi.
Akkor egy órával később is kezdték az adást azt még megtudtam várni meg hallgatni is tudtam belőle de az után bele bele bóbiskoltam és a végén el is aludtam.
Aki esetleg emlékszik rá szilveszteri tarisznya mikortól jött be?
Én 99ben hallgattam először de biztos volt korábban is.
Luxis felvételekre még nem kerestem rá hogy vannak e fent a youtubeon mert egy olyat is szívesen meghallgatnék. Ott nem is tudom kik voltak a műsorvezetők de B tóth Laci szokta mindig emlegetni azt a rádiót is egy egy zene kapcsán.
Zager and Avars in the year tventifive tventifive dalánál is megemlítette már.
Az még emlékszem a Danubiuszon is elhangzott.
 #201497  Szerző: shadoe

007 írta: 2024.01.01. 01:50 Szeretnék gratulálni a Petőfinek az ország legszarabb szilveszteri műsorához! Youtube konvertálóval lelopott minőségű, ultrafos hangzású megaszar "retro" hazai szennyet öntöttek ránk, ami bicskanyitogató.

Mintha a Bartókon szilveszterkor Norvég metál és techno menne, kb annyira illett bele ez a sok szemét az esti műsorsávba. Basszus, vot ami 192 kbps sem volt... Még álmomban sem gondoltam rá, hogy ennyire leszarják a hallgatókat. Ez olyan volt, mintha egy falusi kocsma hétvégi playlistjét rákötötték volna az adóra.

Hétköznap vállalhatatlan szar zenék, de szilveszerkor ezt kell hallgatni?

Döbbenet... :(
Itt az a baj, hogy erre egy ekkora országos hálózat rámegy. Szerintem egy helyi adótól se viselnénk el ezt, erreföl ez a fos 19 megyében szól.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 625