RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#203200  Szerző: 007

!!! Jamie Winchester - It's Your Life most adásban

Mióta magyar?

03.25. 10:23 - Valmar - Úristen
03.25. 10:20 - Crystal - Ezer Hold
03.25. 10:18 - Halló, Magyarok! -
03.25. 10:14 - The Unisex - Úgy Szeress
03.25. 10:11 - Luvoli - Young And In Love
03.25. 10:11 - Halló, Magyarok! -
03.25. 10:08 - Aws - Emlékszem
 #203184  Szerző: Milán88

OFF
Ez egy magyar zenei rossz. Helyére jöhetne, akár a Rádió 1 is országosan (szerintem). Legalábbis én örülnék neki, mert akkor nem lenne az ha megyünk,
akkor nem talál frekvenciát. A Rádió 1 is szar zenei szerkesztés terén és zenék terén is. De a Rádió 1 - et még akkor is szeretem ha rossz zene megy rajta. Reggel Balázsékat gyűlölöm, mert "folyton" csúnyán beszélnek. (Csak én vagyok ilyen kényes) sőt, hozzáteszem azt is hogy én
autizmus spektrum zavarral küzdök ami azt jelenti hogy félig autista vagyok félig nem. De ez itt már nagyon OFF.
ON
 #203148  Szerző: Landsmann

Ábel14 írta: 2025.02.28. 01:26
Landsmann írta: 2025.02.26. 08:50
egon2 írta: 2025.02.26. 07:22
Szerintem az a jó a Petőfiban most hogy minden zenét játszik nem csak réteg zenét.
Szerintem éppen ez a baj. Mivel mindent játszik, nincs egy olyan korcsoport, réteg aki mindig a Petőfit hallgatja. Úgymond hűtlenek a hallgatók. Mikor olyan stílusú zenék jönnek ami nem vág a hallgató profiljába, elteker másik rádióra. Túl széles a zenei kínálat. Ugyanúgy mint a Dankón. A magyar nótától az operetten át az Eddáig minden van. Szerintem azt sem hallgatják reggeltől estig. Anyám is ezt hallgatja, de ő sem egész nap. De ott legalább valamilyen formában strukturálva vannak a műfajok, nem ömlesztve. Kevés az az ember, akinek mindegy milyen zene szól. No meg a kényszer, ha esetleg semmi mást nem lehet fogni, de azért ez szerintem nagyon ritka hely lehet. Minden rádió belövi a célcsoportot, hogy kikhez szól. Ezt a zenei kínálattal illetve a rádióban elhangzó információkkal érik el. De a Petőfinél egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy kik a célközönség szerintük.
A Retron nem? Echte ugyanez. Abba után Lady Gaga. Ennek mégis mi értelme van? Miért nem lehet egy oldies, s egy rendes HOT-AC? Nincs manapság egy normális rádió, csak dilettáns programigazgatók…
Azért nem teljesen. A Retrón legalább könnyűzene megy, a Petőfin meg az a tehenes förmedvény, amit nem is tudom milyen kategóriába lehetne besorolni, utána meg mondjuk TNT. Az ilyen kategóriába sorolt műsorrészekkel (mondjuk 2 óránkénti felbontásban) megint az a baj, hogy aki egy zenei stílust nem szeret, az el fog kapcsolni onnan, hiszen az 1 vagy 2 óra elég hosszú. Aztán meg nem biztos hogy visszakapcsol, meg ismerni kellene alaposan a műsorszerkezetet, hogy a neki megfelelő stílusú zenéket mikor adják. Egy zene miatt meg nagyon kicsi a valószínűsége hogy valaki elkapcsoljon, feltéve ha nem nagyon bicskanyitogató a zene. Így marad a hallgató.
 #203147  Szerző: Ábel14

