RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#202646  Szerző: Milán88

007 írta: 2024.09.12. 06:05 Szegeden az FM 87.9-en nincs adás.
Most már megy az adás a Szegedi 87.9 en?
 #202641  Szerző: 007

Szegeden az FM 87.9-en nincs adás.
 #202636  Szerző: knoskamatee

jó lett az új app. ;)
szép letisztult, egyszerű átlátható, jó is lett optimalizálva.
 #202625  Szerző: 007

KPLR írta:Szia Attis!
Amit erről a csávóról írtál, illetve írtál neki szerintem nagyon frappáns volt és telibe talált! :yeah: :party:
Szerintem ő az aki állandóan feljelenti Balázsékat az NMHH-nál, biztos vagyok abban hogy ő vagy a hozzá hosonló gondolkodásúak akarják ezt a műsort és a Rádió 1-et teljesen kicsinálni a büntetésekkel, de csak szólók amíg van pénz ezt mind kifizetni addig ne fog sikerülni!
Aki nem tudná miről van szó, hallgassa vissza a szerdai adást ahol balázsék felhívták a sorozatos feljelentőjüket, mit ne mondjak szívesen bemostam volna egyet annak a pacáknak, de úgy hogy egy életre elmenjen a kedve ettől! Mert neki ez a küldetés tudata hogy ezt a Rádiót eltűntesse, vele együtt a műsorvezetőket is!

Pont hogy a Balázsék az egyetlen értékelhető dolog a rádióban, azzal a 20 számmal aminek többsége feldogozás meg a lottory és sound of silence remixekkel nem tudok mit kezdeni, mert nekem 15 éve ennél több minőségi zene volt a telefonomon. Olyanok, amit itt a kedves műsorvezetők nem is ismernek. Számomra a zene az Red hot chili peppers és a The Killers szinvonalán mozog, nem itt. Balázsékat pedig valami fogyatékos jelentette fel, de vele beszéltek is. Nyilván ez a fórum egy vitakötpont, ahol én ezt gondolom a rádió 1 zenei kínálatáról. Attis meg ezek mellett gondolja azt hogy szerinte ez jó. Mindenesetre egy zenecsatorna nem ilyen. Amíg Balázsék a Classon voltak, már ment a rádió 1 több helyen, töredéke hallgatója nem volt. Balázsék után sem hiszem, hogy sokan hallgatnák önszántukból sem azt hogy ez kereskedlmi alapon működne Balázsék nélkül. :yes:
 #202619  Szerző: KPLR

Szia Attis!
Amit erről a csávóról írtál, illetve írtál neki szerintem nagyon frappáns volt és telibe talált! :yeah: :party:
Szerintem ő az aki állandóan feljelenti Balázsékat az NMHH-nál, biztos vagyok abban hogy ő vagy a hozzá hosonló gondolkodásúak akarják ezt a műsort és a Rádió 1-et teljesen kicsinálni a büntetésekkel, de csak szólók amíg van pénz ezt mind kifizetni addig ne fog sikerülni!
Aki nem tudná miről van szó, hallgassa vissza a szerdai adást ahol balázsék felhívták a sorozatos feljelentőjüket, mit ne mondjak szívesen bemostam volna egyet annak a pacáknak, de úgy hogy egy életre elmenjen a kedve ettől! Mert neki ez a küldetés tudata hogy ezt a Rádiót eltűntesse, vele együtt a műsorvezetőket is!
 #202616  Szerző: radio1attis

007 írta: 2024.09.05. 07:37 Szia Attis! Rólam elmondtad a véleményed, de engem Bayer Zsoltról is érdekelne. Válaszolsz nekem? Ha már arra nem, amivel kapcsolatban írtam.
Szia!

Amit a korábbi kommentedről gondoltam, azt olvashattad már... több hozzáfűznivalóm pedig nincs a témában!

Szép estét!
Üdv:
györkeattis
 #202612  Szerző: Attis

007 írta:Szia Attis! Rólam elmondtad a véleményed, de engem Bayer Zsoltról is érdekelne. Válaszolsz nekem? Ha már arra nem, amivel kapcsolatban írtam.
Ha már megszólítottál... Szerintem egy büdös f******ó, mocskos ko**csi, aber***t.
 #202609  Szerző: p0tyi

007 írta: 2024.09.05. 07:37 Szia Attis! Rólam elmondtad a véleményed, de engem Bayer Zsoltról is érdekelne. Válaszolsz nekem? Ha már arra nem, amivel kapcsolatban írtam.
Most mire jó ez a kellemetlenkedés? Nem értem.
 #202604  Szerző: 007

Szia Attis! Rólam elmondtad a véleményed, de engem Bayer Zsoltról is érdekelne. Válaszolsz nekem? Ha már arra nem, amivel kapcsolatban írtam.
 #202569  Szerző: IstvánB

007 írta:Van más, csak ugye botrányosan szar. Amíg orbánfidesz van hatalmon, elengedtem a hazai rádiókat, Balázsék után semmi magyar...
cafe-t próbáltad már? :boldog:
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 1041