Kovi02 írta:Ahogy mondod, minden bizonnyal FM átjátszás történik. Ha már itt vagyok a közelben, felmentem a Várhegyre, megnéztem közvetlenül a torony alatt, pár tíz méterre attól. A max jelszint ellenére úszik a zajban a 101.3, pattog-torzít, RDS nincs, vagy legfeljebb csak a PI-PTY-t húzza be, minden baja van. Ezzel szemben a 99.4 tökéletesen jön ugyanott. Tehát valamit nagyon elszúrtak.p0tyi írta: ↑2024.06.21. 14:50Valószínűleg FM-ről relézik a 99.4-t, de a Veliki Kostanj telephelyről jövő bravo! a hegyen elég erős ahhoz,hogy zavarja a keszthelyi adó vételét.Milán88 írta: ↑2024.06.21. 14:46Aha, éppen zajosan, RDS nélkül, úgy, hogy egyébként Balatonfenyvesen vagyok, és kis túlzással itt van a fejem fölött az adótorony. Nyár lévén nyilván mindenféle terjedés van, de ez így akkor sem oké. Hallgatom, egyszer jó, egyszer nem.
Most már a Rádió 1 szól rajta?
Az ex. Gong hálózat is FM-reléken alapul, pl. a 94.1 néha a zombori Radio S adását szórta,ami lenyomta a keceli adót.
Éjjel még rosszabb volt, konkrétan alig lehetett kivenni, hogy a Rádió 1 szól a 101.3-on.