Attis írta:Ilyet linkelsz?ez ilyen hiteles hírforrás, itt szarják a napfényt is
Mauro írta:Ilyet linkelsz?mg írta:bicska?Nem csak:Csíkországban is meghurcolják az "ártatlan" cigányokat
http://szentkoronaradio.com/elszakitva/ ... an-romakat
Olvastam olyat is hogy el üldözték őket a faluból. Csak nem tudom már hol olvastam.
centerweb írta:Én ilyet mint ami a videón látszik, az elmúlt 8 évben szinte minden hónapban láttam. És igen, az elkövetők 97%-ban cigányok voltak. És most nem túlzok vagy akármi. Engem is leköpdöstek már párszor, meg is vertek már. A kötözködésekről inkább nem beszélek, azt már megszoktam. Ezek után nekem akárki akármit mond, nem fogom bánni, akárki akármit csinál velük. Volt 1x-2x pozitív dolog is velük, de ennek száma annyira elenyésző a negatívakkal szemben hogy nagyon. Sajnos ez van. :-SÉn is ezt mondom szinte sose kelták támadtak fel és ők vannak ezeken a videókon és terrorizálnak mindenkit. Nekem is csak rossz tapasztalatom volt az orkokal eddig.
centerweb írta:Én ilyet mint ami a videón látszik, az elmúlt 8 évben szinte minden hónapban láttam. És igen, az elkövetők 97%-ban cigányok voltak. És most nem túlzok vagy akármi. Engem is leköpdöstek már párszor, meg is vertek már. A kötözködésekről inkább nem beszélek, azt már megszoktam. Ezek után nekem akárki akármit mond, nem fogom bánni, akárki akármit csinál velük. Volt 1x-2x pozitív dolog is velük, de ennek száma annyira elenyésző a negatívakkal szemben hogy nagyon. Sajnos ez van. :-Smondom, engem meg kurvára nem fog vigasztalni a cigányok vegzálása, ha történetesen nem cigányok kötnek belém, ezért nem ez a megoldás
mg írta:bicska?Nem csak:Csíkországban is meghurcolják az "ártatlan" cigányokat