RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201912  Szerző: kondalyuk

Nekem se tetszik a jelenlegi zenei kínálat, főleg az év eleji retró dalok megjelenése óta, de ha eltűnne az éterből a Petőfi, azzal tovább szűkülne az amúgy is szűkös magyar rádiós piac.

És nem szeretném védeni őket, de pl a megszólalások tekintetében sokat fejlődtek. Nincs már több gagyi nap kérdése, érdektelen megszólalás. A reggeli és a napközbeni műsorok is jobbak, sok a aktualitás, érdekes program, Mák Kata sávja is gyakran érdekes témákat dolgoz fel.

Az viszont, hogy egy Irie Maffia után jön egy Illés, majd Belga, aztán egy Beatrice...hát ez már más kérdés...
 #201909  Szerző: shadoe

djlacee írta: 2024.03.20. 21:25

Most már aztán tényleg leállhatnátok ezzel az egészen extrém módon szakmaiatlan hozzáállással
Bocs! Eddig azt hittem, ez egy véleményfórum.
Nekem EZ a véleményem, és meg is írom, amíg még lehet! Nem szeretem ezt a rádiót, akkor is, ha ez másnak nem tetszik. Én nem tiltom meg senkinek, hogy hallgassa, vagy dícsérje. Viszont ezt a gondolat- és véleményszabadságot én is elvárom.
Ha neked ezzel problémád van, szóljatok, és máshol fejezem ki az álláspontomat, ahol LEHET!
Egy demokráciában nem a vélemények kifejezésének lehetőségéről kell leállni, hanem a véleményekre lesújtó cenzúrakalapácsnak kell magát visszafognia.
Ha pedig ide csak a rádiós szakmából érkezők írhatnak, szíveskedjetek a főoldalon közölni, és akkor hallgatói oldalról többet ide se jövök. Főleg ennek a nagyon "szakmai" Petőfi Rádiónak a topicjába!
 #201908  Szerző: djlacee

shadoe írta: 2024.03.20. 21:20
knoskamatee írta: 2024.03.20. 18:02 nem zárom ki, hogy ezt a produktumot online világba száműzik vagy beszántják.
Azt egy nagy előrelépésnek tartanám a magyar rádiózás világában.

Most már aztán tényleg leállhatnátok ezzel az egészen extrém módon szakmaiatlan hozzáállással
 #201907  Szerző: shadoe

knoskamatee írta: 2024.03.20. 18:02 nem zárom ki, hogy ezt a produktumot online világba száműzik vagy beszántják.
Azt egy nagy előrelépésnek tartanám a magyar rádiózás világában.
 #201906  Szerző: knoskamatee

007 írta: 2024.03.20. 17:37 Szakcsi rádió? Erre van igény? Wtf. Akkor a Bartókon nem lesz Jazz, vagy a Dankón lesz rock? Ez az egész egy szánalmas vicc.
nagyon helyes, hogy lett egy ilyen tematikus csatorna és igen, van rá igény. és ugyan úgy lesz átfedés (nyilván Jazzben) a Bartókkal, mint itt a Petőfivel és a Dankóval oldies könnyűzene esetén.
 #201905  Szerző: knoskamatee

p0tyi írta: 2024.03.19. 15:06 Hihetetlen, hogy még egy ilyen landing oldalt se bírnak összehozni a Petőfinek
https://mediaklikk.hu/szakcsi
szerintem házon belül se számolnak már a Petőfi branddel. nem lepődnék meg, ha a Sport Rádióval összefüggésben itt is lennének még meglepetések. nyilván itt csak a frekvencia csomagra tennék utalásokat. biztos meg volt az oka, hogy ennyire olcsóvá és hatékonnyá kellett tenni azt, ami itt ment Petőfi Rádió név alatt és nem zárom ki, hogy ezt a produktumot online világba száműzik vagy beszántják.
 #201902  Szerző: 007

Szakcsi rádió? Erre van igény? Wtf. Akkor a Bartókon nem lesz Jazz, vagy a Dankón lesz rock? Ez az egész egy szánalmas vicc.
 #201886  Szerző: 007

Sőt össze-vissza termék fel/le szignálok meg dirib-darab random elinduló műsorajáló ami 4 másodperc után megszakad és a beszélgetés felétől hallunk valamit talán belőle, szóval értelmetlen.
 #201885  Szerző: 007

Borzalmasan amatőr fos az élő közvetítés. Valami bedet alákevernek a Petőfin, a Dunán ez a bed nincs.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 627