Ha engem kérdez dkvalmos, akkor én tudnék 24 órát is csinálni, hogy még a himnusz is jólessen éjfélkor a többségnek. Én úgy gondolom akkor is, hogy egy LGT-nek is van szerepe a Petőfin, sőt! Az, hogy valakinek nem tetszik egy Edda, vagy V-MotoRock, az úgy gondolom nem az én bajom. Akinek jobban tetszik a techno, az nem fogja hallgatni, de lehet olyan órát összehozni, hogy minden zene kövesse az előzőt. Én azt vettem észre, hogy egy Halott pénz után jön egy Edda, nem hiszem, hogy maradok a rádiónál, de ha van egy MangoBlitz, akkor maradok, utána egy No Sugár, aztán Pogány induló, vagy 4S street. Végig lehet ezt vinni, csak aki ezt csinálja az, csak saját magával van elfoglalva, és nem veszi figyelembe a visszajelzéseket. (például ezeket sem amiket 20-30-an leírnak, mert fontosabb az, hogy a szomszédot bejuttatjuk, mert őt ismerem, ő fideszes, kész!)
Ezt már annyira átrágtuk, nincs is róla mit hozzátenni. Én biztos tudnék olyan zenéket válogatni, amire azt mondja a jónép, hogy ez tetszik. Addig míg egy nem hozzáértő ember ül a ,,zenegép" előtt, addig kocsmazaj lesz a Petőfi
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
(Douglas Adams)
YouTube csatornám
FM DX Csabrendek:
http://altermanus.ddns.net/