Direkt figyeltem a héten, de egyetlen olyan dal sem került bele a rotációba azok közül, amelyek előkelő helyen végeztek az 500-as listán.
Nincs új a Nap alatt...
Nincs új a Nap alatt...
p0tyi írta: ↑2024.06.25. 10:34 Ezért van a napi 5 óra mix, és most a +1 óra délben.Na, azt a déli mixnek nem nevezhető katyvaszt dobd a kukába. Az minden, csak nem mix. Arra is lusták, hogy ne mindennap ugyanazt nyomják, sőt azokból a zenékből, amiket egésznap csak 6 milliószor hallasz. Ez már kínzás és nem változatosság.
mlaszlo írta: ↑2024.06.26. 07:39 Nálam a play áruházból eltűnt a Rádió 1 applikáció. Ha a honlapon szereplő hivatkozásra kattintok, akkor sincs, csak az "elem nem található" válasz jön a play áruházban.Minek applikáció, amikor ott a YouTube megoldásnak?
djlacee írta: ↑2024.06.23. 22:08A magyar zenei kvóta ellenére a Rádió1-en amúgy is elég kevés a magyar zene, érdekes módon tudtommal mégse piszkálja a médiatanács emiatt a rádiót. Tudom, van rajta magyar zene, ahogy írta itt valaki korábban, de szerintem elég kevés.kondalyuk írta: ↑2024.06.23. 21:44 Ha valóban komolyan vennék a listát, Artemas és Azahriah holnap rotációba kerülne, de erre annyi esélyt látok, minthogy kiírnak egy második országos kereskedelmi frekvenciát...De miért, az ország legnépszerűbb rádiója amúgy nem játssza az ország legnépszerűbb előadóját?
kondalyuk írta: ↑2024.06.23. 21:44 Ha valóban komolyan vennék a listát, Artemas és Azahriah holnap rotációba kerülne, de erre annyi esélyt látok, minthogy kiírnak egy második országos kereskedelmi frekvenciát...De miért, az ország legnépszerűbb rádiója amúgy nem játssza az ország legnépszerűbb előadóját?
Snake005 írta:396. Minelli – MmmEddig azt hittétek, hogy valós szavazás alapján állítják össze a listát? Ugyan már!
50. Minelli – Mmm