Landsmann írta: 2025.02.26. 08:50
Szerintem az a jó a Petőfiban most hogy minden zenét játszik nem csak réteg zenét.
Szerintem éppen ez a baj. Mivel mindent játszik, nincs egy olyan korcsoport, réteg aki mindig a Petőfit hallgatja. Úgymond hűtlenek a hallgatók. Mikor olyan stílusú zenék jönnek ami nem vág a hallgató profiljába, elteker másik rádióra. Túl széles a zenei kínálat. Ugyanúgy mint a Dankón. A magyar nótától az operetten át az Eddáig minden van. Szerintem azt sem hallgatják reggeltől estig. Anyám is ezt hallgatja, de ő sem egész nap. De ott legalább valamilyen formában strukturálva vannak a műfajok, nem ömlesztve. Kevés az az ember, akinek mindegy milyen zene szól. No meg a kényszer, ha esetleg semmi mást nem lehet fogni, de azért ez szerintem nagyon ritka hely lehet. Minden rádió belövi a célcsoportot, hogy kikhez szól. Ezt a zenei kínálattal illetve a rádióban elhangzó információkkal érik el. De a Petőfinél egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy kik a célközönség szerintük.
A Retron nem? Echte ugyanez. Abba után Lady Gaga. Ennek mégis mi értelme van? Miért nem lehet egy oldies, s egy rendes HOT-AC? Nincs manapság egy normális rádió, csak dilettáns programigazgatók…
 #203139  Szerző: Landsmann

#203138  Szerző: egon2

Lehet megosztó leszek
De szerintem jó lett a Petőfi,most pl.Demjén Ferenctől az El kell hogy engedj cimű slágerêt játszották.
A Hogyan tudnék élni nélküled c.film hatásara ismét divat Demjén számokat hallgatni
 #203107  Szerző: Landsmann

knoskamatee írta: 2025.02.18. 07:45 A Nap Előadója a Petőfi Rádióban – főszerepben a magyar zenei élet meghatározó alakjai
https://mediaklikk.hu/petofi-radio/cikk ... o-alakjai/

„nem csupán az, hogy dalokat játszunk, hanem hogy kiemeljük azokat az előadókat, alkotókat, akik olyan különlegeset nyújtottak, amivel hozzájárultak a magyar könnyűzene fejlődéséhez, tettek azért, hogy jobb legyen.” — Dominik Zsolt, csatornaigazgató
A bőgő tehénnel tényleg hozzájárulnak a magyar könnyűzene (vissza)fejlődéséhez.
 #203106  Szerző: knoskamatee

A Nap Előadója a Petőfi Rádióban – főszerepben a magyar zenei élet meghatározó alakjai
https://mediaklikk.hu/petofi-radio/cikk ... o-alakjai/

„nem csupán az, hogy dalokat játszunk, hanem hogy kiemeljük azokat az előadókat, alkotókat, akik olyan különlegeset nyújtottak, amivel hozzájárultak a magyar könnyűzene fejlődéséhez, tettek azért, hogy jobb legyen.” — Dominik Zsolt, csatornaigazgató
 #203100  Szerző: 007

Amikor újításokról beszéltek az átalakítása után nem sokkal, lelkesen mondta egy csávó (nem tudom ki) hogy érdemes lesz hallgatni, mert jó magyar zenék lesznek. Üzenem neki, hogy baszódjon meg, ha ezt ő követte el egy korábban alternatív rockot és valóban feltörekvő zenekarokra, hazai előadókra optimalizált rádióból! Most nem támogatja a hazai zenét, hanem gúnyt űz belőle és elüldöz mindenkit. Ha minden magyar, miért nincs Péterfy Bori, Quimby, 30Y sokkal többször és nagyobb arányban. Milliónyi zene lenne, amiből minőségi rádiót lehetne csinálni.

Koszijanka - Hol voltál?
Naza - Boldog tömeg
Rácz Gergő, Orsiovai - Ahol én vagyok
Kistehén - Ezt is elviszem magammal
Zanzibár - Mi van?
Bagossy - Van ez a hely
Csemer Bogi - Parfüm
Magashegyi - Szeplős váll
Takács Nikolas - Lépéselőny
30Y - Elsőre
Unique - Tükör
Carson Coma - Na mindegy
Wellhello - Nem olyan lány
Blahalousiana - Az első reggelen
Rúzsa Magdi - Rosszlány (Lotfi mix)
Vad Fruttik - Gabi
Ákos - Érintő
Konyha - Harcoshalak
New level Empire ft Deniz - Valahol
Analóg Balaton - Könnyű
Halott Pénz - Hétfő, szerda, szombat, kedd
Honeybeast - Másnap
Paso - Hungarian Dish
Hősök - Enyém
Fish - Mi vagyunk itt
Jetlag - Karszalagok

Na tessék bazdmeg, máris támogattátok a hazai zenét és mindjárt fogyaszthatók a neres termékek is. Apostol együttessel, meg ilyen szarokkal pedig nem!
:troll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 625