RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#202282  Szerző: 007

Egyetértek mindenkivel, geciszar, okádék, hallgathatlan, gusztustalan!!!!! Kurva gáz, szégyellem magam hogy ha külföldi emberek bejönnek és ezt az adót találják meg. Hányingerem van tőle, botrányosan szar!!!! Valamit illene baszni vele mert ilyen szar talán akkor volt utoljára amikor Kossuthos volt és vízállás meg nóta szólt rajta. Ettől csak egy lépésre vagyunk...
 #202281  Szerző: p0tyi

Én próbáltam pozitív lenni, bár eleinte nagyon rosszul vettem a váltást. Mostanra minden türelmem elfogyott. Lapátra ezzel a magyar zenés projekttel!
 #202275  Szerző: Milán88

kondalyuk írta: 2024.06.21. 10:12
p0tyi írta: 2024.06.21. 09:40 Mindenki nyugodjon le, csak a mostszol.hu dupláz néha.
Tehát nem 5× megy le a Mary Joe naponta, csak négyszer. Sokkal jobb!
Ennél még az előző arculat is sokkal de sokkal jobb volt mint ez az arculat! Nem is értem hogy miért kellet átalakítani ez egy sz@r! Legalább akkor a zene lenne jó! Én azért szerettem a Petőfi t mert külföldi zenéket játszott! És régen éjjel is zene ment rajta! Most meg dögunalmas beszélgetős műsor megy rajta éjjel/nappal(?) Amúgy ennek a rádiónak a zenei szerkesztője ennyire szereti Freddy től a Mary Joe t és a P.Mobil tól a Kétforintos dalt hogy többször is rotációba kerül? Remélem hogy javítani fognak rajta! :) :D
 #202240  Szerző: kondalyuk

p0tyi írta: 2024.06.21. 09:40 Mindenki nyugodjon le, csak a mostszol.hu dupláz néha.
Tehát nem 5× megy le a Mary Joe naponta, csak négyszer. Sokkal jobb!
 #202239  Szerző: p0tyi

Mindenki nyugodjon le, csak a mostszol.hu dupláz néha.
 #202237  Szerző: 007

Ajánlom a szlogen megváltoztatását "Minden szar!"-ra.

Elképzelésem sincs, ki a célközönsége ennek a gecinagy szardarabnak. 60 évet ugrál dalonként, a metállal a záray kedvelőket űzik el, a zámbó számokkal meg engem. Aki marad, azt lesokkolják egy lassú, 7 perces lagymatag kávézós liftzenével, "mert mi még jazzt is játszunk"

Aztán jön egy Punnany Massif, miatta felveszem a hangerőt és egyből rábasznak egy padödőt meg egy ismerős arcok fost.

És ha ez nem lenne elég, jön egy szerelem miért múlsz, ami után viszlát nyár és a skorpiótól a dédapám.

Mivel még így is maradt hallgató, aki nem kapott agyi infarktust, vagy egyszerűen nem tudja elkapcsolni, kap egy csodálatos ismeretlen nyekergős szart amire úgy rábasznak egy "imádom jézust, ő a megváltóm, áldjuk nevét ámen ámen" vallásos zenét, hogy a következő szám közepén térek magamhoz, amibe bele is szédülök, mert a forogj világban hajnara nararannnázik Szilvike és utána nem is következhetne más szám, mint az edda - mi vagyunk a rock, amit követ a magna cum laude, és egy kovács kati, egy leander kills, tóth gabi és egy kis grofo csujjogató!

A zenei szerkesztőnek szívből kívánom, hogy soha a kurva életben ne legyen munkája, ha ennek a gusztustalan hányinger ámokfutásnak vége van. Ez nem koncepció, ebben semmi munka nincs. Bebasztak minden szart, aki segget nyal... :vomit:
 #202228  Szerző: Promenád

Gyurii írta: 2024.06.16. 12:18 Önmagában egy rádió nem értem, hogy játszhat Zárai Mártát, Eddát, Csík zenekart, P Box-ot, Dzsudlót, LGT-t illetve Azariah-t...

Dankót kellene valahogy gatyába rázni, esetleg egy névváltással. Oda tökéletes ez az 55-60+ korosztályt megcélzó dolog. Népzenéket kikapni, vagy esetleg egy órát hétvégén rászánni. Mehetne a magyar nóta, mulatós, Zámbó Jimmy, LGT, és társai.

A Petőfit pedig újra a régi kerékvágásra állítani. Friss nemzetközi zenék, 1-2 újabb magyar zenékkel vegyítve. Este pedig a szokásos mixek... (Techno, D'n'B, house stb...) ;)
Úgy játszhat, hogy ezek mind a magyar zene részei. Számold össze mennyi mai magyar zene termelődik. Édes kevés, hogy változatos legyen a rotáció. Vagy végtelenített mp3 lejátszót szeretnél? Arra a Rádió 1 tökéletes példa.
 #202215  Szerző: Gyurii

Önmagában egy rádió nem értem, hogy játszhat Zárai Mártát, Eddát, Csík zenekart, P Box-ot, Dzsudlót, LGT-t illetve Azariah-t...

Dankót kellene valahogy gatyába rázni, esetleg egy névváltással. Oda tökéletes ez az 55-60+ korosztályt megcélzó dolog. Népzenéket kikapni, vagy esetleg egy órát hétvégén rászánni. Mehetne a magyar nóta, mulatós, Zámbó Jimmy, LGT, és társai.

A Petőfit pedig újra a régi kerékvágásra állítani. Friss nemzetközi zenék, 1-2 újabb magyar zenékkel vegyítve. Este pedig a szokásos mixek... (Techno, D'n'B, house stb...) ;)
 #202210  Szerző: kondalyuk

...de most komolyan? Miért van rotációban egy 2020-as "maradj otthon" karanténdal? Mi indokolja?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 625