RADIOSITE Fórum

• Rádió 88 - Szeged - 95.4 MHz

#203017  Szerző: knoskamatee

Promenád írta:28 év után távozik Nacsa Norbert a Rádió 88-tól. Bár eredetileg úgy tervezte, hogy a Rádió 88-tól megy majd nyugdíjba, ez most másképp alakul.
meg is van az utód Martonosi János személyében, illetve Tóth Péter is visszatért.
bővebben: https://media1.hu/2025/01/06/radio-88-u ... osi-janos/
 #203009  Szerző: Promenád

28 év után távozik Nacsa Norbert a Rádió 88-tól. Bár eredetileg úgy tervezte, hogy a Rádió 88-tól megy majd nyugdíjba, ez most másképp alakul.
 #202897  Szerző: Promenád

altermanus írta: 2024.11.01. 14:29
007 írta: 2024.10.31. 19:13
altermanus írta:Nem a fiataloké akar lenni ez a rádió?
Mivel 90's évektől is sok zenét játszik meg sok 50+-os nőre pozícionált számot is adnak, így szerintem kurvára nem. Ha fiataloknak szólna, akkor illene igényesebb, popzenét, esetleg szélesebb merítésben alternatívabb, indie dalokat és feltörekvő zenekarokat is adni.

A Jazz + Az számokkal és harminc éves feldolgozásokkal (nikászepérienó új változata) engem inkább full elzavar, mint megfog. Ezt a gyerekislányos igénytelenséget ilyen 20 éves cigány gyerekeknél meg 50+-os nőknél lehet eladni max.

Az elmúlt években sokat gyengült, elízléstelenedett a rotációjuk. Az ilyen doktor brs számokkal a világból ki lehet kergetni, szerintem az ízléstelenség netovábbja. Nálam mondjuk a zene az inkább kezdődik a Queen, Red Hot Chili Peppers, The Killers és tarsainál.
Ezekből gyakorlatilag egyáltalán nincs.
Ezzel én is így vagyok, de én azt hittem a facebook oldalukon keresztül, hogy a fiataloknak szól, sose hallgattam bele.
Ezért kellene több oldalról is megközelíteni a dolgot, mint egy jó újságíró. ;) Az egyoldalú megközelítés csupán egyoldalú véleménynyílvánítást szül.
 #202866  Szerző: altermanus

Mivel 90's évektől is sok zenét játszik meg sok 50+-os nőre pozícionált számot is adnak, így szerintem kurvára nem. Ha fiataloknak szólna, akkor illene igényesebb, popzenét, esetleg szélesebb merítésben alternatívabb, indie dalokat és feltörekvő zenekarokat is adni.

A Jazz + Az számokkal és harminc éves feldolgozásokkal (nikászepérienó új változata) engem inkább full elzavar, mint megfog. Ezt a gyerekislányos igénytelenséget ilyen 20 éves cigány gyerekeknél meg 50+-os nőknél lehet eladni max.

Az elmúlt években sokat gyengült, elízléstelenedett a rotációjuk. Az ilyen doktor brs számokkal a világból ki lehet kergetni, szerintem az ízléstelenség netovábbja. Nálam mondjuk a zene az inkább kezdődik a Queen, Red Hot Chili Peppers, The Killers és tarsainál.
Ezzel én is így vagyok, de én azt hittem a facebook oldalukon keresztül, hogy a fiataloknak szól, sose hallgattam bele.
 #202861  Szerző: Promenád

altermanus írta: Nem a fiataloké akar lenni ez a rádió?

Az elmúlt években sokat gyengült, elízléstelenedett a rotációjuk. Az ilyen Doktor BRS számokkal a világból ki lehet kergetni, szerintem az ízléstelenség netovábbja. Nálam mondjuk a zene az inkább kezdődik a Queen, Red Hot Chili Peppers, The Killers és tarsainál.
Tény, hogy a Rádió 88 a fénykorához képest a nyomában sincs. A cél gondolom az, hogy amennyire lehet megpróbál helyi rádió maradni. Arról megfeledkezettek, hogy milyen városban működik a rádió? Megyeszékhelyen, ahol a helyin kívül az országos rádiók meg egy-két hálózatos is van, ahol félig-meddig helyi információkat is sugároznak, amit kvázi egy szál dróttal már befog az ember. Azt sem veszitek alapul, hogy megváltoztak a rádiós szokások is, ti nem tudhatjátok, hogy a Szegediek mire kíváncsiak igazán. Ha erre van igény nem lehet mit tenni. Viszont az is érdekes, hogy a szomszéd városokban is próbálkoznak ezzel, mégsem érzem ott hitelesnek a dolgot, mivel csak egyszer volt Budán kutyavásár.
 #202859  Szerző: 007

#202856  Szerző: Pihe8

Szerintem Fehér Krisztián Gyere kislányra gondol. Azt a debreceni Best Fm is elég gyakran játsza.
 #202855  Szerző: Milán88

007 írta: 2024.10.30. 14:22 Hogy fajulhattak odáig, hogy minden nap lejátsszák a "gyere kislány, ingyunk valamit" cigányzenét? Gusztustalan, egyáltalán nem adásba való. Azt szokták mondani, hogy a csúcson kell abbahagyni. Hát ez inkább völgy.
(A befásutlság és a görcsös ragaszkodás 25 éves zenei tesztekhez egyre jobban érződik.)

Kár érte.
Mi a címe a zenének? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27