RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201802  Szerző: 007

Nem változatos, hanem igénytelen és szar. "Volt Debrecenben..."

Volt, mert nem életképes. Bocs, de a retrón, r1-en, Petőfin ugyanaz megy. A Petőfi hiába csak magyar, gyenge helyirádiós zenei kínálat, amiben csak az ócska magyarok maradtak tölteléknek. Carbonfools -Sunset, utána hungária - csókkirály??? Most akkor ezzel kit bűntetnek? Én elmegyek, az öregasszony akinek a hungária szólna meg már a Carbonfools miatt kapcsolt el... ez szar, nem változatos. Szar. Igénytelen. Érted, hogy nem változatos, hanem szar!?

Nem tudsz eligazodni azon, hogy kinek szól. Abszolút dankóra való zenékkel megölték és elkergettek mindenkit. Ha ez volt a cél, jól sikerült.

Belehallgattam helyi rádiókba is (R88, és egy Szolnokiba)

A magyar dalok pontosan ugyanazok a lagymatag szemétrevaló szennyek, amivel felhígították a Petőfit. Őrizd az álmod, szerelem miért múlsz? Meg kinek kell zséda vagy rapülők is? Ez kinek az ötlete? És ugyanezek a zenék 90 %-ban egyeznek a retróéval, sőt egyik este a retro frissebb és dinamikusabb MAGYAR DALOKAT játszott, mint a Petőfi. Az egész óra magyar volt.

Nekem csak az igénytelenség jut eszembe róla, semmi más.
 #201799  Szerző: nyikolaj

Miért gond ha változatos valami?
Volt valamikor (nem is olyan rég) Debrecenben egy olyan rádió ahol a Beatles- yesterday egy Black Eyed Peas ment vagy a V-tech-vétkezz velem. Tehát ez nem gond és nem is újjeletű idea!
Nem azzal van a baj, hogy a korszakok változatosak és ugranak egyik dalról a másikra 40 évet.
 #201793  Szerző: gabor15

Sub Bass Monster 4 ütem után Gyere, kislány, gyere!? A napokban véletlenül hangoltam az adóra, de ez katasztrófa. A Demeter Szilárd-féle időszak is sokkal jobb volt, mint a mostani. Az MR2-éráról nem is beszélve...
 #201780  Szerző: 007

A futó évdizedes promócióban nem helyesen jelölik az éveket. A napoelon boulvard szerintük 70-s évek, és 1987-es dal. A 90-s évekhez is 2005-ös dalt sikerült beilleszteni. Ügyesek. :lool:
 #201779  Szerző: 007

Nálam megnyerte a világon a legügyesebben nem összeillő dalokat játszó rádió első helyét. Csak így tovább, már majdnem az alján vagyunk. :yeah:
 #201756  Szerző: 007

Plusz 19:55 óta nem jelent meg zenecím a mostszol.hu-n sem. Egyben előre legyártott tartalmat kapunk hetek óta.

Ezt érdemeljük. Remélem, hogy ennek a szamának a gyilkosai elnyerik méltó jutalmukat. :yeah: :yes:
 #201755  Szerző: 007

Pofátlanságnak tartom, hogy hetek óta minden szombaton ugyanaz a 3 db egybe lekevert 55 perces haganyag kerül adásba. Minden megszólalás, minden dal sorrendben ugyanaz. Az RDS infó a műsor tartalma alatt egyszer sem változik, végig "De a kocsma" van kiírva. Tehát összerakták auditionban és egy "Mixdown to new file" után egy hangfájlként kerül be egy óra. Ezt konkrétan megerősíti az is, hogy az utolsó dalokból mindig lekevernek valamennyit.

És most ha az állami rádiónál ennyire szarnak ránk, mit várjak egy szintén ugyanettől a rendszertől üzemeltetett kórháztól?

Remélem, éritek miről beszélek. Értsétek jól.

Ez minden, de nem a rádiózás szeretete... az jelenleg ebben az országban nem létezik. :vomit:
 #201736  Szerző: Promenád

dkvalmos írta: 2024.02.09. 08:09 Nagyon szembe megy a rádió korábbi formátumával, az biztos. Mintha a retro-n holnaptól hyperpop szólna. Bár mivel egy magyar zenei rádió eleve nem zavar sok vizet, nem igazán van jelentősége hogy milyen műfajú és hány éves dalokat játszanak.
Ilyen ez, amilor rájönnek, hogy napjaink magyar slágereiből nagyon kevés ami hallgatható is lesz. Ami meg népszerű marad, abból meg csak egy végtelenített mp3 lejátszó lesz. Nem ezt írtam nektek egy-két hozzászólással ezelőtt, hogy baromi nagy spektrumból kell meríteniük, ha csak magyar zene megy? Ébresztő gyerekek! Nagyon fáziskésésben vagytok még . :chinese:
 #201727  Szerző: dkvalmos

Nagyon szembe megy a rádió korábbi formátumával, az biztos. Mintha a retro-n holnaptól hyperpop szólna. Bár mivel egy magyar zenei rádió eleve nem zavar sok vizet, nem igazán van jelentősége hogy milyen műfajú és hány éves dalokat játszanak.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 625